Η αηδία των ΦΕΜΕΝ και τα γαλλικά γραμματόσημα

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η αηδία των ΦΕΜΕΝ και τα γαλλικά γραμματόσημα

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Φεβ 2015, 22:17

Alejandro έγραψε:
Ξυπόλυτος Πρίγκιψ έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το γιατί;

Αν αναφέρεσαι σε ένα ποστ με μια ημίγυμνη που την κλώτσαγε ένας γέρος, αυτό αφαιρέθηκε διότι προφανώς είναι άσεμνο.

Για το άλλο που λες δεν γνωρίζω κάτι, δεν το διέγραψα εγώ.

Το άλλο εγώ το διέγραψα, δεν είχαμε πεί να μη βάζουμε φωτογραφίες με πτώματα κλπ?
Πέραν του οτι ήταν εκτός θέματος, και είχε γίνει αναφορά γι' αυτό.

Το έγραψα μάλιστα οτι διέγραψα ένα ποστ (το πήγα στο trash), και συμμάζεψα τις προσωπικές επιθέσεις από ένα άλλο (και τα δυο είχαν αναφερθεί), όπως κάνω πάντα όταν παρεμβαίνω, για να μπορεί να πεί κανείς αν έχει κάποια διαφωνία.

libre έγραψε:
Kauldron έγραψε:Εδώ διαφωνούμε. Ο παππούς θα έκανε το ίδιο σε οποιονδήποτε φερόταν με αναξιοπρεπή τρόπο. Αντίστοιχο παράδειγμα υπάρχει στην Κρήτη, όπου αντίστοιχος παππούς κλωτσάει τον κώλο μεθυσμένου Άγγλου που έκανε αηδίες (δεν κατουρούσε στον δρόμο, είχε βγάλει τον κώλο του απέξω ή κάτι παρόμοιο). Το αν είναι άνδρας ή γυναίκα αυτός που το κάνει, δεν έχει καμία σημασία.
Ο παππούς έμεινε στην εποχή του. Αν ήταν καμμια που του έριχνε καμμια κλωτσια στα σχαμνα ή κανα σπρευ στα ματια θα τον τρεχαν στα επείγοντα. Ας μην μιλάμε για βλακες που νομιζουν θα συμμορφώσουν την κοινωνία με χειροδικίες. Αλλά ειδε γυναικα (με την παλιά εικόνα που έχει για αυτές) και σου λεει ευκολο θυμα. Αν οι ΦΕΜΕΝ σκεφτουν να παρουν τιποτα φουσκωτούς να δουμε ποιος μαγκας θα πάει να τους κουνηθεί.

Η πάταξη ενός εγκλήματος (σοβαρού ή μη) είναι πράγματι έργο της αστυνομίας και του δικαστηρίου και εκεί πρέπει ν'αφήνεται.
Η ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, όμως, ή η παρέμβαση ενός πολίτη για να σταματήσει κάτι καταφανώς προσβλητικό ή/και παράνομο, είναι, ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, κατά την κρίση μου, αποδεκτή.
Αν εσύ, πχ, έβλεπες στο δρόμο κάποιον να δέρνει και να προσβάλει μια γυναίκα, τί θα έλεγες? "Έγκλημα μεν, δεν είναι δουλειά μου δε, συνεχίζω?" Δεν θα παρενέβαινες? Με βάση τη δική σου λογική, πρέπει ν' αφεθεί τελείως στην αστυνομία.
Σοβαρολογείς που θα επέμβω μεταξύ αγνώστων και να πάθω καμμία ζημιά εγω; Λες και θα σταματησουν ποτέ οι απόγονοι των πιθήκων να τρώγονται... Το πολύ πολύ να παρω τη σκηνή στο σμαρτφον απο αποσταση ασφαλείας, αν προκειται για κάτι σοβαρό, και να το καταθέσω στην αστυνομία.
Τώρα αν ήμουνα στη σκηνή με τη φεμεν κι επρεπε οπωσδηποτε να επέμβω, θα απομακρυνα το γερο. «Τι σε νοιαζει ρε οργιο κι ανακατευεσαι εκει που δεν σε σπέρνουν; Μπορει να είναι τρελλή ή να έχει λόγο. Ποιος σε κάλεσε για εφαρμοστή της ηθικής; Ριξε ένα γιουχαισμα το πολύ πολύ, αμα ζορίζεσαι..» Αυτά θα ήθελα να του πω.

Ο παππούς έμεινε στην εποχή του. Αν ήταν καμμια που του έριχνε καμμια κλωτσια στα σχαμνα ή κανα σπρευ στα ματια θα τον τρεχαν στα επείγοντα.

Δεν είχε τρόπο να γνωρίζει τί ακριβώς θα έκανε η γυναίκα. Μπορεί να έκανε αυτά που λες. Άρα δεν το έπαιζε μάγκας, αφού σωματικά θα μπορούσε να τον κανονίσει.

Αλλά ειδε γυναικα (με την παλιά εικόνα που έχει για αυτές) και σου λεει ευκολο θυμα.

Μα δεν νομίζω οτι η συγκεκριμένη γυναίκα ανταποκρίνεται στην παλιά εικόνα που έχει αυτός για γυναίκες, ούτε από εμφάνιση, ούτε από συμπεριφορά.

Σοβαρολογείς που θα επέμβω μεταξύ αγνώστων και να πάθω καμμία ζημιά εγω;

Αυτός είναι ένας αποδεκτός λόγος για να μην παρέμβεις, και είναι απόλυτα κατανοητό, αλλά δεν σε ρωτάω αυτό. Αν είχες τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να παρέμβεις, από ηθικής άποψης, θα θεωρούσες τον εαυτό σου καλυμμένο ΗΘΙΚΑ, που παρενέβης? Θυμάμαι τη σκηνή από το Irreversible, που φαίνεται κάποιος να μπαίνει στο τούνελ που γίνεται το έγκλημα, κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα, διστακτικός, και μετά απλά φεύγει.

Τώρα αν ήμουνα στη σκηνή με τη φεμεν κι επρεπε οπωσδηποτε να επέμβω, θα απομακρυνα το γερο. «Τι σε νοιαζει ρε οργιο κι ανακατευεσαι εκει που δεν σε σπέρνουν; Μπορει να είναι τρελλή ή να έχει λόγο. Ποιος σε κάλεσε για εφαρμοστή της ηθικής; Ριξε ένα γιουχαισμα το πολύ πολύ, αμα ζορίζεσαι..» Αυτά θα ήθελα να του πω

Ωραία. Εσύ γιουχάρισμα θα έριχνες? Θα εκδήλωνες την αποδοκιμασία σου έστω?

Αν οι ΦΕΜΕΝ σκεφτουν να παρουν τιποτα φουσκωτούς να δουμε ποιος μαγκας θα πάει να τους κουνηθεί.

Αυτό που λέει ο Δράκοντας. Αλλά και φουσκωτούς να πάρουν, προφανώς οι φουσκωτοί θα πρέπει ν' αντιμετωπίσουν την αστυνομία, ή την ασφάλεια υψηλών προσώπων (γιατί συχνά πηγαίνουν σε διάφορους ηγέτες).

Λαμόγιο, το ξύλο στις γυναίκες είναι απαράδεκτο, αλλά αυτό που είχε το γκίφ δεν ήταν ξύλο ουσιαστικά. Και βλέπουμε οτι λειτουργεί, αφού η συγκεκριμένη (καλοπληρωμένη, υπόψη) "ακτιβίστρια" δείχνει να "συμμαζεύεται". Κι ένα γιουχάρισμα από μια μερίδα ανθρώπων νομίζω οτι θα έκανε τη δουλειά.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 28 Φεβ 2015, 23:06

Οι φεμέν είναι μπροστά και σεις χιλιόμετρα πίσω. Βλαχαραπάδες.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 28 Φεβ 2015, 23:13

Kauldron έγραψε:Μα δεν νομίζω οτι η συγκεκριμένη γυναίκα ανταποκρίνεται στην παλιά εικόνα που έχει αυτός για γυναίκες, ούτε από εμφάνιση, ούτε από συμπεριφορά.
Εννοώ το παλιο στερεότυπο ότι η γυναικα είναι πιο αδύναμη από τον άνδρα, το οποιο πάει πλεον να ξεφτίσει γιατί πολλές σήμερα μαθαίνουν πολεμικές τέχνες ή παιρνουν κάποια μαθήματα αυτοάμυνας και μπορούν να σε κανονισουν μια χαρά.

Ωραία. Εσύ γιουχάρισμα θα έριχνες? Θα εκδήλωνες την αποδοκιμασία σου έστω?
Στην συγκεκριμμένη περίπτωση όχι, γιατί έχω δεί τοσα στη ζωή μου κι έχω βαρεθεί. Ομολογώ πάντως ότι θα το άξιζε.

Παραδέχομαι επίσης ότι πολλά περιστατικά είναι για χοντρές μπάτσες και μερικά άτομα δεν καταλαβαίνουν απο λόγια. Απλώς η σταση μου επηρεαζεται από δυο βασικές αρχες: η δικαιοσύνη πρέπει να αποδίδεται από συγκεκριμμένες αρχες κι όχι απο τον κάθε αυτόκλητο τιμωρό που βγάζει άχτι. Και δεύτερον, πρεπει καποτε να περάσουμε ιστορικά στην περιοδο που θα λύνουμε τις διαφορες χωρις βία, γιατι η βία βασικά ειναι το δικαιο του ισχυρού. Για παράδειγμα ο κωλόγερος κλωτσησε μια μονη γυναικα, επειδη θεώρησε ότι το μπορούσε, ενω δεν θα τολμαγε ούτε να γιουχάρει ενα gay pride, του οποίου καποια μέλη κάνουν αθλιότατες προκλήσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Φεβ 2015, 23:25

Σου φέρνω το παράδειγμα όμως νε τον αντίστοιχο γέρο που κλώτσησε τον κώλο Άγγλου τουρίστα για τέτοιου είδους συμπεριφορά (βασικά πτάισματα αυτά που έκανε ο Άγγλος μπροστά σ' αυτήν, αλλά τεσπα). 20 χρονών πιτσιρικάς ο Άγγλος, και μεθυσμένος, άνετα θα μπορούσε να τον σκοτώσει στο ξύλο τον γέρο.

Για παράδειγμα ο κωλόγερος κλωτσησε μια μονη γυναικα, επειδη θεώρησε ότι το μπορούσε, ενω δεν θα τολμαγε ούτε να γιουχάρει ενα gay pride, του οποίου καποια μέλη κάνουν αθλιότατες προκλήσεις.

Εικασία.

Ομολογώ πάντως ότι θα το άξιζε.

Το ίδιο λέμε, απλά αυτό που εσύ ονομάζεις "βία" (την κλωτσιά του παππού που είναι χωρίς δυνατότητα να κάνει σωματική ζημιά) εγώ τ' ονομάζω κοινωνική αποδοκιμασία.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 01 Μαρ 2015, 03:14

Αύριο θα πάω να χέσω στη Φωκίωνος. Όποιος πούστης τολμήσει να μ' ενοχλήσει τη γάμησε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Μαρ 2015, 03:52

Όοοοοοοοοοοοοοοοοξωωωωω ρεεεεεεεεεεεε. Μπράβο στον παππού που έστω της έστειλε ένα μύνημα. Σκατά στην σάπια δύση, τέλος με τους Ουρολάγνους, Κοπρολάγνους, Κανίββαλους, Γκέι Παρέηντς, Φεμέν, Νεκρόφιλους, Παιδεραστές, Ποδολάγνους, Κτηνοβάτες, Γλυφοκώλιδες, Βιαστές και λοιποί ημίτρελοι βιτσιόζοι. Σάπισμα, αλύπητο ξύλο και σε μερικές περιπτώσεις, εκτέλεση. Επαναφορά της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους περιστατικά και κλείσιμο στο ψυχιατρείο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 01 Μαρ 2015, 10:06

Metranion έγραψε:Όοοοοοοοοοοοοοοοοξωωωωω ρεεεεεεεεεεεε. Μπράβο στον παππού που έστω της έστειλε ένα μύνημα. Σκατά στην σάπια δύση, τέλος με τους Ουρολάγνους, Κοπρολάγνους, Κανίββαλους, Γκέι Παρέηντς, Φεμέν, Νεκρόφιλους, Παιδεραστές, Ποδολάγνους, Κτηνοβάτες, Γλυφοκώλιδες, Βιαστές και λοιποί ημίτρελοι βιτσιόζοι. Σάπισμα, αλύπητο ξύλο και σε μερικές περιπτώσεις, εκτέλεση. Επαναφορά της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους περιστατικά και κλείσιμο στο ψυχιατρείο.

Συμφωνώ με την αντίδραση και την αποδοκιμασία αλλά κάποια από αυτά που αναφέρεις, πχ παιδοφιλία, νεκροφιλία ούτε η σημερινή σοσιαλφιλελεύθερη δύση τα επιδοκιμάζει. Υπερβάλλεις και με την 'ποινή', αλύπητο ξύλο θα άξιζε στον Άδωνη που είναι εγκληματίας, όχι σε βλαμμένους.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Μαρ 2015, 12:15

libre έγραψε: ο κωλόγερος κλωτσησε μια μονη γυναικα, επειδη θεώρησε ότι το μπορούσε

Πράγματι. Σκατά στον τάφο του!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 01 Μαρ 2015, 12:17

Ρε Μετράνιον, εσύ τους έβαλες όλους μέσα σ' ένα τσουβάλι. Εντάξει, απαίσιες οι Φέμεν, αλλά οχι και να τις βάλουμε με παιδεραστές κλπ.
Γι' αυτές μια αποδοκιμασία, καμιά μούτζα, άντε και καμιά αντίδραση σαν το παππού, φτάνουν.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
libre έγραψε: ο κωλόγερος κλωτσησε μια μονη γυναικα, επειδη θεώρησε ότι το μπορούσε

Πράγματι. Σκατά στον τάφο του!

Όταν ήταν νεώτερος επηρεάστηκε απ' αυτά που άκουγε για τα "περήφανα γηρατεια" μάλλον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Μαρ 2015, 14:18

Kauldron έγραψε:Ρε Μετράνιον, εσύ τους έβαλες όλους μέσα σ' ένα τσουβάλι. Εντάξει, απαίσιες οι Φέμεν, αλλά οχι και να τις βάλουμε με παιδεραστές κλπ.
Γι' αυτές μια αποδοκιμασία, καμιά μούτζα, άντε και καμιά αντίδραση σαν το παππού, φτάνουν.

Κανένας διαχωρισμός, οι φεμέν πάνε για φυλακή και οι παιδεραστές εκτέλεση.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Διεθνή”