Σοσιαλιστης και σοσιαλδημοκρατης ειναι ταυτοσημες λεξεις φιλε.
πχ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF ... E%BC%CE%B1
Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
fasistario
- Mr Lamogio

Re: Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού
Εντάξει πάντως, ο Τσίπρας είπε πως είχε αυταπάτες, δεν έλεγε ψέματα.
Μεταξύ μας πάντως, το να πεις ψέμα σημαίνει πως έχεις κι ένα ψήγμα εξυπνάδας. Ενώ αν σε προειδοποιούν όλοι μα όλοι όμως, κι εσύ επιμένεις να έχεις αυταπάτες, μάλλον για δείγμα ηλιθιότητας μου φαίνεται.
Και δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ προτιμώ έναν έξυπνο ψεύτη από έναν νοητικά καθυστερημένο.
Μεταξύ μας πάντως, το να πεις ψέμα σημαίνει πως έχεις κι ένα ψήγμα εξυπνάδας. Ενώ αν σε προειδοποιούν όλοι μα όλοι όμως, κι εσύ επιμένεις να έχεις αυταπάτες, μάλλον για δείγμα ηλιθιότητας μου φαίνεται.
Και δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ προτιμώ έναν έξυπνο ψεύτη από έναν νοητικά καθυστερημένο.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Σοσιαλιστης και σοσιαλδημοκρατης ειναι ταυτοσημες λεξεις φιλε.
πχ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF ... E%BC%CE%B1
Ενταξει ας μη κολλαμε στις ονομασιες, εξαλλου και οι του Συριζα "κομμουνιστες" αυτοαποκαλουνται. Ως ιδεολογιες ο σοσιαλισμος και σ/δ διαφερουν ουσιαστικα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Ενταξει ας μη κολλαμε στις ονομασιες, εξαλλου και οι του Συριζα "κομμουνιστες" αυτοαποκαλουνται. Ως ιδεολογιες ο σοσιαλισμος και σ/δ διαφερουν ουσιαστικα.
Aπ'την επανασταση στη Ρωσια και μετα,σοσιαλδημοκρατης και σοσιαλιστης ειναι ταυτοσημες εννοιες.Πριν την επανασταση,αυτες οι 2 ηταν ταυτοσημες και με το κομμουνιστης.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε: Aπ'την επανασταση στη Ρωσια και μετα,σοσιαλδημοκρατης και σοσιαλιστης ειναι ταυτοσημες εννοιες.
Ειναι τοσο ταυτοσημες οσο ταυτοσημοι ειναι ο Λενιν με τον Μπερνστεϊν. Δηλαδη καθολου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Adminović
- Sloboda Narodu

fasistario έγραψε:Και δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ προτιμώ έναν έξυπνο ψεύτη από έναν νοητικά καθυστερημένο.
Άρα είσαι φαν του ΗΓΕΤΗ κι εσύ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Αρίστος
- Prediction Guru

fasistario έγραψε:Εντάξει πάντως, ο Τσίπρας είπε πως είχε αυταπάτες, δεν έλεγε ψέματα.
το απιστευτο ειναι πως το Σεπτεμβριο δεν ειπε ψεματα, ανακοινωσε πως θα εφαρμοσει 3ο μνημονιο αν ψηφιστει και πηρε σε περιβαλλον καπιταλ κοντρολς 39% πλας μαζι με τους ΑΝΕΛ...
αυτο δεν ξερω αν το εχει πετυχει αλλος ηγετης παγκοσμιως....
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
fasistario
- Mr Lamogio

Αρίστος έγραψε:fasistario έγραψε:Εντάξει πάντως, ο Τσίπρας είπε πως είχε αυταπάτες, δεν έλεγε ψέματα.
το απιστευτο ειναι πως το Σεπτεμβριο δεν ειπε ψεματα, ανακοινωσε πως θα εφαρμοσει 3ο μνημονιο αν ψηφιστει και πηρε σε περιβαλλον καπιταλ κοντρολς 39% πλας μαζι με τους ΑΝΕΛ...
αυτο δεν ξερω αν το εχει πετυχει αλλος ηγετης παγκοσμιως....
.
Αρίστο, μην μπερδεύεις την ήττα της ΝΔ και του υπόλοιπου εσμού με νίκη των ΣΑΝΕΛ. Έχει διαφορά.
Επιλέχθηκε ως το μικρότερο κακό.
Admin έγραψε:Άρα είσαι φαν του ΗΓΕΤΗ κι εσύ.
Ο μόνος Ηγέτης που ξέρω και συμπαθώ είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν.
North Korea=Best Korea
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Kαι το σεναριο σοσιαλιστικης αλλαγης στην Ευρωπη εδραιωνεται...
σιγουρα δευτερος θα ειναι ο Ιγγλεσιας στις 23 Ιουνιου και ανευ συγκλονιστικου απροοπτου θα ειναι ο πρωθυπουργος με αντιπροεδρο των Σαντσεθ των Σοσιαλιστων...
υπο ορους μπορει να χτυπησει και πρωτια...
Βαγγελη μας τα λεγες και κανεις δεν σ' ακουγε...
Συμμαχία Podemos και Ενωμένης Αριστεράς εν όψει των ισπανικών εκλογών

Οι Podemos συμμαχούν με την Ενωμένη Αριστερά για τις νέες βουλευτικές εκλογές της 26ης Ιουνίου στην Ισπανία. Το κόμμα που τάσσεται κατά της λιτότητας συμμαχεί με τον βασικό του ανταγωνιστή στον χώρο της αριστεράς, την Izquierda Unida (IU/Ενωμένη Αριστερά), καθώς επιδιώκουν από κοινού «να κερδίσουν ξανά τη χώρα για λογαριασμό των λαϊκών τάξεων», γράφει η εφημερίδα El Pais, και να καταλάβουν τη θέση του Σοσιαλιστικού Κόμματος που είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Ισπανία.
Οι Podemos, που ιδρύθηκαν το 2014, και η Ενωμένη Αριστερά, διάδοχος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ισπανίας, χαρακτηρίζουν ήδη ιστορική την «προ-συμφωνία» στην οποία κατέληξαν το βράδυ της Δευτέρας.
«Συμφωνήσαμε στο ουσιώδες: θα πάμε μαζί στις εκλογές για να τις κερδίσουμε και περιμένω ότι τα μέλη μας, όπως και αυτά της IU, να αντιδράσουν σ’ αυτή την ιστορική ευκαιρία συμμετέχοντας με ενθουσιασμό», δήλωσε ο 37χρονος επικεφαλής των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Τη Δευτέρα, τα δύο κόμματα επισφράγισαν «μια προκαταρκτική εκλογική συμφωνία» την οποία θα θέσουν τώρα προς έγκριση στα μέλη τους, ενώ διαπραγματεύσεις πάνω σε πολλές λεπτομέρειες θα γίνουν αυτή την εβδομάδα.
Η συμφωνία εγγυάται ότι η IU (οικολόγοι-κομμουνιστές) θα λάβει τουλάχιστον το ένα έκτο των εδρών που ο συνασπισμός θα αποσπάσει κατά τις προσεχείς εκλογές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, η συμμαχία μπορεί να εξασφαλίσει περίπου 58 έδρες στο Κογκρέσο –χωρίς να υπολογιστούν τα περιφερειακά κόμματα στην Καταλονία, τη Βαλένθια και τη Γαλικία, τα οποία συνεργάστηκαν στις τελευταίες εκλογές με τους Podemos, και μπορεί να προσθέσουν τις έδρες τους στο κόμμα αυτό και πάλι τώρα.
Το κοινό έγγραφο αποφεύγει θέματα στα οποία τα δύο κόμματα διαφωνούν, όπως η συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ ή η πολιτειακή αλλαγή στην Ισπανία από τη μοναρχία στη δημοκρατία.
Ο στόχος της συμφωνίας είναι «να ξανακερδίσει τη χώρα για τις λαϊκές τάξεις» και «να ηττηθεί το Λαϊκό Κόμμα (PP)», δηλώνουν.
http://www.tribune.gr/world/news/articl ... logon.html
.
σιγουρα δευτερος θα ειναι ο Ιγγλεσιας στις 23 Ιουνιου και ανευ συγκλονιστικου απροοπτου θα ειναι ο πρωθυπουργος με αντιπροεδρο των Σαντσεθ των Σοσιαλιστων...
υπο ορους μπορει να χτυπησει και πρωτια...
Βαγγελη μας τα λεγες και κανεις δεν σ' ακουγε...
Συμμαχία Podemos και Ενωμένης Αριστεράς εν όψει των ισπανικών εκλογών

Οι Podemos συμμαχούν με την Ενωμένη Αριστερά για τις νέες βουλευτικές εκλογές της 26ης Ιουνίου στην Ισπανία. Το κόμμα που τάσσεται κατά της λιτότητας συμμαχεί με τον βασικό του ανταγωνιστή στον χώρο της αριστεράς, την Izquierda Unida (IU/Ενωμένη Αριστερά), καθώς επιδιώκουν από κοινού «να κερδίσουν ξανά τη χώρα για λογαριασμό των λαϊκών τάξεων», γράφει η εφημερίδα El Pais, και να καταλάβουν τη θέση του Σοσιαλιστικού Κόμματος που είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Ισπανία.
Οι Podemos, που ιδρύθηκαν το 2014, και η Ενωμένη Αριστερά, διάδοχος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ισπανίας, χαρακτηρίζουν ήδη ιστορική την «προ-συμφωνία» στην οποία κατέληξαν το βράδυ της Δευτέρας.
«Συμφωνήσαμε στο ουσιώδες: θα πάμε μαζί στις εκλογές για να τις κερδίσουμε και περιμένω ότι τα μέλη μας, όπως και αυτά της IU, να αντιδράσουν σ’ αυτή την ιστορική ευκαιρία συμμετέχοντας με ενθουσιασμό», δήλωσε ο 37χρονος επικεφαλής των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Τη Δευτέρα, τα δύο κόμματα επισφράγισαν «μια προκαταρκτική εκλογική συμφωνία» την οποία θα θέσουν τώρα προς έγκριση στα μέλη τους, ενώ διαπραγματεύσεις πάνω σε πολλές λεπτομέρειες θα γίνουν αυτή την εβδομάδα.
Η συμφωνία εγγυάται ότι η IU (οικολόγοι-κομμουνιστές) θα λάβει τουλάχιστον το ένα έκτο των εδρών που ο συνασπισμός θα αποσπάσει κατά τις προσεχείς εκλογές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, η συμμαχία μπορεί να εξασφαλίσει περίπου 58 έδρες στο Κογκρέσο –χωρίς να υπολογιστούν τα περιφερειακά κόμματα στην Καταλονία, τη Βαλένθια και τη Γαλικία, τα οποία συνεργάστηκαν στις τελευταίες εκλογές με τους Podemos, και μπορεί να προσθέσουν τις έδρες τους στο κόμμα αυτό και πάλι τώρα.
Το κοινό έγγραφο αποφεύγει θέματα στα οποία τα δύο κόμματα διαφωνούν, όπως η συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ ή η πολιτειακή αλλαγή στην Ισπανία από τη μοναρχία στη δημοκρατία.
Ο στόχος της συμφωνίας είναι «να ξανακερδίσει τη χώρα για τις λαϊκές τάξεις» και «να ηττηθεί το Λαϊκό Κόμμα (PP)», δηλώνουν.
http://www.tribune.gr/world/news/articl ... logon.html
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
fasistario
- Mr Lamogio

Re φίλε, επειδή πραγματικά σε συμπαθώ. Μην βιάζεσαι.
Οι Ποδέμος πάνε κατά διαόλου, και χάνουν πολύ. Αν δεν έχαναν, δεν θα έκαναν συμμαχία με την ανύπαρκτη αριστερά της Ισπανίας.
Εδώ θα' μαστε και θα τα δούμε. Αλλά μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις.
Οι Ποδέμος πάνε κατά διαόλου, και χάνουν πολύ. Αν δεν έχαναν, δεν θα έκαναν συμμαχία με την ανύπαρκτη αριστερά της Ισπανίας.
Εδώ θα' μαστε και θα τα δούμε. Αλλά μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις.
0 .