Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ηγέτη.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Re: Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ηγέτη.

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 04 Σεπ 2015, 18:15

nik_killthemall έγραψε:ουτε σε ελ ψηφοφορο της νδ δεν αξιζε το 3ο μνημονιο.

Εντάξει, έπρεπε να το πεις από την αρχή για να τελειώνουμε. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Υ.Γ.: Κανένας εν Ελλάδι δεν αξίζει κανένα μνημόνιο από τα τρία. Κανένας δεν αξίζει να περνάει μια κόλαση, ακόμη κι αν θεωρητικά το υποστηρίζει (που ΔΕΝ το υποστηρίζει, σας το εγγυώμαι 100%-στην πραγματικότητα, οι λεγόμενοι "μνημονιακοί" είναι 10000 φορές πιο κομματόσκυλα από τους δήθεν αντιμνημονιακούς που στήριξαν ανύριζα και τώρα κοπανούν το κεφάλι τους στον τοίχο, γιατί επιμένουν σε κάτι λανθασμένο από καθαρό εγωισμό και οπαδικό φανατισμό). Ακόμη και οι σκατόψυχοι που τσιρίζουν "βάστα βόλφι" και "γερά γερούν" γιατί στο άρρωστο μυαλό τους νομίζουν πως έτσι γαμάνε δια αντιπροσώπου. Ακόμη κι αυτοί που σαν δικαστές των πάντων, υπεράνω όλων, αποφασίζουν σαν άλλη ουράνια οντότητα ποιος ήταν καλό και κακό παιδί, ποιος αξίζει την τιμωρία και ποιος όχι, ποιος θα πάει στην κόλαση και ποιος στον παράδεισο, υιοθετώντας την προτεσταντική λογική των ευρωπαϊκών προτύπων τους που τόσο θαυμάζουν, νομίζοντας πως έτσι ανεβαίνουν levels διανόησης.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Σεπ 2015, 18:24

Kauldron έγραψε:Τώρα το ποιός τις κόβει με την πάρτη ποιού, φαίνεται και από το οτι ψάχνεις από νήμα σε νήμα να βρείς τί είπα, και να χωθείς, όπως και από διάφορα ΠΜ που μου έχεις στείλει (κι αυτά παραμένουν). :yesyes:

Άντε σ' αφήνω να πείς την τελευταία λέξη και να "γελάσεις", για να νιώσεις νικητής.

χαχααχαχ τι οργιο αυτοκαρφωνεται :s_rofl :s_rofl

αρα εσυ τις κοβεις με τη παρτη μου, γιατι το μπολντ μολις το εκανες στη προηγουμενη σελιδα για μενα ψαχνοντας μεχρι και σβησμενα μου μυνηματα.

πηξε
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Σεπ 2015, 18:31

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:ουτε σε ελ ψηφοφορο της νδ δεν αξιζε το 3ο μνημονιο.

Εντάξει, έπρεπε να το πεις από την αρχή για να τελειώνουμε. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Υ.Γ.: Κανένας εν Ελλάδι δεν αξίζει κανένα μνημόνιο από τα τρία. Κανένας δεν αξίζει να περνάει μια κόλαση, ακόμη κι αν θεωρητικά το υποστηρίζει (που ΔΕΝ το υποστηρίζει, σας το εγγυώμαι 100%-στην πραγματικότητα, οι λεγόμενοι "μνημονιακοί" είναι 10000 φορές πιο κομματόσκυλα από τους δήθεν αντιμνημονιακούς που στήριξαν ανύριζα και τώρα κοπανούν το κεφάλι τους στον τοίχο, γιατί επιμένουν σε κάτι λανθασμένο από καθαρό εγωισμό και οπαδικό φανατισμό). Ακόμη και οι σκατόψυχοι που τσιρίζουν "βάστα βόλφι" και "γερά γερούν" γιατί στο άρρωστο μυαλό τους νομίζουν πως έτσι γαμάνε δια αντιπροσώπου. Ακόμη κι αυτοί που σαν δικαστές των πάντων, υπεράνω όλων, αποφασίζουν σαν άλλη ουράνια οντότητα ποιος ήταν καλό και κακό παιδί, ποιος αξίζει την τιμωρία και ποιος όχι, ποιος θα πάει στην κόλαση και ποιος στον παράδεισο, υιοθετώντας την προτεσταντική λογική των ευρωπαϊκών προτύπων τους που τόσο θαυμάζουν, νομίζοντας πως έτσι ανεβαίνουν levels διανόησης.

χαχαχααχ ρε αστειε τυπε τον "διαλογο" που δειχνει οτι εχεις προβληματα αναγνωσης γιατι τον κανεις σκιπ ? :s_rofl

το παρων μυνημα σου αποδεικνυει επιπλεον και το τεραστιο ελλειμμα δημοκρατιας που σε διακρινει, περαν απο την αηδιαστικη σου αισθητικη να περιφερεις το χοντρομπαζο στο αβαταρ σου.

οι συριζανελιτες το 3ο μνημονιο ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, αλλιως λεγεται και κοστος ψηφου ή συνεπεια ψηφου στη δημοκρατια ! θα γερασεις και δεν θα καταλαβεις οτι καθε φορα που ψηφιζεις θα εχεις ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !

αυτοι που δεν το αξιζαν το 3ο μνημονιο, ειναι αυτοι που δεν ψηφισαν συριαζανελ επειδη εβλεπαν το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ωστοσο και αυτοι θα το γευτουν γιατι στη δημοκρατια γινεται η μλκια που δερνει την πλειοψηφεια.

πηξε στο 3ο μνημονιο ψαρακα
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 04 Σεπ 2015, 18:41

nik_killthemall έγραψε:χαχαχααχ ρε αστειε τυπε τον "διαλογο" που δειχνει οτι εχεις προβληματα αναγνωσης γιατι τον κανεις σκιπ ? :s_rofl

το παρων μυνημα σου αποδεικνυει επιπλεον και το τεραστιο ελλειμμα δημοκρατιας που σε διακρινει, περαν απο την αηδιαστικη σου αισθητικη να περιφερεις το χοντρομπαζο στο αβαταρ σου.

οι συριζανελιτες το 3ο μνημονιο ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, αλλιως λεγεται και κοστος ψηφου ή συνεπεια ψηφου στη δημοκρατια ! θα γερασεις και δεν θα καταλαβεις οτι καθε φορα που ψηφιζεις θα εχεις ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !

αυτοι που δεν το αξιζαν το 3ο μνημονιο, ειναι αυτοι που δεν ψηφισαν συριαζανελ επειδη εβλεπαν το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ωστοσο και αυτοι θα το γευτουν γιατι στη δημοκρατια γινεται η μλκια που δερνει την πλειοψηφεια.

πηξε στο 3ο μνημονιο ψαρακα

Δίνω έμφαση στο σημείο που κατά τη γνώμη μου έχει τη μεγαλύτερη σημασία, στο ότι γίνεσαι ουσιαστικά μια Φιλιππινέζα των μνημονιακών... τους οποίους υποτίθεται ότι απεχθάνεσαι (αφού συνέχεια λες "μα γιατί ψηφίζατε πασόκ-νδ, μα γιατί ψηφίζατε πασόκ-νδ που σας έφεραν σε αυτά τα χάλια", αλλά τώρα ξαφνικά οι ψηφοφόροι τους έγιναν τώρα για εσένα καλοί!). Το άβαταρ φασιστάκο αν δεν το γουστάρεις να μην το βλέπεις. Δε θα μου επιβάλλεις εσύ τι θα βάζω και τι όχι. Κατάλαβες;

Το υπόλοιπο μήνυμά σου είναι ακόμη μια τεράστια μπούρδα, από τις τόσες που συνηθίζεις να γράφεις εδώ μέσα. Πάλι αποφασίζεις με έναν τρόπο μεταφυσικό για το ποιος αξίζει να τιμωρηθεί και ποιος όχι, πάλι βρίζεις τους πάντες που δεν έχουν την ίδια αντίληψη με εσένα, πάλι είναι μαλάκας όποιος... δεν ψηφίζει πασόκ και νδ (που συμπεριλαμβάνονται στο "ο,τιδήποτε πέραν σύριζα ανέλ", τα κόμματα τα οποία βρίζεις και ψηφίσανε με χέρια και με πόδια το τρίτο μνημόνιο). Υπαρκτός σουρεαλισμός, απύθμενη ανοησία. Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι περαστικά.

Κανονικά επίσης θα έπρεπε να σου αλλάξω τον αδόξαστο με αυτό που μου γράφεις στο τέλος, αλλά δε θα κατέβω στο επίπεδό σου. Ευτυχώς, εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι, δε θα σου πω πως, αλλά θα αντέξουμε, και μάλιστα σε αρκετά καλές συνθήκες συγκριτικά με άλλους. Εγώ λυπάμαι όσους υπέφεραν και θα υποφέρουν και με το τρίτο μνημόνιο, συμπεριλαμβανομένου εσένα, που εκτός κι αν μας γράφεις από το εξωτερικό ή είσαι σε μια καλή σχετικά οικονομική κατάσταση, δυστυχώς θα ματώσεις, με τις υπογραφές, τις ψήφους και τις πολιτικές βουλήσεις πέντε κομμάτων.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Σεπ 2015, 18:43

AZUREUS έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
ενω ειμαι και επιφανειακος τυπος, γιατι ενω μεχρι τωρα και ο τσιπρας και οι ψηφοφοροι του, ελεγαν οτι το πασοκ πρεπει να εξαφανιστει απτον πολιτικο χαρτη, ξαφνου τωρα ο τσιπρας δηλωνει πως με το πασοκ θα μπορουσε να υπαρξει συνεργασια αρκει να απαλλαγει απο τα βαριδια, δηλ. απο το "π", το "α", το "σ" και το "ο" ...

Κρίμα που δεν κατάλαβες την ευφυή πρόταση του Ηγέτη. :rolleyes:
Αφου όλο τα πασοκ αποτελειται μονο απο βαρίδια ρε συ...
Εκεί που προτείνανε τα πασοκια συνεργασίες παίζοντας το και ασπιλοι και άμωμοι απο πάνω τα λαμόγια, άστους τώρα να παρακαλάνε αυτοί για συνεργασίες προκειμένου να μη βρίσκονται στην απέξω και στην πολιτική ανυπαρξία...

https://youtu.be/snRO1Epgbx4?t=21

ποσο μεσα επεσες μεγαλε βαθυ-γνωστη αζουρ :s_rofl

ΠΑΣΟΚ για άνοιγμα Τσίπρα: Δεν μας αφορούν τα φλερτ
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500023207

μα ποσο χαμηλα ο ηγετης ? φτυσιμο μεχρι κι απτο λιγδοπασοκ ?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 04 Σεπ 2015, 18:52

Kauldron έγραψε:Δεν είναι καθόλου σαν να μην έχουν γραφτεί καν. Μια χαρά έχουν γραφτεί, και μια χαρά υπάρχει αρχείο μ' αυτά που έχεις γράψει.
Τίποτα δεν διαγράφεται, και τίποτα δεν ξεχνιέται. Νόμιζες οτι μπορείς να γράφεις ό,τι γουστάρεις, και αν παραβιάζει κανέναν κανόνα, δεν πειράζει το σβήνουν και είναι σαν να μη συνέβη τίποτα? Μάλλον δεν κατάλαβες καλά.
Τώρα το ποιός τις κόβει με την πάρτη ποιού, φαίνεται και από το οτι ψάχνεις από νήμα σε νήμα να βρείς τί είπα, και να χωθείς, όπως και από διάφορα ΠΜ που μου έχεις στείλει (κι αυτά παραμένουν). :yesyes:

Άντε σ' αφήνω να πείς την τελευταία λέξη και να "γελάσεις", για να νιώσεις νικητής.

Φυσικά στα πιο πάνω που παρέθεσες δεν απάντησε καθόλου. Τουμπεκί ο "ακριβοδίκαιος".
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Σεπ 2015, 19:05

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Kauldron έγραψε:Δεν είναι καθόλου σαν να μην έχουν γραφτεί καν. Μια χαρά έχουν γραφτεί, και μια χαρά υπάρχει αρχείο μ' αυτά που έχεις γράψει.
Τίποτα δεν διαγράφεται, και τίποτα δεν ξεχνιέται. Νόμιζες οτι μπορείς να γράφεις ό,τι γουστάρεις, και αν παραβιάζει κανέναν κανόνα, δεν πειράζει το σβήνουν και είναι σαν να μη συνέβη τίποτα? Μάλλον δεν κατάλαβες καλά.
Τώρα το ποιός τις κόβει με την πάρτη ποιού, φαίνεται και από το οτι ψάχνεις από νήμα σε νήμα να βρείς τί είπα, και να χωθείς, όπως και από διάφορα ΠΜ που μου έχεις στείλει (κι αυτά παραμένουν). :yesyes:

Φυσικά στα πιο πάνω που παρέθεσες δεν απάντησε καθόλου. Τουμπεκί ο "ακριβοδίκαιος".

Πάγεια τακτική του ν' αποφεύγει ν' απαντήσει σε ό,τι δεν τον συμφέρει, ή ν' απαντάει άλλα αντ' άλλων.
Εδώ στο άρρωστο, θολωμένο μυαλό του, το να ψάξει κάποιος παλιότερα πόστ για ν' αποδείξει κάτι που λέει (όπως έκανα πριν), είναι ίδιο με το να ακολουθεί τον άλλον από νήμα σε νήμα και να μαϊμουδίζει (όπως έκανε εκείνος), και δείχνει "κόλλημα". Τί να του πείς τώρα αυτού του ανθρώπου?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Σεπ 2015, 19:09

οχι, του απαντησα αλλα μου το σβησε.

να ξαναπαντησω να δεις οτι θα μου το ξανασβησει

Kauldron έγραψε:Τώρα το ποιός τις κόβει με την πάρτη ποιού, φαίνεται και από το οτι ψάχνεις από νήμα σε νήμα να βρείς τί είπα

το μπολντ ακριβως το εκανες ΕΣΥ μολις στην προηγουμενη σελιδα για δικα μου μυνηματα, αρα ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι εσυ τις κοβεις με την παρτη μου. :s_rofl :s_rofl

και που σαι πηξε η συνεπεια ψηφου δεν ειναι καποια θεια τιμωρια που επινοεις πανω στην εμμονικη σου εχθρα απεναντι μου, η συνεπεια ψηφου ειναι απλα αυτο που θα επιλεξει να κανει αυτος στον οποιο εδωσες την ψηφο σου. Αυτο ΝΑΙ αξιζει να το γευτει ειτε ειναι καλο, ειτε κακο, αυτος που του εδωσε τη ψηφο και οχι αυτος που δεν του την εδωσε. Στη πραξη της δημοκρατιας το γευονται ολοι !

Αν αυτο σου φαινεται φασιστικο ειναι ξακαθαρο οτι στην οπτικη σου το δημοκρατικο πολιτευμα ειναι φασιστικο. Εγω παλι το δημοκρατικο πολιτευμα το λατρευω οσο κι αν καταδεικνυω αρκετες φορες τις αδυναμιες του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Σεπ 2015, 19:11

Τίποτα απολύτως δεν σβήστηκε, ούτε μεταφέρθηκε.
Πραγματικά μιλάμε για θολωμένο μυαλό.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 04 Σεπ 2015, 20:30

<<Μονος του ενάντια σε σκοτεινους θεούς και ξεχασμένους δαίμονες δίνει την μάχη του καλού ενάντια στο κακό.

Τη μάχη του φωτός ενάντια στις δυσδιακριτες σκιές του αρχέγονου σκοταδιού.

Μόνος αυτός ο γενναίος κουβαλάει το βαρύ φορτίο με τις ελπίδες όλων μας.

Ένας φοβισμένος μα ήρεμος και σοφός λαος εύχεται και προσεύχεται γι αυτόν.

Να νικήσει τους εχθρούς, τους καταστροφείς των ονείρων μας.

Θα νικήσει μόνος αυτός. Γιατί είναι γραμμένο σε αρχαία βιβλία ο αιώνιος Ανθρωπος να νικήσει και να γκρεμίσει το κακό απο την κορυφή του μαύρου βουνού.>>

"Η προεκλογικη ομιλία στη Λιβαδειά"
κεφάλαιο 3 παράγραφος α-στ-25 Ομιλίες και συνεντεύξεις
απο ΑZUREUS.
επίσημος βιογράφος του Ηγέτη.

Εικόνα

http://www.stokokkino.gr/article/1000000000015810/omilia-Tsipras-stokokkinogr
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”