ΕΕΦικές εκλογές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Τί θα ψηφίσετε στις εκλογές;

1. ΣΥΡΙΖΑ
5
21%
2.ΝΔ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3.ΛΑΕ
2
8%
4.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
7
29%
5.ΠΟΤΑΜΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
6.ΠΑΣΟΚ
1
4%
7.ΚΚΕ
2
8%
8.ΑΝΕΛ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
9.ΑΝΤΑΡΣΥΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
10.ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
2
8%
11. ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ-γράψτε και ποιο είναι αυτό
5
21%

Σύνολο ψήφων: 24

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: ΕΕΦικές εκλογές

Δημοσίευσηαπό exomotis » 25 Αύγ 2015, 17:51

Εαν το πιασατε και συνεχιζετε ετσι, σε αυτο το χαλι, τοτε απλα σας οδηγει ο φανατισμος.
Εαν οχι , τοτε οκ, θα το πιασετε μια και καλη.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 25 Αύγ 2015, 17:58

exomotis έγραψε:Εαν το πιασατε και συνεχιζετε ετσι, σε αυτο το χαλι, τοτε απλα σας οδηγει ο φανατισμος.
Εαν οχι , τοτε οκ, θα το πιασετε μια και καλη.

Εμείς θα την πιάσουμε την καλή ή ο Αλέξης που επιτέλους μπήκε στο νοικοκυρέικο δρόμο; :LoL:
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 25 Αύγ 2015, 17:59

Αμ δεν μπηκε στον δρομο σου, αυτο θελει να νομιζεις. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 25 Αύγ 2015, 19:28

exomotis έγραψε:Αμ δεν μπηκε στον δρομο σου, αυτο θελει να νομιζεις. :D

δεν μου απαντησες. Ο τσιπρας ειναι γκέυ;
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 25 Αύγ 2015, 19:48

Εμενα ρωτας?
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 25 Αύγ 2015, 19:50

exomotis έγραψε:Αμ δεν μπηκε στον δρομο σου, αυτο θελει να νομιζεις. :D

Μη μου το χαλάς. Αν υποψιαστώ ότι θα προδώσει εμάς τις νοικοκυρές θα απογοητευθώ τα μάλα από τον ηγέτη.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 25 Αύγ 2015, 19:52

Καλα, θα το εχει υπ οψη του.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 25 Αύγ 2015, 21:52

fasistario έγραψε:Χρυσή Αυγή.
Με μισή καρδιά σχεδόν, με πολλές επιφυλάξεις, αλλά για μένα είναι η μοναδική υπαρκτή επιλογή.

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και συμπάσχω μαζί σου.
Κάποιες φορές μου δίνεις την εντύπωση του επιστήμονα που προσπαθεί να μάθειι τις μαιμούδες να ζωγραφίσουν.
Μπορεί κάποτε να μάθουν να ζωγραφίζουν αλλά θα παραμείνουν για πάντα μαιμούδες...
:coccole:
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 25 Αύγ 2015, 22:44

mitsokollias έγραψε:Οσοι ξέρω και τους ψήφισαν είναι λαικο-κεντρο-καραμανλικοί δεξιοί που δεν γουστάρουν φασιστονάζουλα στα χωράφια και στα μαγαζιά τους. Η θέση τους πλέον είναι ότι με το 3ο μνημόνιο δεν έχει νόημα ,οπότε απ ότι λένε για την ώρα 2 θα ψηφίσουν ΝΔ ,2 δε θα πάνε και 1 Λεβέντη ή Γκλέτσο.
Το ταβάνι των νάζουλων είναι το 9% των ευρωεκλογών ,όχι το 6,5% των βουλευτικών.
Σίγουρα θα δείξει ,αλλά με τον Πάνο έχουν στραβώσει πολλοί.

Και εγώ τους είχα ψηφίσει (με αρκετό ζόρι ομολογουμένως γιατί δεν τους εμπιστευόμουνα) και δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Άρα 6-0.

Πάντως δεν είμαι πλεόν σίγουρος για το άκυρο. Σκέφτομαι ότι κάτι τέτοιο ευνοεί τους υπόλοιπους και αρχίζω και κλίνω προς 'Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών'. Θα κατέβουν όμως;
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Αύγ 2015, 23:42

Green Dragon έγραψε:
mitsokollias έγραψε:Οσοι ξέρω και τους ψήφισαν είναι λαικο-κεντρο-καραμανλικοί δεξιοί που δεν γουστάρουν φασιστονάζουλα στα χωράφια και στα μαγαζιά τους. Η θέση τους πλέον είναι ότι με το 3ο μνημόνιο δεν έχει νόημα ,οπότε απ ότι λένε για την ώρα 2 θα ψηφίσουν ΝΔ ,2 δε θα πάνε και 1 Λεβέντη ή Γκλέτσο.
Το ταβάνι των νάζουλων είναι το 9% των ευρωεκλογών ,όχι το 6,5% των βουλευτικών.
Σίγουρα θα δείξει ,αλλά με τον Πάνο έχουν στραβώσει πολλοί.

Και εγώ τους είχα ψηφίσει (με αρκετό ζόρι ομολογουμένως γιατί δεν τους εμπιστευόμουνα) και δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Άρα 6-0.

Πάντως δεν είμαι πλεόν σίγουρος για το άκυρο. Σκέφτομαι ότι κάτι τέτοιο ευνοεί τους υπόλοιπους και αρχίζω και κλίνω προς 'Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών'. Θα κατέβουν όμως;

Αν κατέβει μόνο του, να ψηφίσεις ΚΚΕ μ-λ, είναι το μοναδικό κόμμα που από συνείδηση δεν έχει κατεβάσει ποτέ μα ποτέ ευρωψηφοδέλτιο, ούτε καν τα χρόνια που ήταν κάπως υποφερτά τα πράγματα. Αν όχι, τότε κάτι άλλο με παρόμοιο προσανατολισμό (όχι Καζάκη που είναι οικονομολόγος του καφενείου, όχι Λαφαζάνη που είναι ουσιαστικά άλλο ένα αποκούμπι του συστήματος, ένας σύριζα 2, όχι Κατσανέβα που είναι ένας εκ των χειρότερων πασόκων που έχουν περάσει ποτέ, εννοείται όχι ΚΚΕ που ψήφιζα για αρκετά χρόνια κι έχω μετανιώσει, όχι ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έχει γίνει πλέον παραμάγαζο των πλατφορμιστών).
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”