fasistario έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Μπα οχι μωρε θα του περασει,καλο παλικαρι ειναι
Μπα ή Μπαν ήταν αυτό;
Να ξέρω να προβώ στις απαραίτητες κινήσεις.

fasistario έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Μπα οχι μωρε θα του περασει,καλο παλικαρι ειναι
Μπα ή Μπαν ήταν αυτό;
Να ξέρω να προβώ στις απαραίτητες κινήσεις.

Alkiviades έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:δημοψήφισμα για γκρέξιτ ή για αποδοχή ή όχι της όποιας συμφωνίας είναι πλαστό δίλημμα.
με ευρώ ή όχι, μονό, διπλό ή τριπλό νόμισμα το κωλοδάχτυλο θα είναι το ίδιο, μονό διπλό τριπλό ή και χειρότερο.
μόνο δημοψήφισμα με πρόταση εξόδου από την εε θα δώσει τη λύση.
Μόνο δημοψήφισμα για την καθιέρωση Λαϊκής Δημοκρατίας, ρε παπάρα, τζάμπα τα μαθήματα στο κομμουνιστικό τρολάρισμα γμτ το κέρατο μου

Alkiviades έγραψε:
Δεν υπάρχουν κομμουνιστές εδώ μέσα. Εκτός από μένα.![]()
![]()

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Πάει η στήριξη Στυγιού...

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Πάει η στήριξη Στυγιού, το ίδιο και του Μητσοκόλλια, άντε και οι ημι-υποστηρίξεις από Μετράνιον και Ντιέγκο, και μαντέψτε ποιος έμεινε μόνος του να παραμιλάει πάλι για τον ανίκητο νεολενινιστή Τσίπρα. Νομίζω ότι έχει έναν εξαιρετικά δυνατό συμβολισμό αυτή η μεταστροφή στο μικρό μας φόρουμ. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει τόσο κώλος με τους ανύριζα εξουσία που μόνο κάτι κολλημένοι έχουν απομείνει να σηκώνουν τα πανό και να ζητωκραυγάζουν επαναλαμβάνοντας οπαδικά συνθήματα. Καληνύχτα Ελλάδα, για μια ακόμη φορά.

Kauldron έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Πάει η στήριξη Στυγιού, το ίδιο και του Μητσοκόλλια, άντε και οι ημι-υποστηρίξεις από Μετράνιον και Ντιέγκο, και μαντέψτε ποιος έμεινε μόνος του να παραμιλάει πάλι για τον ανίκητο νεολενινιστή Τσίπρα. Νομίζω ότι έχει έναν εξαιρετικά δυνατό συμβολισμό αυτή η μεταστροφή στο μικρό μας φόρουμ. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει τόσο κώλος με τους ανύριζα εξουσία που μόνο κάτι κολλημένοι έχουν απομείνει να σηκώνουν τα πανό και να ζητωκραυγάζουν επαναλαμβάνοντας οπαδικά συνθήματα. Καληνύχτα Ελλάδα, για μια ακόμη φορά.
Και τώρα όλοι αυτοί θα τρέξουν να ψηφίσουν Σαμαρά και Μπένυ, έτσι?
![]()
![]()