Είπα εγώ ποτέ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτά που έταζε;

Ούτε η ΝΔούλα βέβαια έκανε αυτά που έλεγε.
Απλά ο στρατός των διορισμένων κοπρόσκυλων σώζει κάπως την κατάσταση.

Όχι ο Κούλης, αν και δεν το περίμενα, ότι υποσχέθηκε το έκανε, έκανε περισσότερα απ' όσα υποσχέθηκε. Δίκαια πράγματα, δεν ψήφισα ΝΔ αλλά για την σάπια μεταπολίτευση ο Μητσοτάκης κυβέρνησε καλύτερα από όλους, πέρα από τον νομο για τους πουστ@δες δεν μπορώ να του βρω ουσιαστικά λάθη.
Ναι, ο κόσμος είναι κατενθουσιασμένος.
Ειδικά όταν μπαίνει σούπερ μάρκετ ή πληρώνει λογαριασμούς.
.gif)
Μην πιάσουμε τώρα πόσο ήταν το κόστος ζωής και ο μισθός το 2019 και πόσο έχει πάει η αναλογία αυτή σήμερα. Δε σε συμφέρει, άκου που σου λέω.

Επίσης, μην λες και για Συμφωνίες Πρεσπών, δεν σε συμφέρει καθόλου να θυμάται ο κόσμος τί έλεγε ο ΚυΜ τότε σχετικά με αυτό το θέμα.

Είσαι άδικος. Υπάρχει ένα φαινόμενο πληθωρισμού παγκόσμιο, υπάρχει αύξηση τιμών ένα 5% ναι υπάρχει, συμβαίνει σε όλη την ΕΕ .... Η διαφορά είναι ότι η μεταπολίτευση καταλήστευσε τον ελληνικό λαό και πια αυτή η επιβάρυνση είναι κάτι που το καταλαβαίνουμε περισσότερο από τον Γερμανό.
Προσωπικά όσο θες βρισε το πολιτικό σκυλολοι, πεντάρα δεν δίνω, σου είπα δεν το περίμενα να πάει καλά ο Κούλης, αλλά πάει για να είμαστε δίκαιοι.
Για τις Πρέσπες, δεν είναι θέμα τι λες στην πολιτική αλλά τι κάνεις, η ΝΔ στάθηκε απέναντι στην προδοσία των Πρεσπών, και είπε ότι η συμφωνία είναι δεσμευτική και ότι δεν αλλάζει ... Την καταψηφισε, εξηγήθηκε ότι δεν θα την καταργήσει. Η ευθύνη των Πρεσπών βαρύνει την αριστερά..... Η αριστερά έχει απέχθεια στην Μακεδονία, ρωτά τους ΚΚΕδες αυτοί ξέρουν.
Στο λογότυπο μου έχω αυτό που είπε η Αναγνωστοπούλου.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ:
«Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».FB_IMG_1746558830567.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».