Επιτέλους έγραψε και κάτι σωστό ο Τζήμερος
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
Green Dragon
- Crazy poster

Re: Επιτέλους έγραψε και κάτι σωστό ο Τζήμερος
Alkiviades έγραψε:Green Dragon έγραψε:ΠΗΞΤΕ όσο είσαι εσύ ΑΝΤΑΡΣΥΑ άλλο τόσο είμαι εγώ αστροναύτης. Θέλει η π...να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Πάντως κάποιος άλλος σε κατάλαβε πριν από μένα.
Νουδούλης είναι, κρα κάνει. (προφανώς αναφέρεσαι στον υποφαινόμενο)
Ναι τον φούστη και με είχε ξεγελάσει. Και έλεγα, δεν μπορεί να είναι τόσο υπερβολικός, κάτι μου φαινόταν περίεργο αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου στην στρατηγική.
Λες να προσέλαβαν νέους επικοινωνιολόγους στην Συγγρού;
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Green Dragon
- Crazy poster

Re: ΠΝΠ, οχι δεν ειναι κωλοτουμπα...
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Green Dragon έγραψε:Ερώτηση: Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ; Για ποιόν λόγο κάνουν κάτι που αποτελεί αλητεία την στιγμή που κανείς δεν τους υποχρεώνει;
Ποιός σου είπε ότι κανείς δεν τους υποχρεώνει; Ήταν ρητός όρος των θεσμών το cash pooling, έβαλα link σε άλλο νήμα.
Δεν κατάλαβες τι εννοούσα. Τους υποχρεώνει να τα πάρουν, όχι όμως να το κάνουν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Μπορούσαν να φέρουν απλό νομοσχέδιο, γιατί δεν το έκαναν και εκτέθηκαν έτσι;
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εγω πιστευω πως ειναι τοσο σκατα τα πραγματα,που δεν ειναι σε θεση να συμμαζεψουν ουτε στοιχειωδως την εικονα τους.Για χαζους δεν τους εχω.
0 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

fasistario έγραψε:
Πολιτικοί παραπλήγες και ταυτόχρονα οι επόμενοι δελφίνοι ενός εκ των δύο μεγάλων κομμάτων.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Diego
- Crazy poster

0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Kauldron
- Supreme poster

O άλλος ο ψυχανώμαλος βγάζει σέλφι.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Kauldron
- Supreme poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:fasistario έγραψε:
Πολιτικοί παραπλήγες και ταυτόχρονα οι επόμενοι δελφίνοι ενός εκ των δύο μεγάλων κομμάτων.
Καλά, δεν είναι συνταγή επιτυχίας ο Σαμαράς?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

100 χρονια μπροστα ο πηξτε 
ο ρεντ τον βριζει γιατι βλεπει στο προσωπο του την δικη του πορεια απο την ντορικη οννεδ στο κκε
εγω παντως αν ημουν προεδρος σε κομμα μονο πρωην σκληροπυρηνικο κομμουνιστη θα εβαζα για εκπροσωπο τυπου

ο ρεντ τον βριζει γιατι βλεπει στο προσωπο του την δικη του πορεια απο την ντορικη οννεδ στο κκε

εγω παντως αν ημουν προεδρος σε κομμα μονο πρωην σκληροπυρηνικο κομμουνιστη θα εβαζα για εκπροσωπο τυπου

0 .