δεν ασχοληθηκα καθολου με την γιουριλιζ ..ουτε καν ακουσα το κομματι
της μαρι σαττι απο το σουδαν ....και οικτίρω οικτρα καθε αναφορα
Τι είναι αυτό ρε;
-
nemo
- Supreme poster

Re: Τι είναι αυτό ρε;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:δεν ασχοληθηκα καθολου με την γιουριλιζ ..ουτε καν ακουσα το κομματι
Ένας Nemo πάντως λένε ότι κέρδισε.
Eurovision 2024: Το Nemo από την Ελβετία με το «The Code» ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:δεν ασχοληθηκα καθολου με την γιουριλιζ ..ουτε καν ακουσα το κομματι
Ένας Nemo πάντως λένε ότι κέρδισε.![]()
Eurovision 2024: Το Nemo από την Ελβετία με το «The Code» ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού
μου ηρθε στο φβ ...αφυλος λεει οτι ειναι σαν την αριστερα στην ελλαδα
μη πω οτι χαρακτηριζει και την υπολοιπη ελλαδα
υπομονη! και ψυχραιμια! πλησιαζει ο καιρος που το πουστοπανηγυρι θα μας τελειωσει
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:ο λαχου ειναι μακραν ο πρωτος αναλυτης μουσικων κομματιων
αν σε κατι τον παραδεχομαι ειναι σε αυτο ....στα υπολοιπα τον μηδενιζω πχ πολιτικα!
αλλα για την μουσικη ειναι μια ιδιοφυια .και δεν κανω καθολου πλακα
Συγχαρητήρια για την χθεσινή σου νίκη αγαπητέ

0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Στην γερμανική τιβί δεν πρόσεξα κάποια αναφορά στην γιουροβίζιον. ΟΚ, σίγουρα θα ξόδεψαν 15-20 δευτερόλεπτα σε 1 δελτίο ειδήσεων για να αναφερθούν επιγραμματικά, αλλά αυτός ο κατσιβελισμός που απ ότι βλέπω ξαναεπικράτησε στην Ελλάδα, συμβαίνει μόνο σε Αλβανίες, κτλ.
Ετεροντρέπομαι.
Ετεροντρέπομαι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

για την λεξη νεμο εμαθα αλλα δεν ξερω αν ευσταθει οτι σημαίνει κανεις
ή ισως παλι να το ειχα διαβασει καπου παλια και το ξεχασα
"Nemo" στα λατινικά σημαίνει ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό είναι το όνομα του νικητή. Και μάλιστα ονομάζεται "ΤΟ ΝΕΜΟ" δηλαδή το κανένα, το τίποτα.
Παρόλο που σε πολλά κομμάτια της Γιουροβίζιον το κεντρικό θέμα ήταν " Ο ΕΑΥΤΟΣ", δηλαδή αποδέχομαι τον εαυτό μου, αγαπώ τον εαυτό μου, ακούω τον εαυτό μου, ω ( λατρεμένε)εαυτέ μου, η ουσία του πράγματος είναι η ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ. Η προβολή του εαυτού μεν, ως επιθυμίες , αλλά η εκμηδένιση της προσωπικότητας, η αποδόμηση κάθε ταυτότητας.
εδω να επισημανω οτι δεν ισχυει ακομη και να εχουμε εκμηδενιση των παντων
δεν παυει να ειναι δειγμα ταυτοτητας
"Nemo" στα λατινικά σημαίνει ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό είναι το όνομα του νικητή. Και μάλιστα ονομάζεται "ΤΟ ΝΕΜΟ" δηλαδή το κανένα, το τίποτα.
Παρόλο που σε πολλά κομμάτια της Γιουροβίζιον το κεντρικό θέμα ήταν " Ο ΕΑΥΤΟΣ", δηλαδή αποδέχομαι τον εαυτό μου, αγαπώ τον εαυτό μου, ακούω τον εαυτό μου, ω ( λατρεμένε)εαυτέ μου, η ουσία του πράγματος είναι η ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ. Η προβολή του εαυτού μεν, ως επιθυμίες , αλλά η εκμηδένιση της προσωπικότητας, η αποδόμηση κάθε ταυτότητας.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:για την λεξη νεμο εμαθα αλλα δεν ξερω αν ευσταθει οτι σημαίνει κανεις
Στα σλαβικά σημαίνει "βουβό" πάντως.
Είναι από αυτή την πρωτοσλαβική ρίζα: https://en.m.wiktionary.org/wiki/Recons ... %9Bm%D1%8A
Από την ίδια ρίζα είναι η ονομασία των Γερμανών στα σλαβικά (Νέμτσι, δηλαδή "αυτοί που δεν μιλάνε/καταλαβαίνουν"), σε αντιδιαστολή με το Σλάβος/Σλόβεν, από το σλόβο=λόγος, δηλαδή "αυτός που μιλάει/καταλαβαίνει".
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Στην γερμανική τιβί δεν πρόσεξα κάποια αναφορά στην γιουροβίζιον. ΟΚ, σίγουρα θα ξόδεψαν 15-20 δευτερόλεπτα σε 1 δελτίο ειδήσεων για να αναφερθούν επιγραμματικά, αλλά αυτός ο κατσιβελισμός που απ ότι βλέπω ξαναεπικράτησε στην Ελλάδα, συμβαίνει μόνο σε Αλβανίες, κτλ.
Ετεροντρέπομαι.
Καλά δεν φημίζονται ιδιαίτερα οι Γερμανοί σε θέματα διασκέδασης. Ψιλοξενέρωτοι είναι.
Ακόμα και σε γερμανικό γάμο να πας είτε θα νομίζεις ότι είσαι σε κάποιο συνέδριο είτε σε παραθρησκευτική οργάνωση.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Στην γερμανική τιβί δεν πρόσεξα κάποια αναφορά στην γιουροβίζιον. ΟΚ, σίγουρα θα ξόδεψαν 15-20 δευτερόλεπτα σε 1 δελτίο ειδήσεων για να αναφερθούν επιγραμματικά, αλλά αυτός ο κατσιβελισμός που απ ότι βλέπω ξαναεπικράτησε στην Ελλάδα, συμβαίνει μόνο σε Αλβανίες, κτλ.
Ετεροντρέπομαι.
Καλά δεν φημίζονται ιδιαίτερα οι Γερμανοί σε θέματα διασκέδασης. Ψιλοξενέρωτοι είναι.
Ακόμα και σε γερμανικό γάμο να πας είτε θα νομίζεις ότι είσαι σε κάποιο συνέδριο είτε σε παραθρησκευτική οργάνωση.
Αυτά σε καθαρά λαϊκά χωριάτικα πανηγύρια, τα αντίστοιχα "καγκέλια" και Θώδη της Ελλάδας. Δεν πιάνουμε τα κλούμπς σε Βερολίνο κτλ., γιατί είναι ιεροσυλία η σύγκριση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:![]()
Αυτά σε καθαρά λαϊκά χωριάτικα πανηγύρια, τα αντίστοιχα "καγκέλια" και Θώδη της Ελλάδας. Δεν πιάνουμε τα κλούμπς σε Βερολίνο κτλ., γιατί είναι ιεροσυλία η σύγκριση.
Το ίδιο λέμε.
Τι είναι αυτά ρε που μου έβαλες; Βαυαρικό πανηγύρι;
Εγώ για γάμο σου μίλησα πρώτα απ' όλα.
Και δεύτερον πραγματικά δε θυμάμαι πού το είχα δει και τι ακριβώς έδειχνε ένα βίντεο πάντως έδειχνε μια αστεία φάση που όλοι είχαν ξεσκιστεί στα γέλια και ο μοναδικός που δεν γελούσε ήταν ένας Γερμανός. Παγοκολόνα.
Πραγματικά ήταν κάτι πολύ αστείο και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που ο Γερμανός δεν έλιωσε στα γέλια.
Εκεί κάπου άρχισα να καταλαβαίνω ... ααα Γερμανός
0 .