Σοβαρά τώρα,,,, αυτον θέλετε για πρωθυπουργό;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Σοβαρά τώρα,,,, αυτον θέλετε για πρωθυπουργό;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2023, 09:01

bizeli έγραψε:Από πού προκύπτει ότι ένας απλός πολίτης μπορεί να φέρεται σαν χλαπάτσουρας;
Κανένας διαφορετικός κανόνας δεν ισχύει.
Όλοι πρέπει να επιδεικνύουν έναν στοιχειώδη πολιτισμό παντού και οπουδήποτε.
Με κάτι τέτοιες απόψεις έχουμε γεμίσει ούγκανους που κάνουν ό,τι θέλουν. Όλοι νομιμοποιούνται και δικαιολογούνται να φέρονται όπως γουστάρουν επειδή πολίτης ή δεν ξέρω γω τι.
Συνεχίζετε να δίνετε ελαφρυντικά και θα γίνουμε ζούγκλα.
Ο Έλληνας δε θέλει και πολύ. Τέτοια να του λες.
Δε φταις εσύ αγόρι μου σε τίποτα. Εσύ ένας απλός πολίτης είσαι. Έλα να σε κάνω νταχτιρντί...

Ο απλός πολίτης δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο ώστε να υποχρεώνεται σε κάποιο πρωτόκολλο. Εσύ στην προσωπική σου ζωή δίνεις το χέρι σου σε όποιον αγνωστό σου ζητήσει χειραψία στην μέση του δρόμου? Η τύπισσα ούτε τον έβρισε ούτε τον προπηλάκισε, απλά αρνήθηκε την χειραψία.

Υπερβάλλεις. Κανένας πολιτικός δεν είναι ανενημέρωτος για το τι γίνεται γύρω του ή τι λένε για αυτόν. Ειδικά στις μέρες μας.
Άλλο αν δεν νοιάζονται ή τέλος πάντων έχουν συνηθίσει τα αρνητικά σχόλια.

Είναι άλλο να ξέρεις θεωρητικά κάτι και άλλο να έχεις προσωπική εμπειρία. Ένας καθημερινός άνθρωπος με άλλους τα πάει καλά και με άλλους όχι. Πολιτικοί σαν τον κρυφαΚούλη περιβάλλονται από γλείφτες και κόλακες που συνέχεια του λένε τι γκόμενος που είναι και πόσο καλά τα κάνει όλα. Δεν έχει κάποιον στον κοντινό του κύκλο να του τραβάει το αυτί, όπως έχει ένας μέσος άνθρωπος που δεν τον έχουν ανάγκη άρα δεν τον γλείφει κανείς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2023, 09:03

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν ήθελα να το πω αλλά αναγκάζομαι.
Με τα μυαλά που κουβαλάτε καλά σας κάνουν.
Και θα σας κάνουν πολύ χειρότερα αλλά εσείς κρατήστε το επίπεδο σας,
ευχηθείτε τους καλή επιτυχία και κάθε φορά που θα σας ρίχνουν φάπες εσείς χαμογελάστε τους γιατί δε λέει να τους προσβάλλετε.

508582_9e32fea52f-86d2536a989edcc3.jpg

Ο Κουτσούμπας είναι πολιτικός αρχηγός. Πολύ καλά κάνει και κρατάει τα προσχήματα. Ο απλός πολίτης που ψηφίζει ΚΚΕ (ή οποιοδήποτε κόμμα) δεν έχει τέτοια δέσμευση. Μην ξεχνάμε ότι ο μτστκ γμσαι πήγε στον πολίτη για χαιρετούρες και όχι ο πολίτης σε αυτόν.

bizeli έγραψε:Πραγματικά κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ΝΔ επειδή υποστηρίζω τα αυτονόητα. Αλλά με συγχωρείτε κάποια περιστατικά είναι ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος.

Δλδ αν συναντήσω την Κεραμέως στον δρόμο μου τι πρέπει να κάνω; Να τη φτύσω; Δεν θα φερθώ με ευγένεια ως άνθρωπος προς άνθρωπο;
Το αν διαφωνώ με την πολιτική της (που καραδιαφωνώ) υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το δείξω.
Καταρχάς στις κάλπες και κατά δεύτερον μέσα από τα όργανα που με εκπροσωπούν ή και με ατομικές δράσεις ως ενεργός πολίτης.

Αγνόησε την αν δεν είσαι οπαδός της. Δεν λέμε να πετάμε γιαούρτια στους πολιτικούς που δεν γουστάρουμε (αν και μερικοί τα αξίζουν :fico: ), αλίμονο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μάιος 2023, 09:13

λαχου μη το συνεχιζετε γιατι ειναι ηλιθιοτητα γεματη απο εμπαθεια
το ιδιο θα ελεγα και για τον κας αν συναντουσε το κουλι
και δεν εδινε ο ενας τον αλλον το χερι του

-μου αρεσε κιολας που βρισκετε και δικαιολογιες για να δικαιολογησετε
την σκεψη σας και απο πανω λετε για ανωτεροτητα της αριστερας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2023, 09:24

nemo έγραψε:λαχου μη το συνεχιζετε γιατι ειναι ηλιθιοτητα γεματη απο εμπαθεια

Ο Κας είναι πολιτικός αρχηγός, δεν είναι απλός πολίτης και δεν νομίζω γενικά ότι οι χρυσαυγίτες φημίζονταν για τον πολιτικό τους πολιτιζμό :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μάιος 2023, 09:42

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:λαχου μη το συνεχιζετε γιατι ειναι ηλιθιοτητα γεματη απο εμπαθεια

Ο Κας είναι πολιτικός αρχηγός, δεν είναι απλός πολίτης και δεν νομίζω γενικά ότι οι χρυσαυγίτες φημίζονταν για τον πολιτικό τους πολιτιζμό :D

εγραψα για τον κας για να σου δειξω το μεγεθος ..εννοειται οτι και ενας απλος
αλλα μελος ενος κομματος εθνικου που μοστραρει την πραματεια του
σε δημοσιο χωρο οπως ειναι μια πλατεια οφειλει να τηρει τους κανονες
της ευγενειας και της άμιλλας--- εκτος αν ειναι αμορφωτο γιδι γεματο ταξικο μισος
και απιστευτη ηλιθιοτητα --και ναι εχουμε και εμεις αλλα στον αριστερο
χωρο περισσευουν
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Μάιος 2023, 10:43

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:
508582_9e32fea52f-86d2536a989edcc3.jpg

Ο Κουτσούμπας είναι πολιτικός αρχηγός. Πολύ καλά κάνει και κρατάει τα προσχήματα. Ο απλός πολίτης που ψηφίζει ΚΚΕ (ή οποιοδήποτε κόμμα) δεν έχει τέτοια δέσμευση. Μην ξεχνάμε ότι ο μτστκ γμσαι πήγε στον πολίτη για χαιρετούρες και όχι ο πολίτης σε αυτόν.

bizeli έγραψε:Πραγματικά κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ΝΔ επειδή υποστηρίζω τα αυτονόητα. Αλλά με συγχωρείτε κάποια περιστατικά είναι ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος.

Δλδ αν συναντήσω την Κεραμέως στον δρόμο μου τι πρέπει να κάνω; Να τη φτύσω; Δεν θα φερθώ με ευγένεια ως άνθρωπος προς άνθρωπο;
Το αν διαφωνώ με την πολιτική της (που καραδιαφωνώ) υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το δείξω.
Καταρχάς στις κάλπες και κατά δεύτερον μέσα από τα όργανα που με εκπροσωπούν ή και με ατομικές δράσεις ως ενεργός πολίτης.

Αγνόησε την αν δεν είσαι οπαδός της. Δεν λέμε να πετάμε γιαούρτια στους πολιτικούς που δεν γουστάρουμε (αν και μερικοί τα αξίζουν :fico: ), αλίμονο.

καλά τώρα
το ίδιο είναι να την φτύσεις στα μούτρα ( :laugh1: ) και το ίδιο είναι να μην δεχτείς να ανταλλάξεις χειραψία;
ε μην τα ισοπεδώνουμε όλα
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Μάιος 2023, 10:44

nemo έγραψε:εχει δικιο το μπιζελι ....σε αυτο ..ειναι θεμα πολιτισμου για το πως νιωθει κανεις
και οσο για τα πολιτικα και για πολιτικους σκοπους υπαρχουν και αλλοι τροποι
σε αλλα μερη

τσου ρε χρυσαυγήτη του γλυκού νερού
:axakaloe:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 20 Μάιος 2023, 10:46

Αν είχες χάσει την δουλειά σου και πεινούσες, αν σε είχαν πετάξει απ' το σπίτι για το δάνειό σου, αν είχες χάσει κάποιον δικό σου στα Τέμπη... και την άλλη μέρα ερχόταν αεράτος ο Κούλης να σου προσφέρει το δρακουλένιο χαμόγελο και την θερμή του παλάμη.... δεν ξέρω αν θα του άπλωνες κι εσύ το χέρι γιατί «καταδικάζεις την αγένεια απ' όπου κι αν προέρχεται»....
Ένας πολιτικός αρχηγός δεν είναι ούτε ο γείτονας που παρεξηγηθήκαμε, ούτε ο συνάδελφος που μπορεί να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω.... μπορεί να είναι υπεύθυνος για τραγωδίες μεμονωμένων ατόμων έως ενός ολόκληρου λαού. Αυτό είναι κάτι που πρώτος ο ίδιος θα έπρεπε να γνωρίζει και να έχει την ουρά στα σκέλια κι όχι να κυκλοφορεί με αέρα ροκ στάρ μοιράζοντας «αυτόγραφα».... Αλλά δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ μπιζέλι. Γι αυτό το σταματάω εδώ. :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μάιος 2023, 11:04

BaKXOS_Lysios έγραψε:

Αν είχες χάσει την δουλειά σου και πεινούσες, αν σε είχαν πετάξει απ' το σπίτι για το δάνειό σου, αν είχες χάσει κάποιον δικό σου στα Τέμπη... και την άλλη μέρα ερχόταν αεράτος ο Κούλης να σου προσφέρει το δρακουλένιο χαμόγελο και την θερμή του παλάμη.... δεν ξέρω αν θα του άπλωνες κι εσύ το χέρι γιατί «καταδικάζεις την αγένεια απ' όπου κι αν προέρχεται»....
Ένας πολιτικός αρχηγός δεν είναι ούτε ο γείτονας που παρεξηγηθήκαμε, ούτε ο συνάδελφος που μπορεί να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω.... μπορεί να είναι υπεύθυνος για τραγωδίες μεμονωμένων ατόμων έως ενός ολόκληρου λαού. Αυτό είναι κάτι που πρώτος ο ίδιος θα έπρεπε να γνωρίζει και να έχει την ουρά στα σκέλια κι όχι να κυκλοφορεί με αέρα ροκ στάρ μοιράζοντας «αυτόγραφα».... Αλλά δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ μπιζέλι. Γι αυτό το σταματάω εδώ. :rolleyes:

βρε παπαρα και συ αφου λεμε δεν ηταν απλος πολιτης που τον συναντησε στο δρομο
ηταν εκπροσωπος καποιου κομματος....δηλαδη η μουρη ενος κομματος που αντιπροσωπευε επισημα το κομμα και οφειλε να του δωσει το χερι
οπως και το κανει και ο αρχηγος του κομματος του

αμαν πχια με τις εμμονες σας :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2023, 11:10

vallon έγραψε:
καλά τώρα
το ίδιο είναι να την φτύσεις στα μούτρα ( :laugh1: ) και το ίδιο είναι να μην δεχτείς να ανταλλάξεις χειραψία;
ε μην τα ισοπεδώνουμε όλα

Αυτό της λέω. Το να μην επιλέξεις να χαιρετήσεις έναν άγνωστο είναι δίκαίωμά σου.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”