Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Φεβ 2022, 10:21

vallon έγραψε:αλλά τελικά μην σας φανεί περίεργο όταν φτάσουμε στο να υπάρχουν δυο σουπερ μαρκετ , δυο βενζινάδικα, δύο ιατρικά κέντρα, και δυο ζευγάρια παπούτσια
θα είναι η περίτρανη απόδειξη ότι ο καπιταλισμός έχει τα ίδια αποτελέσματα με τον κομουνισμό.

χειροτερος και απο κομμουνισμο ο οποιος θα φαινεται μια οαση στα ματια μας

αυτο που ζουμε σημερα δεν εχει κανονικα σχεση με τον καπιταλισμο που ξεραμε
οπως και το απογυμνωνα των πολιτικων μας
ακομη βεβαια δεν εφτασε στην συνειδηση του κοσμου για να καταλαβει οτι
εχει να κανει με ανδρείκελα που παραστανουν τους ελ πολιτικους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Φεβ 2022, 11:07

αν αληθευουν αυτα που ακουσα χθες οτι ο μισθος του διοικητη της δεη
ειναι χιλια ευρω την ημερα -τοτε θελουμε σκοτωμα ολοι μας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Φεβ 2022, 15:04

vallon έγραψε:

«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο που έκανα. Είχα πεθυμήσει να πάρω δυο-τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου, να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου, όπως ήμουν παλιά.

Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα αγάπη μου, και ο διάολος με γύρισε πάλι πίσω, άντε βρε, λέω, πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ. Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο, το πήρα για να παντρέψω τα παιδάκια μου πριν από 15 χρόνια. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω και στον κόσμο με αυτά τα λεφτά. Γι΄ αυτό δεν ήθελα να μάθουν τίποτα, είναι και οι δύο επιστήμονες, αλλά είναι άτυχα τα φουκαριάρικα από τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι τα μπετά τους τα έφτασα με κάτι ψιλά που μου είχε αφήσει ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ.

Είχα τρία παιδάκια και έχασα το ένα και τον σύζυγο σε τροχαίο. Παίρνω 800 ευρώ το μήνα. Τη βοήθεια που παίρνω την παίρνω από την Αμερική, μία ένεση με σώνει που δεν υπάρχει εδώ. Μου τη στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ το μήνα. 800 ευρώ, αλλά θέλω 400 ευρώ μόνο για την υγεία μου, ούτε 100 για φαΐ, αλλά δε με νοιάζει, στο ορκίζομαι στα κόκαλα του παιδιού μου. Μπροστά στον ψυχικό πόνο που έπαθα σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά καλά μου είπε ένας ανθρωπάκος ότι αν φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω. Μου τα πρόσφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε απότομα», δήλωσε στο OPEN η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα μικρής αξίας από κατάστημα Lidl.

https://www.imerodromos.gr/sygklonizei- ... me-vinteo/

(1) Δεν έκλεψε γιατί δεν είχε να φάει, γιατί πεινούσε, αλλά για να τραπεζώσει

(2) Πήρε δάνειο για να πληρώσει γάμους και πανηγύρια. Αν εννοεί αυτό μόνο, και δεν τα πήρε και τίποτε ακριβά ρολόγια, αυτοκίνητα, διαμερίσματα, κλπ που συνηθίζονται στους γάμους των ανατολιτών.

Είναι τώρα αυτή αναξιοπαθούντας;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Φεβ 2022, 15:14

nemo έγραψε:αν αληθευουν αυτα που ακουσα χθες οτι ο μισθος του διοικητη της δεη
ειναι χιλια ευρω την ημερα -τοτε θελουμε σκοτωμα ολοι μας

240.000 το χρόνο. Πολλά είναι για CEO εταιρίας με τζίρο σε δις;

100.000 το χρόνο παίρνουν σε εταιρίες παραμάγαζα.
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Φεβ 2022, 16:46

Προέλλην έγραψε:

(2) Πήρε δάνειο για να πληρώσει γάμους και πανηγύρια. Αν εννοεί αυτό μόνο, και δεν τα πήρε και τίποτε ακριβά ρολόγια, αυτοκίνητα, διαμερίσματα, κλπ που συνηθίζονται στους γάμους των ανατολιτών.

η κοινή γνώμη έδειξε την στήριξή της στην γριούλα στα social media , αποδοκιμάζοντας το lidl
ο σκλαβενήτης δεν έχασε την ευκαιρία και πούλησε έξυπνα κοινωνική ευαισθησία.
Εσύ τι νομίζεις;
ότι έπρεπε να μπει φυλακή;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Φεβ 2022, 17:29

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:

«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο που έκανα. Είχα πεθυμήσει να πάρω δυο-τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου, να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου, όπως ήμουν παλιά.

Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα αγάπη μου, και ο διάολος με γύρισε πάλι πίσω, άντε βρε, λέω, πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ. Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο, το πήρα για να παντρέψω τα παιδάκια μου πριν από 15 χρόνια. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω και στον κόσμο με αυτά τα λεφτά. Γι΄ αυτό δεν ήθελα να μάθουν τίποτα, είναι και οι δύο επιστήμονες, αλλά είναι άτυχα τα φουκαριάρικα από τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι τα μπετά τους τα έφτασα με κάτι ψιλά που μου είχε αφήσει ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ.

Είχα τρία παιδάκια και έχασα το ένα και τον σύζυγο σε τροχαίο. Παίρνω 800 ευρώ το μήνα. Τη βοήθεια που παίρνω την παίρνω από την Αμερική, μία ένεση με σώνει που δεν υπάρχει εδώ. Μου τη στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ το μήνα. 800 ευρώ, αλλά θέλω 400 ευρώ μόνο για την υγεία μου, ούτε 100 για φαΐ, αλλά δε με νοιάζει, στο ορκίζομαι στα κόκαλα του παιδιού μου. Μπροστά στον ψυχικό πόνο που έπαθα σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά καλά μου είπε ένας ανθρωπάκος ότι αν φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω. Μου τα πρόσφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια και μετά μου τα πήρε απότομα», δήλωσε στο OPEN η ηλικιωμένη που έκλεψε τρόφιμα μικρής αξίας από κατάστημα Lidl.

https://www.imerodromos.gr/sygklonizei- ... me-vinteo/

Δεν εννοει αυτο. Μαλλον θα εννοει οτι πηρε στεγαστικα για να ''προικισει'' τα παιδια της ωστε να παντρευτουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Φεβ 2022, 18:03

Και τι φταίνε τα Lidl να πληρώνουν τα προικιά και τα τραπεζώματα των τέκνων;

Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται. Το πιο ακραίο είναι ότι τόσο τα ίδια τα Lidl, όσο και η παρέμβαση της κυβέρνησης, χαϊδεύουν στ αυτια την παράνοια που μαστίζει την χώρα, γιατί φοβούνται να συγκρουστούν με τον βλαχαραπισμό.

Άντε να έρθει εκείνη η άγια ώρα, που θα μας διοικούν απευθείας απο τα κεντρικά, να γίνουμε ανθρώπινη κοινωνία.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Φεβ 2022, 18:10

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

η κοινή γνώμη έδειξε την στήριξή της στην γριούλα στα social media , αποδοκιμάζοντας το lidl
ο σκλαβενήτης δεν έχασε την ευκαιρία και πούλησε έξυπνα κοινωνική ευαισθησία.
Εσύ τι νομίζεις;
ότι έπρεπε να μπει φυλακή;

Φυσικά και όλοι σύρθηκαν πίσω απο την αποκαλούμενη και "κοινή γνώμη". Κλασσική αλητεία.

Πιστεύω τα αυτονόητα: η κλοπή δεν νομιμοποιείται γιατί έστησε μιά αγιαννοποίηση ο Μπάμπης και η Τούλα στα μμε-μμδ, η οποία όπως βλέπουμε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Η κυρία που έκλεψε, όχι γιατί πεινούσε, έπρεπε να οδηγηθεί όπως προβλέπει ο νόμος σε δικαστήριο. Για κλοπή 40 ευρώ, δεν μπαίνεις φυλακή. Το δικαστήριο δεν θα της επέβαλλε καμιά ποινή άξια λόγου. Καμιά αναστολή, τίποτε ολιγοήμερη κοινωνική εργασία να κόβει βόλτες σε κανένα Δημαρχείο, κτλ.
0 .
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Φεβ 2022, 18:22

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Φεβ 2022, 20:57

vallon έγραψε:https://www.alfavita.gr/koinonia/371376_roybikonas-espasan-me-bariopoyles-ti-tzamaria-toy-soyper-market-poy-synelifthi-i

Μια σπάνε στα μάρκετ, μια στα γήπεδα, μια μαχαιρώνουν οπαδούς άλλων ομάδων, αλλοδαπούς, κτλ, τι να πείς, ανεξέλεγκτο το έγκλημα.
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κοινωνία”