ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:nik_killthemall έγραψε:[
Οπως βλεπεις μπαρμπα με δακρυα στα ματια στο απντεητ, τα κρουσματα της σκουρας πρασινης ειναι διπλασια απο τα κρουσματα της γαλαζιας των εντελως ανεμβολιαστων ! Διπλασια οπως και η αναλογια με τα ποσοστα εμβολιασμου τους ! Αρα οσον αφορα τα κρουσματα ο κορονοϊος γραφει στα παπαρια του το αν εισαι εμβολιασμενος ή οχι !
.
1.Αμφισβητεις οτι οι εμβολιασμενοι εχουν πολυ μεγαλυτερη εκθεση στον ιο απο οτι οι ανεμβολιαστοι;
2.Δεν γνωριζεις οτι οι εμβολιασμενοι ειναι ελευθεροι να κανουν ενα σωρο δραστηριοτητες που φερνουν συνωστισμο τις οποιος δεν μπορουννα κανουν οι ανεμβολιαστοι;
3.Δεν γνωριζεις οτι ειναι φυσιολογικο οι εμβολιασμενοι να μην τηρουν το ιδιο τα μετρα προστασιας επειδη ειναι πολυπιο χαλαροι απο τους ανεμβολιαστους;
4.Δεν γνωριζεις οτι στους εμβολιασμενους ανηκει η πλειοψηφια των ανοσοκατασταλμενων των καρκινοπαθων των ηλικιωμενων και αυτων που εχουν σοβαρα υποκειμενανοσηματα οποτε ολοι αυτοι εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να κολλησουν;
Αν δεν ποσοτικοποιησει καποιος την επιδραση των 1-2-3-4 κτλ πως μπορει να βγαλει συμπερασμα για την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων ;
Βρε βλακα βλακοπουλε αυτο ακριβως εκαναν οι Ισραηλινοι από τον Ιουλιο σε διαγραμμα που μολις σου ετριψα στη μάπα και το προσπερασες από το πολυ πήξιμο που τραβας. Τον καιρο που εσυ μασαγες σανο από τον Dr Pleuris τυπου "εμβολιαζομαστε και παιρνουμε πισω τη ζωη μας"
.gif)
οι Εβραιοι υπολογιζαν
μεση αποτελεσματικοτητα εμβολιου στο 5μηνο εναντι infection = 16% και 10 μέρες μετά ανοιγαν αρον αρον πλατφορμα εμβολιασμου 3ης δοσης ! Αυτο σου δειχνει το πολυχρωμο διαγραμματακι που προσπέρασες απο το πολυ πηξιμο.
Εφαγες σανο μεγαλυτερο απο τον σανο που φαγαν οι ζαιοι το 2015 και προσπαθεις να με πεισεις πως δεν ξερουν οι Εβραιοι να υπολογισουν αποτελεσματικοτητα εμβολιου αλλα ξερει το ακροατηριο του dr Pleuri δηλ. μεσος βλακας βλακοπουλος που πρεσβευεις ?
.gif)
Ουτε για παρατραγουδο της Πανια δεν κανεις ρε φουκαρα.
Τπτ δεν αλλαζουν οι πίπες που νομιζεις πως ανακαλυψες, η σκουρα πρασινη καμπυλη κατα 90% αποτελειται απο φρεσκο εμβολιασμενους εντος 6 μηνου και το 75% αυτων απο τριπλα εμβολιασμενους !
Εξτρα αποδειξη οτι λες παπαριες ειναι πως ακριβως η ιδια κακη κατασταση που επικρατει τωρα με τα κρουσματα στο Ισραηλ, επικρατουσε στο Ισραηλ και τον περασμενο Ιουλιο που δεν ειχε ανοιξει καμια τριτη δοση, δηλαδη και τοτε κρουσματα διπλα εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων ήταν αναλογα του ποσοστου εμβολιασμου στον πληθυσμο = ο ιος αδιαφορει για το αν εισαι εμβολιασμενος ή οχι.
Οι Εβραιοι αυτον τον καιρο ειναι βραχυκυκλωμενοι γιατι απλα βλεπουν πως μετα και την 3η δοση εχουν ακριβως το ιδιο πραγμα που εβλεπαν και τον περασμενο Ιουλιο, δηλ. ανα 4-5 μηνες να βρισκονται στο ιδιο σημειο που βρισκονταν πριν !
Εγω γιατι να πηξω ρε βλακοπουλε, δεν ενημερωνομαι εγω απο τον Dr Pleyris ωστε να τρωω τη μια φαβα μετα την αλλη, εσυ ενημερωνεσαι απο δαυτον, αρα εσυ θα πηξεις !
.gif)
Εγω εδω και 1 χρονο παρακολουθω τη πλατφορμα του Ισραηλ και ξερω για επαναληπτικο εμβολιασμο ανα 5 μηνες απο τον καιρο που εσυ ρουφαγες σα σφουγγαρι
επιχειρηση ελευθερια χααχαχαχ
Το εμβολιο προστατευει μονο απο βαρια νοσηση για λιγους μηνες, οποτε απο τον Ιουλιο στο φλωρουμ διπλα, φωναζω για υποχρεωτικο εμβολιασμο στους ανω των 50 ετων που γεμιζουν 90 στις 100 ΜΕΘ, και ? Και ο κουλης με εγκληματικη καθυστερηση 6μηνου (κατα το οποιο 6μηνο αφησε το συστημα υγειας να κατεδαφιστει απο ανεμβολιαστα ραμολιμεντα γιατί κυνηγαγε να εμβολιασει τον 30αρη που ηθελε να παει στα μπιλιαρδα ακολουθωντας το δογμα του dr Pleyri "ο εμβολιασμος που μας λειπει απο ηλικιωμενους θα αναπληρωθει απο εμβολιασμο νεων και παιδιων"), επιβαλλει υποχρεωτικο εμβολιασμο στους 60+.
.gif)
Ιλαροτραγωδια !
Δεν ειμαι εγω αυτος που πηζω βλακοπουλε, επειδη ακριβως εγω δεν ανηκω στο ακροατηριο βλακοπουλων του Dr Pleyri που ανηκεις ΕΣΥ ! Εγω ενημερωνομαι απο Ισραηλ και Αγγλια, οποτε εξ ορισμου προπορευομαι απο κατι σακιά σαν και σενα !
Τον καιρο που εσυ μασαγες επιχειρηση ελευθερια (αρχες Αυγ), ο Andrew Pollard one of the lead researchers in the creation of the AstraZeneca, ομολογούσε πως
herd immunity is not a possibility because it still infects vaccinated individuals.
Τεσπα, το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι να πεισω ακροατηρια Πλευρηδων και παρατραγουδα της Πανια, η πραγματικοτητα αποτυπωνεται ξεκαθαρα εδω και πολλους μηνες και θα συνεχισει να αποτυπωνεται, οποιος την αντιληφθει γρηγοροτερα τοσο καλυτερο γιαυτον.