Μου θελετε και συγκρισεις με την Σουηδια παλιο ψεκες.Ο Μητσοτακης φταιει ε;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου θελετε και συγκρισεις με την Σουηδια παλιο ψεκες.Ο Μητσοτακης φταιει ε;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Νοέμ 2021, 04:51

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Δεν θυμαμαι καλα αλλα παιζει η Ιρλανδια να ειναι στις πρωτες αν οχι η πρωτη στις πιο καλοεμβολιασμενες χωρες της Ευρωπης, αν υπαρχει τοση διαφορα με Σουηδια λοιπον στα κρουσματα σιγουρα οφειλεται στο οτι η τελευταια εχει πετυχει σε ικανοποιητικο ποσοστο ανοσια της αγελης λογω του οτι η νεολαια της κολλησε και το ξεπερασε.

.

Ποιο το λεει αυτο;
Ονομα;

Εγω το λεω με βαση το πινακακι που ανεβηκε. Γιατι εγω μπορω σε αντιθεση με σενα να χρησιμοποιω το μυαλο μου για συνεπαγωγες.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Νοέμ 2021, 05:05

Οσο για τις ευθυνες του Μητσοτακη που πας να τον βγαλεις λαδι εδω ειναι η βασικοτερη.

viewtopic.php?f=71&t=13223

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2021, 07:43

Αρίστος έγραψε:Εγω το λεω με βαση το πινακακι που ανεβηκε. Γιατι εγω μπορω σε αντιθεση με σενα να χρησιμοποιω το μυαλο μου για συνεπαγωγες.

Εχεις πηγη οτι κολλησαν κορονοιο το 80-90% των σουηδων μεσα στο τελευταιο εξαμηνο? Αν οχι, πως ισχυριζεσαι κατι τετοιο? Σε ρωτησα και σε ενα αλλο ποστ (ή νημα) και εκανες το κοροιδο.

Oπως επισης εκανες το κοροιδο στο επιχειρημα του ΓΓ οτι υπαρχουν πολλες χωρες με περισσοτερα κρουσματα ανα εκατομυριο απο την Σουηδια.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 18 Νοέμ 2021, 09:48

Στην Σουηδια ειναι κρουσματα στελθ δεν φαινονται στο συστημα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 18 Νοέμ 2021, 09:51

Αρίστος έγραψε:

Εγω το λεω με βαση το πινακακι που ανεβηκε. Γιατι εγω μπορω σε αντιθεση με σενα να χρησιμοποιω το μυαλο μου για συνεπαγωγες.

.

Υπεθεσες οτι η Σουηδια εχει περισσοτερα μη καταγεγγραμμενα κρουσματα απο ολες τις αλλες χωρες
Γιατι;Γιατι μπορεις γιατι ετσι γουσταρεις
Μετα υπεθεσες οτι στην Σουηδια εχει κολλησει ολη η νεολαια
Γιατι;Γιατι μπορεις γιατι ετσι γουσταρεις.
Υστερα υπεθεσες οτι στην Σουηδια εχει κολλησει και το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου
Και το τελος υποθεσες οτι στην Σουηδια εχει επελθει ανοσια αγελης

Ε και εγω λεω οτι εισαι ψευτης και ψεκας
Γιατι;Γιατι εισαι
1 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Νοέμ 2021, 10:35

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Στην Σουηδια ειναι κρουσματα στελθ δεν φαινονται στο συστημα

Ναι-ναι, γνωστοί απατεώνες ειναι οι Σουηδοί, εξου και η εκφραση "σουεντις στατιστικς" που εχει γινει συνώνυμο της απάτης :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 18 Νοέμ 2021, 10:49

ВладимирВладимирович έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Στην Σουηδια ειναι κρουσματα στελθ δεν φαινονται στο συστημα

Ναι-ναι, γνωστοί απατεώνες ειναι οι Σουηδοί, εξου και η εκφραση "σουεντις στατιστικς" που εχει γινει συνώνυμο της απάτης :yesyes:

Οι Σουηδοι δεν ειναι απατεωνες γι αυτο δεν υποστηριζουν οτι εχει νοσησει το συνολο των νεων τους οτι εχει νοησει το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου της χωρας και οτι εχουν πετυχει ανοσια αγελης
Αυτα τα λεει ο Αριστος γι αυτο και ειναι γνωστος απατεωνας
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Νοέμ 2021, 11:01

αληθευει οτ η γκακα ή καπως ετσι ειπε οτι οι εμβολιασμενοι εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες
να καταλήξουν; ή οτι κολλανε πιο ευκολα; και το ειπε μαλιστα στον ευαγγελατο;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 18 Νοέμ 2021, 11:51

nemo έγραψε:αληθευει οτ η γκακα ή καπως ετσι ειπε οτι οι εμβολιασμενοι εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες
να καταλήξουν; ή οτι κολλανε πιο ευκολα; και το ειπε μαλιστα στον ευαγγελατο;

Αλήθευει
Τωρα μπορεις να συνεχισεις να απεχθανεσαι τον εμβολιασμο ε και αμα δεν πανε καλα τα πραγματα θα καταγραφεις ως θυμα σαρδαμ
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2021, 11:56

ВладимирВладимирович έγραψε:

Δεν υπαρχουν στατιστικα για αυτα που λεει ο ψευτοδημοσιογραφος. Δικες του φαντασιες ειναι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”