Πασοκικό comeback, τελειώνει ο λαϊκίστικος ΣΥΡ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Πασοκικό comeback, τελειώνει ο λαϊκίστικος ΣΥΡ

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Δεκ 2021, 17:44

Το ΠΑΣΟΚ είναι γνήσιο κίνημα και όχι επίπλαστο σαν τον σύριζα. Έχει πάραυτα ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία και πλοκάμια παντού. Έρχεται και πάλι με φόρα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Δεκ 2021, 23:24

Προέλλην έγραψε:Το ΠΑΣΟΚ είναι γνήσιο κίνημα και όχι επίπλαστο σαν τον σύριζα. Έχει πάραυτα ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία και πλοκάμια παντού. Έρχεται και πάλι με φόρα.

το πασοκ ειναι νεκρο, ο νεκρος δεν κλανει. αυτο που θα γινει ειναι η νδ να πλησιασει το πασοκ ετσι που το παει ο κουλης....
-----------------
https://www.newsit.gr/ellada/giorgos-pa ... i/3437174/

Ο κ. Παυλάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες δεν είναι καθόλου προστατευμένοι από τη νόσηση με μετάλλαξη Όμικρον

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Δεκ 2021, 08:09

Αρίστος έγραψε:Ποια κομματικη γραμμη ρε βλακα;

Εγω στηριξα εκλογη Τραμπ, Brexit και Νετανιαχου ενω ο ΣΥΡΙΖΑ στηριξε Χιλαρυ, Βremain και Σοσιαλιστες στο Ισραηλ.

Σε οσα υποστηριζα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εννοειται οτι το εκανα με παθος γιατι ετσι λειτουργω εγω.

Αυτα ειναι σαπουνοφουσκες. Στα μειζονα θεματα εσωτερικης και εξωτερικης πολιτικης (πχ μνημονια, Πρεσπες) ησουν με τα μπουνια με τον ΣΥΡΙΖΑ και αλλαζες γραμμη ταυτοχρονα με το κομμα. Ησουν μακεδονομαχος μεχρι το '18 που ηρθαν οι Πρεσπες στην βουλη και αντιμνη μεχρι να ψηφισει ο Τσιπρας το 3ο μνημονιο.

Ξερω ομως κι ενα ντενεκε σαν κι εσενα που εγραψε 15.000 μηνυματα στο Ελευθερο υποστηριζοντας τη ΝΔ μονο για να μου παει κοντρα.

Μια απο τις πιο ηλιθιες και μαζοχιστικες πραξεις που εχουν γινει στο συμπαν, ειχες καταντησει απολογητης του Σαμαρα. :laugh1:

Δεν εγραφα υπερ της ΝΔ βλακα, αλλα κατα του ΣΥΡΙΖΑ. Εγω μαλιστα εκραζα τον ΣΥΡΙΖΑ οταν ηταν κυβερνηση και επαιρνε αντιλαικα μετρα, ενω εσυ τον κραζεις τωρα ως αντιπολιτευση.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”