Συγκεντρώστε τρόφιμα για τα επόμενα 1-2 χρόνια» - Έρχεται οικονομική Αποκάλυψη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Συγκεντρώστε τρόφιμα για τα επόμενα 1-2 χρόνια» - Έρχεται οικονομική Αποκάλυψη

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2021, 20:51

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

Τελικα δεν θα μαθουμε ποτε τους λογους που προκαλουν αυξημενη ζητηση ενεργειας

e

τωρα σοβαρολογεις και συ θελουμε δυο χρονια αναπτυξης για να φτασουμε τα πριν τα λοκνταουν
και εδω ειμαστε οτι δεν θα τα φτασουν ποτε -δεν μιλαω για μας εμεις θελουμε δεκα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Συγκεντρώστε τρόφιμα για τα επόμενα 1-2 χρόνια» - Έρχεται οικονομική Αποκάλυψη

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Οκτ 2021, 21:00

nemo έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

Τελικα δεν θα μαθουμε ποτε τους λογους που προκαλουν αυξημενη ζητηση ενεργειας

e

τωρα σοβαρολογεις και συ θελουμε δυο χρονια αναπτυξης για να φτασουμε τα πριν τα λοκνταουν
και εδω ειμαστε οτι δεν θα τα φτασουν ποτε -δεν μιλαω για μας εμεις θελουμε δεκα

Εμείς με τον Κούλη το 2021 έχουμε αυξηση ΑΕΠ 7% και το 2022 θα έχουμε 5%

Πράγματα υπερβολικά καλά για την μεταπολίτευση.

Τώρα αυτό που έγραψε ο Γιάνις είνα σωστό αν δεν το καταλαβαίνεις με την πρώτη, μη προσπαθήσεις...
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Οκτ 2021, 22:04

pluton έγραψε:
nemo έγραψε:τωρα σοβαρολογεις και συ θελουμε δυο χρονια αναπτυξης για να φτασουμε τα πριν τα λοκνταουν

Εμείς με τον Κούλη το 2021 έχουμε αυξηση ΑΕΠ 7% και το 2022 θα έχουμε 5%

Πράγματα υπερβολικά καλά για την μεταπολίτευση.

Τώρα αυτό που έγραψε ο Γιάνις είνα σωστό αν δεν το καταλαβαίνεις με την πρώτη, μη προσπαθήσεις...

αυτο που λετε ειναι το ιδιο με αυτους που λενε οτι οπου ναναι φθανει απο το διαστημα το σκαφος των ελ
και θα μας σωσουν γιατι εχουν την απολυτη δυναμη :P
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2021, 10:27

pluton έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω όσα λέει ο Αρίστος και χαίρομαι που όλο το μπλοκ του αριστερού ουλαμού συμφωνεί και επαυξάνει.

Δηλαδη απο την μια πιστευεις οτι το Κουλη θα απογειωσει την Ελλαδα με 7% αναπτυξη φετος και 5% του χρονου αλλα ταυτοχρονα θα πεσει τοσο μεγαλη συμφορα στην Ελλαδα οποτε θα πρεπει να μαζεψουμε τροφιμα? :laugh1:

ΣΣ Εγώ αγοράζω τρόφιμα και στο σπίτι κοιτάζουν αν έχουν λήξει και τα πετάνε, να αυτά θα μας καταστρέψουν.... αστα διάλα...

Αν τρως ληγμενα τοτε εξηγουνται πολλα :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Οκτ 2021, 13:04

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω όσα λέει ο Αρίστος και χαίρομαι που όλο το μπλοκ του αριστερού ουλαμού συμφωνεί και επαυξάνει.

Δηλαδη απο την μια πιστευεις οτι το Κουλη θα απογειωσει την Ελλαδα με 7% αναπτυξη φετος και 5% του χρονου αλλα ταυτοχρονα θα πεσει τοσο μεγαλη συμφορα στην Ελλαδα οποτε θα πρεπει να μαζεψουμε τροφιμα? :laugh1:

ΣΣ Εγώ αγοράζω τρόφιμα και στο σπίτι κοιτάζουν αν έχουν λήξει και τα πετάνε, να αυτά θα μας καταστρέψουν.... αστα διάλα...

Αν τρως ληγμενα τοτε εξηγουνται πολλα :fico:

Επιτέλους βρε Λαχουρένιε .... πέρασε μια ολόκληρη ημέρα και μια ολόκληρη σελίδα για να δείτε την ατάκα που έβαλα για χαβαλέ με τα ληγμένα.

Δηλαδή χωρίς τον Λαχουρένιο τίποτα δεν βλέπετε, κρίμα σας.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Οκτ 2021, 13:49

αλλού αυτά

συνελήφθης γονατιστός και πεογλύφων
μην πας τώρα να μας κάνεις τη...σουπιά
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Οκτ 2021, 17:14

vallon έγραψε:αλλού αυτά

Ανοίξτε τα ματάκια σας ρε ... σας δίνω έτοιμο στο πιάτο φαγητό και αν δεν είχατε τον Λαχουρένιο ακόμα θα μαλακ@ζόσασταν ... ξέρεις πόσες φορές σας έχω καρατσεκάρει;

Πόσων τις ατάκες πρέπει να αντιμετωπίσετε απ ότι πρόσφατα είδα του Γιάνι και εμένα ... εγώ που να σας διαβάσω όλους (δεν σας διαβάζω) αλλά εσείς ποιόν πάτε να ξεμπροστιάσετε εκτός από εμένα;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Οκτ 2021, 18:46

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:αλλού αυτά

Ανοίξτε τα ματάκια σας ρε ... σας δίνω έτοιμο στο πιάτο φαγητό και αν δεν είχατε τον Λαχουρένιο ακόμα θα μαλακ@ζόσασταν ... ξέρεις πόσες φορές σας έχω καρατσεκάρει;

Πόσων τις ατάκες πρέπει να αντιμετωπίσετε απ ότι πρόσφατα είδα του Γιάνι και εμένα ... εγώ που να σας διαβάσω όλους (δεν σας διαβάζω) αλλά εσείς ποιόν πάτε να ξεμπροστιάσετε εκτός από εμένα;

ισχυει αυτα που λεει ο βαλλον :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”