«Είναι πολιτική επιλογή»

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: «Είναι πολιτική επιλογή»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 11 Αύγ 2021, 09:53

Deutsch Lover έγραψε:
bizeli έγραψε:Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά κανένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, δεν είχε το λογότυπο του ΣΚΑΙ πάνω στο μικρόφωνο όταν έβγαιναν για ρεπορτάζ στα φλεγόμενα μέρη.

Τυχαίο;
:laugh1:

Αυτοί είναι για να καλύπτουν τις ζαρντινιερες του Μπακογιάννη.

ναι και εγω το προσεξα. το ξερουν οι πιο πολλοι, με το ακουσμα της προκυρηξης εκλογων θα εχουν ηδη ετοιμο σπιτι στο εξωτερικο και βαλιτσες ετοιμες...ξερουν οτι δεν θα μπορουν να κυκλοφορουνε ελευθεροι γιατι το συστημα θα την ΄κατσει' εκλογικα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Αύγ 2021, 13:51

bizeli έγραψε:Τελικά ρε παιδιά αυτά τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης σε ποιες συνθήκες μπορούν να πετάξουν;
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ :D σήμερα δεν μπόρεσαν να σηκωθούν τα αεροπλάνα γιατί είχε αέρα.
Την άλλη είχε πολύ καπνό.
Την άλλη είχε πέσει το βράδυ.
Την άλλη είχαν χαμηλή ορατότητα.
Την άλλη έφταιγε το ένα, την άλλη έφταιγε το άλλο.

Τί δεν καταλαβαίνεις;;; :hmmm

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 11 Αύγ 2021, 15:39

εχουμε το κρατος που μας αξιζει. δεν μας αξιζει κατι καλυτερο ή κατι χειροτερο. αυτοι είμαστε, αυτά ψηφίζουμε, αυτά έχουμε.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Αύγ 2021, 16:54

denplirono έγραψε:εχουμε το κρατος που μας αξιζει. δεν μας αξιζει κατι καλυτερο ή κατι χειροτερο. αυτοι είμαστε, αυτά ψηφίζουμε, αυτά έχουμε.

είσαι σίγουρος ότι η singular βγάζει σαν αποτέλεσμα αυτό που ψηφίζουμε;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Αύγ 2021, 17:04

vallon έγραψε:
denplirono έγραψε:εχουμε το κρατος που μας αξιζει. δεν μας αξιζει κατι καλυτερο ή κατι χειροτερο. αυτοι είμαστε, αυτά ψηφίζουμε, αυτά έχουμε.

οχι βεβαια το εχω πει πριν απο πολλα χρονια .....οταν η διαφορα ειναι μικρη μπορουν να αλλαξουν
τα αποτελεσματα - θα μου πει ο ραν και ο γιαννους αν εχω αποδειξεις και θα πω οτι αν μπορουν να
χακαρουν τους υπολογιστες μιας υπερδυναμης τοτε δεν θα μπορουν να χακαρουν ενα φθηνο συστημα;
ή να εχουμε κατι στο μιλητο με δυο τρεις υπαλληλους που θα το καβουρδιζουν αν παρουν ενα δυο εκατομμυρια
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Αύγ 2021, 19:13

Ο Κούλης είχε σχέδιο ρε άσχετοι.

Άφησε να καίνε οι φωτιές, γιατί ήξερε ότι θα έρθουν βροχές και θα τις σβήσουν και άρα σου λέει μην ξοδεύουμε τζάμπα πόρους να τις σβήνουμε.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 12 Αύγ 2021, 01:01

vallon έγραψε:

ναι
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Αύγ 2021, 05:48

Adminović έγραψε:Ο Κούλης είχε σχέδιο ρε άσχετοι.

Άφησε να καίνε οι φωτιές, γιατί ήξερε ότι θα έρθουν βροχές και θα τις σβήσουν και άρα σου λέει μην ξοδεύουμε τζάμπα πόρους να τις σβήνουμε.

ε είναι πολύ μπροστά ο άνθρωπος... που να τον πάρουμε χαμπάρι ;

Να τι σημαίνει Ματθαιόπουλος...!!!!!

και το έχει στο τιμόνι ο κούλης
έτσι γίνονται τα πράγματα

Αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Μάτι: Τα σοκαριστικά ηχητικά, οι διάλογοι «φωτιά» και οι αντιδράσεις
Οι απειλές και η προσπάθεια απόκρυψης εγκληματικών πράξεων. Αποκαλύπτονται νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα του ανακριτή, αλλά και τα εμπόδια που κάποιοι έχουν προσπαθήσει να βάλουν στην διαδικασία με μοναδικό σκοπό να αποκρύψουν εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την μοιραία νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018, όταν η φονική πυρκαγιά στο Μάτι κόστισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Δύο χρόνια μετά, η εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» αποκαλύπτει νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα του ανακριτή, αλλά και τα εμπόδια που κάποιοι έχουν προσπαθήσει να βάλουν στην διαδικασία με μοναδικό σκοπό να αποκρύψουν εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά καθώς το δημοσίευμα αποκαλύπτει απόπειρα συγκάλυψης των στοιχείων της έρευνας που αφορούσε στην τραγωδία, με τον τίτλο του «Θάψ’ τα γιατί θα σε σκίσουμε» να είναι μονάχα η αρχή.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αξιωματικός της Πυροσβεστικής Δημήτρης Λιότσιος ανέλαβε με εισαγγελική παραγγελία τη διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας. «Εκείνος ξέρει πως είναι μια δύσκολη αποστολή -θεωρεί πως θα πρέπει να αναζητήσει τυχόν ευθύνες ανωτέρων του και οι ισορροπίες θα είναι λεπτές. Δέχεται όμως χωρίς δεύτερη σκέψη», τονίζει το δημοσίευμα.

Στην συνέχεια περιγράφονται αναλυτικά όλα τα στάδια της έρευνας από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. Με όλα τα «αγκάθια», τα εμπόδια και τις «πιέσεις» που ασκήθηκαν όσο «προχωρούσε» το εισαγγελικό πόρισμα και η έρευνα του κ. Λιότσου.

https://newpost.gr/ellada/5f13feeadee00 ... ntidraseis
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Αύγ 2021, 09:41

εγω ασθανομαι μαλακας γιατι ποτε δεν περιμενα τοση μεγαλη εκταση της διαφθορας
παντα πιστευα και πιστευω οτι οι κακοι σε μια υποθεση ειναι λιγοτεροι απο τους καλους

εμ δεν προετοιμαζονται με σχεδια ωστε να αποφυγουν μια μεγαλη καταστροφη
εμ βγαινουν και απο πανω .....πως διαολο παιρναει η μερα τους στην δουλεια ;
δεν ασχολουνται με τιποτα ; δηλαδη πανε στα γραφεια τους καθονται και απλα περιμενουν να παει
η ωρα μια και να φυγουν για το σπιτι; εγω δεν θα το αντεχα αυτο καλυτερα τσοπανος και αγροτης
ή λατομος να εσπαγα πετρες και καπως ετσι ειναι και το υπολοιπο δημοσιο

αρα μην λετε μετα οτι κατηγορουμε το δημοσιο αδικα οταν λεμε οτι η μεγαλυτερη πληγη της ελλαδος
ειναι το δημοσιο γιατι μεσα απο εκει εκπορευονται ολα τα κακα της μοιρας
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Αύγ 2021, 09:46

και το γμτ δεν ειναι τα δεντρα που εχουν καει και οι πεντε -δεκα χιλιαδες ανεργοι
και το δασος θα αναγεννηθει και οι ανεργοι θα βρουν καποτε εργασια
αλλα τα χρηματα που θα φαγωθουν απο τα λαμογια χρηματα που προοριζονται
για τα παιδια σας και για να εχουν υποδομες τα εγγονια σας

χρηματα που θα βοηθουσαν την χωρα να αναβαθμιστεί και πλησιασει την δυση
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”