Λαχουρένιος έγραψε:Διαβασες τι λεει η ειδηση ή ποσταρεις ο,τι να ναι? Η τροπολογια αφορουσε μονο τους εργαζομενους σε διαφορες δομες υγειας. Αυτο καλως γινεται γιατι ερχονται σε επαφη με ανθρωπους με βεβαρυμενη υγεια και οι ανεμβολιαστοι αποτελουν κινδυνο για την υγεια τους. Για το υπολοιπο 99,9% των εργαζομενων δεν τιθεται το παραμικρο θεμα υποχρεωτικοτητας.
Εγώ τη διάβασα, εσύ τη διάβασες;
Και κυρίως το κομμάτι που λέει ότι το ΚΚΕ καταψήφισε;
Εγώ ΜΕΡΑ25 ψηφίζω, που καταψήφισε, όπως και το ΚΚΕ.
Εσύ που γουστάρεις υποχρεωτικότητες, θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Λαχουρένιος έγραψε:Στις επόμενες εκλογές δαγκωτό Κούλη ή Λοβέρδο (ή όποιος βγει τέσπα).

Και εσυ Κασιδιαρη ή κηραλοιφες. Ειναι και ο Χιος τωρα τελευταια. Προβλεπω διασπαση στο ψεκ στρατοπεδο

Παλιό το κόλπο ρε συ.
Βάζεις δύο-τρεις ακροδεξιούς που είναι κατά της υποχρεωτικότητας, για να μας πεις ότι μόνο οι ακροδεξιοί είναι κατά (δηλαδή ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25 είναι ακροδεξιοί
.gif)
).
Τα ίδια ακριβώς έκαναν και τα νουδουμπότ μετά από κάθε ψηφοφορία που μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ να ψήφιζαν το ίδιο με τη ΧΑ. Θεωρία των δύο άκρων, που είναι οι φασίστες, ενώ εμείς οι ΝΔΣΟΚοι είμαστε οι δημοκράτες ναούμ.
Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Μπαρντόν;
Εσείς πετάτε όλη την ώρα ότι πιάνουν ΜΕΘ οι ανεμβολίαστοι. Κι ότι κακώς τις πιάνουν.
Και εγώ δηλαδή γιατί να δεχτώ να πιάνει ΜΕΘ ένας που κάπνιζε και έπαθε κάτι από το τσιγάρο;
Ή θα εφαρμόσουμε την αρχή του επιμελούς πολίτη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ή δεν θα την εφαρμόσουμε.
Α λα καρτ ρυθμίσεις μόνο για όσα θέλετε εσείς, δεν γίνονται. Εκτός αν το τερματίσετε και αρχίσετε και ψηφίζετε και τίποτα ατομικούς νόμους.

Οι καπνιστες δεν πιανουν ουτε κατα διανοια τοσες ΜΕΘ οσες οι ψεκασμενοι. Τετοια πιεση του ΕΣΥ μονο επι κορονοιου εχει συμβει και λογω των ανεμβολιαστων.
Αγαπούλα, έχεις καταλάβει ότι ο «ανεμβολίαστος» που θα καταλήξει σε ΜΕΘ συνήθως είναι και παχύσαρκος, είναι καπνιστής και διάφορα άλλα (που παίζουν μάλλον τον κυριότερο ρόλο στο πώς θα περάσει τη νόσο);;
Για ποιο λόγο θα εξετάζουμε μόνο έναν παράγοντα που παίζει ρόλο στο πώς περνάς τη νόσο και όχι και τους άλλους;
Να γίνουμε Κίνα λοιπόν. Εντατική παρακολούθηση κάθε πτυχής και κάθε δραστηριότητας της ζωής μας και πόιντ σύστεμ.
bizeli έγραψε:Ρε συ αντμίν κάπου έλεος. Ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα για να υποστηρίξεις την άποψή σου;
Μου φέρνεις ένα παράδειγμα τύπου κλάιν.
Καταρχάς αφορά ένα μέτρο που εφαρμόσθηκε το καλοκαίρι όπου τα πάντα ήταν πιο χαλαρά για όλους (κακώς βέβαια αλλά τέλος πάντων).
Εσύ έλεγες ότι δεν υπήρξε ποτέ και πουθενά διαχωρισμός σε εμβολιασμένους και μη ως προς τη χρήση της μάσκας και ότι αυτά που γράφω είναι άκυρα.
Εγώ σου απέδειξα ότι υπήρξε.
Και ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι η μάσκα γενικώς και παντού καταργήθηκε για τους εμβολιασμένους.
Πες ότι έκανες λάθος, ότι δεν το θυμόσουν και μην γράφεις τώρα δικαιολογίες της πλάκας.
bizeli έγραψε:Μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης έτσι;
Εμείς ή εσείς;
Έχεις καταλάβει ότι, με όλες αυτές τις παλινωδίες με τα μέτρα που μπαινοβγαίνουν αναλόγως με το πώς θα ξυπνήσει ο κάθε ηλίθιος τηλεστάρ - επιστήμονας και ο κάθε πανηλίθιος υπουργός και τις σαχλαμάρες με τα μαγικά εμβόλια που προμοτάρονται από κάποιους, το κράτος πάει για φούντο;
Έχεις καταλάβει ότι αν βαρέσει κανόνι θα ψάχνεις να βρεις κάνα κομμάτι ψωμί για να επιβιώσεις και θα πάψει να σε ενδιαφέρει και ο κορωνοϊός και τα πάντα όλα;
Μάλλον όχι.
Κι αφού υποτίθεται το θέμα τους είναι να προστατευτεί η υγεία των πολιτών (λέμε και καμιά μαλακία, για να περνάει η ώρα), για ποιο λόγο η κυβέρνηση των κλόουν δεν αφήνει να φέρεις εσύ, με δική σου δαπάνη πάντα, όποιο εμβόλιο γουστάρεις εσύ και να το κάνεις εδώ;
Είναι καλύτερα να μείνει ανεμβολίαστος όποιος δεν θέλει να κάνει κάποιο από τα εμβόλια των αγαπημένων της κυβέρνησης φαρμακοβιομηχανιών ή είναι καλύτερα να κάνει κάποιο από τα άλλα που εμπιστεύεται πιο πολύ ή θεωρεί καλύτερο για την υγεία του;
Και δεν λέμε να δίνονται prepaid κάρτες, data κλπ καθρεφτάκια για ιθαγενείς.
Ούτε λέμε να δίνεται «πιστοποιητικό» εμβολιασμού. Τα πιστοποιητικά τους να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.
Μιλάω καθαρά για το ιατρικό σκέλος του ζητήματος.
Θέλω να κάνω ένα εμβόλιο στην Ελλάδα, το οποίο μπορώ να πάω σε άλλη χώρα και να το κάνω και εκεί η Χούντα δεν μπορεί να με ελέγξει και πολύ απλά θα μου κλάσει μια μάντρα, για ποιο λόγο δεν μπορώ να το πληρώσω και να το κάνω εδώ;
Ξέρεις πόσος κόσμος έχει πάει σε άλλες χώρες των Βαλκανίων ή στην Τουρκία για να κάνει τα εμβόλια αυτά;
Αυτούς όλους τους θεωρείτε «αρνητές», «αντιεμβολιαστές», «ανεμβολίαστους» κοκ.
Για ποιο λόγο;; Μα γιατί δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο των λατρεμένων φαρμακοβιομηχανιών!!