Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Κηρύσσω επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου...

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2021, 20:14

nemo έγραψε:σωστος ο αριστο ....αλλα μας μπερδεψε λιγο με τις λαικες παραλιες αφου ολες ετσι ειναι
τι θα πει λαικη παραλια με λαικους κωλους!

Εγω σε λαικη παραλια εχω να παω πολλα χρονια, συνηθως παω ειτε σε βραχακια, ειτε ξανοιγομαστε με βαρκες φιλων κοντα σε μικρα νησακια, ειτε παω σε μια μικρη παραλια γυμνιστων που ειναι αναμεσα Ραφηνα και Λουτσα και που παει λιγος και ψαγμενος κοσμος γιατι πρεπει να κανεις πεζοπορια ενα υψωμα και να το κατεβεις για να φτασεις εκει. Συνηθως ειμαστε 25-30 ατομα, οι περισσοτεροι ξενα ζευγαρια και Ελληνες φοιτητες.

Λοιπον πηγα το Σαββατο που μας περασε στη Λουτσα γιατι με ειχαν καλεσει για τραπεζι μια φιλικη παρεα και πριν το καταλαβω βρεθηκα να κανω μπανιο στη λαικοτερη πλαζ της Ελλαδας! Δεν θα την ελεγες παραλια ακριβως αλλα καλλιστεια κωλων! Και ολες με στρινγκ, απο μαθητριες μεχρι μιλφαρες, το μπραζιλιαν εντελως μειονοτητα. :laugh1:

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Μάιος 2021, 22:27

vallon έγραψε::laugh1: :laugh1:
που να χωρέσω εκεί μέσα ρεεεεεεε

Το είπα ως μια λύση πολύ έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που βρεθείς σαν τον νέμο κάπου και δεν έχεις πού την κεφαλή κλίνη.
Καλού κακού κράτα ένα φουσκωτό στρώμα στο αμάξι.
Πάντως βγαίνει και στο έτσι αν ρίξεις τα καθίσματα

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Άσχημα είναι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μάιος 2021, 13:31

Αρίστος έγραψε:Με βαση παντως το ξεβρακωμα που ειδα μου εμεινε η απορια πως υπαρχει τοση μοναξια στην ελληνικη κοινωνια, ειδικα οταν αυτο το ξεβρακωμα μεταφερεται και στα σοσιαλ.

Μα δεν υπαρχει μοναξια, οι περισσοτεροι εχουν μια σχεση εστω και της πλακας. Δεν ξερω γιατι το πιστευετε αυτο οι μπουμερς :dunno:

Κατεληξα πως το γαμισι ειναι πολυ πιο ευκολο απο τη δικη μου τη γενια αλλα η σχεση πολυ πιο δυσκολη.

Περιπου. Κανουν σχεσεις απλα τις χαλανε ευκολα και για ασημαντες αφορμες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Ιουν 2021, 06:49

Η μοναξια ισχυει κυριως για χωρισμενες γυναικες και αντρες που εχουν περασει τα 40, ειδικα αν οικονομικα τα φερνουν δυσκολα βολτα. Γενικοτερα η μοναξια θεριζει σε ηλικιες 40 ως 60 και ανω. Γνωριζω απειρα παραδειγματα. Σε μικροτερες ηλικιες ισχυει οτι εχουν εστω μια χαλαρη σχεση.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Ιουν 2021, 07:50

Aριστο αν κατα λαθος βρεθεις γυμνος σε καποια λαικη παραλια πες οτι σε ξεβρακωσε ο Λαχουρενιος!!!!!!!!!!
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιουν 2021, 08:05

Αρίστος έγραψε:Η μοναξια ισχυει κυριως για χωρισμενες γυναικες και αντρες που εχουν περασει τα 40, ειδικα αν οικονομικα τα φερνουν δυσκολα βολτα. Γενικοτερα η μοναξια θεριζει σε ηλικιες 40 ως 60 και ανω. Γνωριζω απειρα παραδειγματα. Σε μικροτερες ηλικιες ισχυει οτι εχουν εστω μια χαλαρη σχεση.

.

ΟΚ νομιζα ελεγες για τους νεους. Παντως περιμενα οι χωρισμενοι να τα μπλεκουν μεταξυ τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2021, 11:30

Φανταστείτε τώρα να ζείτε δίπλα σε έναν βάλτο με υγρασία και ζέστη.

Καλημέρα καινούρια μου αγάπη
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2021, 11:39

Και φυσικά μεγάλη αβλεψία από μέρους μου που δεν έκανα σαφή αναφορά και στα ξαδερφάκια των κουνουπίων .... τα αγαπητά μας σκνιπάκια.

Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο #$@!
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2021, 11:44

εγω εκοψα την συνηθεια του εξω τα βραδακια ηταν μια απολαυση που χαθηκε
λογω κουνουπιων και μεσα στο σπιτι εχω τις συσκευες οπου δεν αντιμετωπίζω κανενα
προβλημα -και δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εφαρμοζεις και συ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2021, 11:47

nemo έγραψε:εγω εκοψα την συνηθεια του εξω τα βραδακια ηταν μια απολαυση που χαθηκε
λογω κουνουπιων και μεσα στο σπιτι εχω τις συσκευες οπου δεν αντιμετωπίζω κανενα
προβλημα -και δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εφαρμοζεις και συ

Το εφαρμόζω ρε νέμο, το εφαρμόζω.
Βάζω αυτά τα συμβατικά αντικουνουπικά αλλά δε μου φαίνονται να κάνουν δουλειά.
Και τώρα που σου γράφω με κυνηγάνε τα κουνούπια.
Τι να κάνω;
Να πάρω φλογοβόλο;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”