Υπόθεση Κουφοντίνα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Υπόθεση Κουφοντίνα

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Μαρ 2021, 19:24

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

Εντάξει
αφού είναι έτσι να δεχτώ τον ισχυρισμό σου

τότε γιατί είναι αδίκημα να σκοτώνεις Αμερικανούς, βιομηχάνους , καταχραστές ;;; ;;;;

ΥΓ
Καρνεάδου λέγεται ο δρόμος

Τουλάχιστον κατάλαβες γιατί έγραψα ότι ο Ν Ντερτιλής κατηγορήθηκε για φόνο στον οποίο δεν ήταν παρών. :D :D

Κατάλαβες γιατί η μεταπολίτευση ήθελε με κάθε θυσία να ζητήσει επιείκεια, ένα αθώος; Όχι δεν ήταν από μεγαλοψυχία, απλά η παραμονή του στην φυλακή ήταν (ας μη χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς)....

LavrentisBeria
@LavrentisBeria4
Αυτό που οι «αγωνιστές της αριστεράς» θεωρούν ότι εκφράζουν «το λαό» αλλά το 85% του λαού τους θεωρεί κόπανους, το είχε πάθει και το ΚΚΕ στον εμφύλιο.

εσυ κάνεις την πάπια ως συνήθως..
αλλά σε έχω συνηθίσει
τώρα για το αν δεν ήταν παρών μπορούμε να γελάσουμε όλοι...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 07 Μαρ 2021, 04:59

pluton έγραψε:Πολύ ωραία τα γράφεις και μπράβο σου για την σοβαρή απάντησή σου. Εγώ να σου πω δεν τις γνώριζα αυτές τις λεπτομέρειες... Εγώ ήξερα την αδυναμία μεταγωγής λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Προφανώς δεν είναι σοβαρό θέμα η μεταγωγή ενός κρατουμένου από φυλακή σε φυλακή. Το όλο ζήτημα εντοπίστηκε στον τσαμπουκά και στον εκβιασμό του κράτους και εκεί πολύ ορθά το κράτος τον τσάκισε.

Μπορεί μετά από ένα εξάμηνο να γίνει μεταγωγή στον Κορυδαλλό και να μη τρέχει τίποτα, ο τρόπος του δολοφόνου ήταν που δημιούργησε την αρνητική στάση του κράτους.

Τα κόκκινα, μπορούμε να τα ερμηνευσουμε και διαφορετικά.
Γνώμη μου ειναι, οτι η απεργία πείνας είναι ενα επιθετικό μέτρο του Κουφοντίνα.
Γιατί δεν έχει επιστροφή. Είτε θα ικανοποιηθεί το αίτημα του, είτε όχι, και θα οδηγηθεί στον θάνατο.

Εδώ όμως παρατηρούμε οτι, το αίτημα του Κουφοντίνα είναι καθ΄ όλα νόμιμο.
Δηλαδή ο νόμος του παρέχει το δικαίωμα να αιτηθεί μεταγωγή στον Κορυδαλλό.
Απο την άλλη, η κυβέρνηση είναι αυτή που αντιβαίνει το νόμο.
Πρωτον, γιατί τον μεταγάγει στο Δομοκό, από τον Κορυδαλλό, (αν ισχύει το αφήγημα της ΓΓΑΠ),και όχι στην Κασσαβέτεια όπως προβλεπει ο νόμος, (σαν προηγούμενη φυλακή, απ΄όπου μετήχθη).
Και δεύτερον, γιατί καθυστερεί (αναίτια), να του απαντήσει στο αίτημα του, για μεταγωγή στον Κορυδαλλο.

Ο τσαμπουκάς της κυβερνησης επίσης, δείχνει παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, που είναι η εφαρμογή του νόμου.
Ο,τι και να είναι ο νόμος, σκληρός ή μαλακός, πρέπει να εφαρμοστεί.
Το οτι ο Κουφοντίνας ειναι ψυχρος δολοφόνος, δεν έχει σχέση με την εφαρμογή του νόμου.
Το δικαστήριο που ήταν αρμόδιο, τον έκρινε ένοχο για 11 φορές ισόβια. Κι αυτός εκτίει την ποινή του κανονικά.
Η κυβέρνηση όμως παρεμβαίνει κι ενεργει, όπως γινόταν επι μοναρχικών και αυταρχικων καθεστώτων.
Οχι σαν μια δημοκρατικη κυβερνηση, εκλεγμένη απο το Λαό, που σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Αυτό είναι το θέμα. Κι όχι αν ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος. (Που ειναι και σωστα εφαγε τα 11 φορες ισόβια).

Αν προεκτείνω λίγο τα γεγονότα, βλέπουμε ότι η ΓΓΑΠ που είναι πολιτικό όργανο, υπαγεται στο υπουργείο Προ.Πο.
Ο Υπουργος είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, γνωστός για τις καλές σχέσεις του, με την πρεσβεία των ΗΠΑ.
(Αλλωστε, είναι υπουργος στο συγκεκριμένο υπουργείο, είτε εχουμε κυβερνηση ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ.)
Επισης ο αρχηγος της ΚΥΠ, είναι κι αυτός ανθρωπος των ΗΠΑ. Πριν αναλάβει τα καθηκοντα του, ηταν πρόεδρος της Γκρουπ 4.
Με την ωμή παρέμβαση της κυβερνησης στην υπόθεση Κουφοντίνα, προβλέπω οτι πηγαίνουμε για ιδιωτικοποιηση των φυλακών.
Πραγμα που ισχύει στις ΗΠΑ. Εκεί υπάρχει και νόμος, που επιτρέπει τις πολυεθνικες να χρησιμοποιούν φυλακισμένους σαν εργαζόμενους,
εναντι πολυ μικρής αμοιβής.
Εδώ έχουμε την ιδιωτικοποιηση της Παιδείας, της Υγείας, της Εθνικής Αμυνας. Γιατί οχι και των φυλακών ;
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2021, 07:26

Παυλος Γ. έγραψε:
pluton έγραψε:Πολύ ωραία τα γράφεις και μπράβο σου για την σοβαρή απάντησή σου. Εγώ να σου πω δεν τις γνώριζα αυτές τις λεπτομέρειες... Εγώ ήξερα την αδυναμία μεταγωγής λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Προφανώς δεν είναι σοβαρό θέμα η μεταγωγή ενός κρατουμένου από φυλακή σε φυλακή. Το όλο ζήτημα εντοπίστηκε στον τσαμπουκά και στον εκβιασμό του κράτους και εκεί πολύ ορθά το κράτος τον τσάκισε.

Μπορεί μετά από ένα εξάμηνο να γίνει μεταγωγή στον Κορυδαλλό και να μη τρέχει τίποτα, ο τρόπος του δολοφόνου ήταν που δημιούργησε την αρνητική στάση του κράτους.

Τα κόκκινα, μπορούμε να τα ερμηνευσουμε και διαφορετικά.
Γνώμη μου ειναι, οτι η απεργία πείνας είναι ενα επιθετικό μέτρο του Κουφοντίνα.
Γιατί δεν έχει επιστροφή. Είτε θα ικανοποιηθεί το αίτημα του, είτε όχι, και θα οδηγηθεί στον θάνατο.

Εδώ όμως παρατηρούμε οτι, το αίτημα του Κουφοντίνα είναι καθ΄ όλα νόμιμο.
Δηλαδή ο νόμος του παρέχει το δικαίωμα να αιτηθεί μεταγωγή στον Κορυδαλλό.
Απο την άλλη, η κυβέρνηση είναι αυτή που αντιβαίνει το νόμο.
Πρωτον, γιατί τον μεταγάγει στο Δομοκό, από τον Κορυδαλλό, (αν ισχύει το αφήγημα της ΓΓΑΠ),και όχι στην Κασσαβέτεια όπως προβλεπει ο νόμος, (σαν προηγούμενη φυλακή, απ΄όπου μετήχθη).
Και δεύτερον, γιατί καθυστερεί (αναίτια), να του απαντήσει στο αίτημα του, για μεταγωγή στον Κορυδαλλο.

Ο τσαμπουκάς της κυβερνησης επίσης, δείχνει παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, που είναι η εφαρμογή του νόμου.
Ο,τι και να είναι ο νόμος, σκληρός ή μαλακός, πρέπει να εφαρμοστεί.
Το οτι ο Κουφοντίνας ειναι ψυχρος δολοφόνος, δεν έχει σχέση με την εφαρμογή του νόμου.
Το δικαστήριο που ήταν αρμόδιο, τον έκρινε ένοχο για 11 φορές ισόβια. Κι αυτός εκτίει την ποινή του κανονικά.
Η κυβέρνηση όμως παρεμβαίνει κι ενεργει, όπως γινόταν επι μοναρχικών και αυταρχικων καθεστώτων.
Οχι σαν μια δημοκρατικη κυβερνηση, εκλεγμένη απο το Λαό, που σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Αυτό είναι το θέμα. Κι όχι αν ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος. (Που ειναι και σωστα εφαγε τα 11 φορες ισόβια).

Αν προεκτείνω λίγο τα γεγονότα, βλέπουμε ότι η ΓΓΑΠ που είναι πολιτικό όργανο, υπαγεται στο υπουργείο Προ.Πο.
Ο Υπουργος είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, γνωστός για τις καλές σχέσεις του, με την πρεσβεία των ΗΠΑ.
(Αλλωστε, είναι υπουργος στο συγκεκριμένο υπουργείο, είτε εχουμε κυβερνηση ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ.)
Επισης ο αρχηγος της ΚΥΠ, είναι κι αυτός ανθρωπος των ΗΠΑ. Πριν αναλάβει τα καθηκοντα του, ηταν πρόεδρος της Γκρουπ 4.
Με την ωμή παρέμβαση της κυβερνησης στην υπόθεση Κουφοντίνα, προβλέπω οτι πηγαίνουμε για ιδιωτικοποιηση των φυλακών.
Πραγμα που ισχύει στις ΗΠΑ. Εκεί υπάρχει και νόμος, που επιτρέπει τις πολυεθνικες να χρησιμοποιούν φυλακισμένους σαν εργαζόμενους,
εναντι πολυ μικρής αμοιβής.
Εδώ έχουμε την ιδιωτικοποιηση της Παιδείας, της Υγείας, της Εθνικής Αμυνας. Γιατί οχι και των φυλακών ;

Εντάξει έχουν λογική αυτά που λες και εγώ είμαι υπέρ της λογικής και εναντίον της ασυναρτησίας.

Από τις πρώτες ημέρες λέχθηκε ότι είναι αδύνατη η μεταφορά στον Κορυδαλλό λόγω πανδημίας και αυτό στέκει ... ο Κουφοντίνας αποφάσισε απεργία πείνας.... το ζήτημα είναι ότι αυτό τον εκβιασμό τον έκαψε διότι εγώ γνωρίζω να τον χρησιμοποίησε 4 φορές και κάποιος μου είπε ότι τον χρησιμοποίησε 6....

Ε! 6 φορές απεργίας πείνας ο μόνος που θα σε πάρει σοβαρά είναι η παρέα του Ελεύθερου. Εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή είπα ότι η απεργία είναι πυροτέχνημα με στόχο τους αφελείς και τους φανατικούς.... αλλά όταν ο ψεύτης βοσκός φωνάξει 6 φορές λύκος πιά μόνο ο Βάλλον, ο Λαχουρένιος, ο ###$$$@@@@κλπ, ο Ραν ταν πλάν αυτό το συνάφι που είναι πρόθυμο να κάνουν την τρίχα τριχιά θα τον πιστέψουν.

Πέρα όμως από τον ορθό λόγο θα πρέπει και εσύ να προσέξεις τις υπερβολές πχ ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, της Υγείας, της Εθνικής Άμυνας.... Η παιδεία και η Υγεία βασικός τους κορμός είναι δημόσιος και κατ επιλογή και ιδιωτικός .... ιδιωτική ιατρική υπήρχε και στον υπαρκτό σοσιαλισμό, όπως και ιδιωτικά σχολεία πχ οι Έλληνες σπουδαστές που πήγαιναν στην Ρουμανία, Βουλγαρία κλπ πλήρωναν δίδακτρα τι είναι αυτό;

Τώρα ιδιωτικοποίηση της άμυνας έχεις κάτι υπόψιν σου που δεν το ξέρουμε; Να αυτό είναι υπερβολή.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 07 Μαρ 2021, 09:49

pluton έγραψε:Πέρα όμως από τον ορθό λόγο θα πρέπει και εσύ να προσέξεις τις υπερβολές πχ ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, της Υγείας, της Εθνικής Άμυνας.... Η παιδεία και η Υγεία βασικός τους κορμός είναι δημόσιος και κατ επιλογή και ιδιωτικός
Τώρα ιδιωτικοποίηση της άμυνας έχεις κάτι υπόψιν σου που δεν το ξέρουμε; Να αυτό είναι υπερβολή.

Ασφαλώς και δεν ειναι ολος ο κλαδος της Παιδείας, της Υγείας και της Εθνικής Αμυνας ιδιωτικός.
Μιλάμε όμως για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι, ενώ το υπόλοιπο απαξιώνεται συστηματικά.
Για παράδειγμα τα σχολεία.
Μειώνεται ο αριθμός των δασκάλων και κλείνουν σχολεία, στα πλαίσια των μνημονιακών μέτρων.
Παράλληλα η υπουργός κ. Κεραμέως, πέρασε νομοσχέδιο που εξισώνει τα πτυχια των ΑΕΙ, μ' αυτά των ιδιωτικών κολλεγίων.
https://tvxs.gr/news/ellada/ypografes-g ... legion-kai
Υστερα έχουμε και τα περιβόητα ΣΔΙΤ.
http://www.sdit.gov.gr/%CF%80%CE%BB%CE% ... E%B9%CF%84
Εδώ ενα απο τα πρώτα αποτελέσματα στο χώρο της Παιδείας.
https://ypodomes.com/se-trochia-ylopoii ... makedonia/

Στην Υγεία, είχαμε πρόσφατα την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων χειρουργείων, λογω του κοβιντ.
Αν για παράδειγμα, κάποιος είχε προγραμματισμένο χειρουργείο για μπαλονακι στην καρδια, τί θα έκανε.
Θα διακινδυνευε τη ζωή του, ή θα πήγαινε σε ιδιωτικη κλινική ;
Αν θέλεις να κάνεις γενικές εξετάσεις, γιατί δε νιώθεις καλά, το ραντεβου που θα πάρεις απο το ΙΚΑ, θα είναι κατι μήνες.
Τί θα κάνεις ;
Σε σπρωχνει η κυβερνηση στους ιδιώτες, ή οχι ; (ολες οι μνημονιακές κυβερνησεις).

Στην Αμυνα τώρα. Δεν έχεις ακούσει για την Frontex ;
https://el.wikipedia.org/wiki/Frontex
Γιατι νομίζεις οτι μειωνεται η θητεία ; Γιατι δεν έχουν δικαίωμα εμπλοκης οι ελληνικες ενοπλες δυνάμεις πλέον.
Το βλέπουμε καθημερινά στα νησιά με τους μετανάστες.
Η Frontex με τις ΜΚΟ κάνουν τις διαπιστευσεις-παραλαβές.
Μάλιστα μετα την ολοκλήρωση της βασης των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρούπολη, φοβάμαι οτι θα ξηλωθουν και οι υπόλοιπες μονάδες του Εβρου.
Υπολογίζεται οτι θα ειναι περίπου δυο χιλιάδες πεζοναύτες εκεί.

Επίσης, η Δημοσιονομικη πολιτικη της χώρας, ανηκει σε Ανεξαρτητες Αρχες, που δεν ελέγχονται απο το κρατος.
Αυτές είναι η ΑΑΔΕ και το Υπερταμείο.
Ειναι κι αυτές, μέσα στις συμφωνίες των μνημονίων.
Αυτό σημαίνει, οτι όλες οι κυβερνήσεις που ψήφισαν μνημόνια, είναι το ίδιο υπεύθυνες για το καταντημα και την καταρρευση της χώρας.
Απλώς οι ΣαμαροΒενιζέλοι είχαν κάποιο φόβο, απέναντι στον Ελληνικο Λαό.
Οι κυβερνήσεις Τσιπρα και Μητσοτάκη, είναι τελείως ξετσίπωτες.
Εν τη παλάμη και ουτω βοήσωμεν
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2021, 11:04

pluton έγραψε:Ο Ντερτιλής δεν σκότωσε παρά μόνο Τούρκους, και όπως είναι γνωστόν αυτό δεν είναι αδίκημα.

Σκοτωσε ο ιδιος εναν φοιτητη αμεσα και εμμεσα σκοτωσε και βασανισε δεκαδες και εκατονταδες ελληνες μεσω του καθεστωτος του. Εχει κριθει απο τα δικαστηρια εδω και μισο αιωνα. Ο Ντερτιλης ζητουσε να του ζητησει συγγνωμη η πολιτεια. Συγκριτικα, τα αιτηματα του Κουφοντινα ειναι 1000 φορες πιο λογικα αφου θελει να ασκησει τα νομιμα δικαιωματα του.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2021, 12:19

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Ο Ντερτιλής δεν σκότωσε παρά μόνο Τούρκους, και όπως είναι γνωστόν αυτό δεν είναι αδίκημα.

Σκοτωσε ο ιδιος εναν φοιτητη αμεσα και εμμεσα σκοτωσε και βασανισε δεκαδες και εκατονταδες ελληνες μεσω του καθεστωτος του. Εχει κριθει απο τα δικαστηρια εδω και μισο αιωνα. Ο Ντερτιλης ζητουσε να του ζητησει συγγνωμη η πολιτεια. Συγκριτικα, τα αιτηματα του Κουφοντινα ειναι 1000 φορες πιο λογικα αφου θελει να ασκησει τα νομιμα δικαιωματα του.

Ότι είχαν να σου πω επί αυτού στο είπα καθαρά και δυνατά, αν δεν καταλαβαίνεις το πρόβλημα είναι στο μυαλό σου.

@ Παυλος Γ στις ένοπλες δυνάμεις δεν υπάρχει καμιά ιδιωτικοποίηση η Frontex που λες είναι μια άλλη υπόθεση να μη ανοίξουμε αυτή την συζήτηση, εγώ περίμενα να μου πεις για εθνική αμυντική βιομηχανία...

Για τα άλλα που λες πολύ ορθά η κα Κεραμέως έδωσε ίδια αξία στα πτυχία με τα κολλέγια και στην υγεία και στην παιδεία αυτός που μπορεί πάντα είχε την επιλογή να πάει στο εξωτερικό.

Τώρα όσο αφορά τις ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες, εκεί παίζει παιχνίδι η αριστερά και οι δημοκράτες πολιτικάντηδες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Μαρ 2021, 12:25

Το παράξενο είναι ότι ενώ όλοι οι Απριλιανοί σκότωναν αβέρτα τους Τούρκους, πέτυχε η Τουρκία να κάνει απόβαση στην Κύπρο, με δικτατορική κυβέρνηση στην Ελλάδα και πραξικοπηματική κυβέρνηση (με στήριξη των Ιωαννιδικών) στην Κύπρο.

Θα μου πείτε τόσο παράδοξο δεν είναι, αφού σε δημοσκόπηση σε παλιό φόρουμ οι 9 στους 10 ισχυρίζονταν ότι είχαν υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ.

Συνεχίστε παρακαλώ να γράφετε, προς τέρψιν μου.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2021, 12:28

Δες Παύλος Γ τώρα το πρωί με πήρε τηλέφωνο η κόρη μου, "Τρέχα με έχω ισχυρό πονόδοντο" (έχει αύριο ραντεβού με τον ιδιωτικό γιατρό της).... που να την πάω; Εφημερεύει το Κρατικό Νικαίας.... μέχρι απονεύρωση της έκαναν... αύριο βέβαια θα πάει στον γιατρό της, αλλά και αυτή η απαξίωση στο Δημόσιο νοσοκομείο.... όχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2021, 12:31

NikosVy έγραψε:

Το παράξενο είναι ότι ενώ όλοι οι Απριλιανοί σκότωναν αβέρτα τους Τούρκους, πέτυχε η Τουρκία να κάνει απόβαση στην Κύπρο, με δικτατορική κυβέρνηση στην Ελλάδα και πραξικοπηματική κυβέρνηση (με στήριξη των Ιωαννιδικών) στην Κύπρο.

Θα μου πείτε τόσο παράδοξο δεν είναι, αφού σε δημοσκόπηση σε παλιό φόρουμ οι 9 στους 10 ισχυρίζονταν ότι είχαν υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ.

Συνεχίστε παρακαλώ να γράφετε, προς τέρψιν μου.

Τα είπαμε τα ξαναείπαμε, 1967-1974 δεν είναι ένα καθεστώς αλλά ΤΡΙΑ. Όλοι εσείς οι δημοκράτες μιλάτε μόνο για το καθεστώς Ιωαννίδη και σουμάρετε τρία σε ένα ...
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Μαρ 2021, 12:34

pluton έγραψε:Τα είπαμε τα ξαναείπαμε, 1967-1974 δεν είναι ένα καθεστώς αλλά ΤΡΙΑ. Όλοι εσείς οι δημοκράτες μιλάτε μόνο για το καθεστώς Ιωαννίδη και σουμάρετε τρία σε ένα ...

Είναι σαν να λέμε "έγιναν εκλογές που δεν τις πήραμε χαμπάρι και η Μαφία άλλαξε και ανάλαβε τη διοίκηση η Κόζα Νόστρα".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”