Αφου κοπτεστε για τα ελληνοπουλα που λιποθυμανε απο την πεινα...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αφου κοπτεστε για τα ελληνοπουλα που λιποθυμανε απο την πεινα...

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 17:25

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:σωστος!! :laugh1: .... και συ σαν κατα της βιας συντροφε;

:hmmm

λαθος ή δεν ειδα τι εγραψες ή το συμπληρωσες μετα

για ενα πολεμο ή για μια ειρηνη παιζει ρολο η χρονικη στιγμη ..

δεν ξερω αν το καταλαβες :s_no
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 17:29

nemo έγραψε:
Highlander έγραψε: :hmmm

λαθος ή δεν ειδα τι εγραψες ή το συμπληρωσες μετα

Στον πόλεμο ή την ειρήνη οδηγεί μια αλληλουχία γεγονότων, η οποία συνήθως έχει άμεση σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις.
Αυτοί λοιπόν και μόνο από το ότι λένε για άμεση ανακήρυξη 12 μιλίων, που είναι casus belli για την Τουρκία οδηγούν σε πόλεμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 17:37

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:λαθος ή δεν ειδα τι εγραψες ή το συμπληρωσες μετα

Στον πόλεμο ή την ειρήνη οδηγεί μια αλληλουχία γεγονότων, η οποία συνήθως έχει άμεση σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις.
Αυτοί λοιπόν και μόνο από το ότι λένε για άμεση ανακήρυξη 12 μιλίων, που είναι casus belli για την Τουρκία οδηγούν σε πόλεμο.

σε αυτο θα συμφωνησω οτι ειναι βλακεια και που το λενε ---για αλλους λογους εγω

συν οτι δεν προκειται να το κανουν οταν οι συσχετισμοι ειναι εις βαρος μας
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιούλ 2020, 17:37

Highlander έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
O ''Γαταρος'' εισαι?

Όχι, απλά αντιγράφει διάφορους.
Λογικά μπερδεμένος και μικρός είναι, μηδέν πολιτική σκέψη.
Πρέπει να είναι αυτός που είχε νικνειμ και άβαταρ πολεμικό αεροσκάφος των ναζί.

Δεν ξερω παντως το στυλακι μοιαζει παρα πολυ με Γαταρο/About και μου εκανε το κλικ οταν ανεφερε το περιστατικο του Φρυδια με τον Μερτεν κατι για το οποιο μιλαει συχνα και ο Γαταρος. Τελος παντων.
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 17:41

Λαχουρένιος έγραψε:
Highlander έγραψε:Όχι, απλά αντιγράφει διάφορους.
Λογικά μπερδεμένος και μικρός είναι, μηδέν πολιτική σκέψη.
Πρέπει να είναι αυτός που είχε νικνειμ και άβαταρ πολεμικό αεροσκάφος των ναζί.

Δεν ξερω παντως το στυλακι μοιαζει παρα πολυ με Γαταρο/About και μου εκανε το κλικ οταν ανεφερε το περιστατικο του Φρυδια με τον Μερτεν κατι για το οποιο μιλαει συχνα και ο Γαταρος. Τελος παντων.

Κατά 90% είναι ο ju87, απλά αντιγράφει.
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 17:48

nemo έγραψε:
Highlander έγραψε:

σε αυτο θα συμφωνησω οτι ειναι βλακεια και που το λενε ---για αλλους λογους εγω

Βλακεία το ξέρω ότι είναι, όπως και πολλά άλλα, αλλά το λένε και με την παράνοια που τους βαράει δεν αποκλείω να υλοποιούσαν κιόλας την ονείρωξη άμα έβγαιναν ποτέ κυβέρνηση.

Στην πραγματικότητα η ιδεολογία τους είναι "αντι-υλιστικη" και δεν ενδιαφερεται για την ανθρώπινη ζωή.
Όσα γεροντακια ή άνεργοι τους πίστευαν ή οι άλλοι που λένε ότι το ελληνικό κράτος κάνει... διακρίσεις σε βάρος τους υπέρ των "λάθρο" που ζουν πλουσιοπάροχα (στις σκηνές μέσα στις λάσπες στη μόρια), όταν θα κοβόταν η τουριστική κίνηση που τους ταιζει, κόβονταν οι ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε χώρα με τέτοια κυβέρνηση, και έρχονταν κυρώσεις, όταν θα ερχόταν η επιστράτευση, ο θάνατος και η συντριβή, με ανοικτή διεθνη στήριξη στην τουρκια που θα μπορεί να παρουσιαστει ως θύμα, θα αυτομουτζωνονταν.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 17:52

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:σε αυτο θα συμφωνησω οτι ειναι βλακεια και που το λενε ---για αλλους λογους εγω

Βλακεία το ξέρω ότι είναι, όπως και πολλά άλλα, αλλά το λένε και με την παράνοια που τους βαράει δεν αποκλείω να υλοποιούσαν κιόλας την ονείρωξη άμα έβγαιναν ποτέ κυβέρνηση.

Στην πραγματικότητα η ιδεολογία τους είναι "αντι-υλιστικη" και δεν ενδιαφερεται για την ανθρώπινη ζωή.
Όσα γεροντακια ή άνεργοι τους πίστευαν ή οι άλλοι που λένε ότι το ελληνικό κράτος κάνει... διακρίσεις σε βάρος τους υπέρ των "λάθρο" που ζουν πλουσιοπάροχα (στις σκηνές μέσα στις λάσπες στη μόρια), όταν θα κοβόταν η τουριστική κίνηση που τους ταιζει, κόβονταν οι ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε χώρα με τέτοια κυβέρνηση, και έρχονταν κυρώσεις, όταν θα ερχόταν η επιστράτευση, ο θάνατος και η συντριβή, με ανοικτή διεθνη στήριξη στην τουρκια που θα μπορεί να παρουσιαστει ως θύμα, θα αυτομουτζωνονταν.

σε αυτα δεν συμφωνω ειναι αυτο που ειπες προηγουμενως οτι δεν συμφωνουμε στα βασικα

και το λαθος εισαι εσυ με την εντελως λαθεμενη αποψη οτι μπορουμε να ταισουμε ολους τους πεινασμενους της γης

δεν γινεται καμια συζητηση σε αυτο το πλαισιο στον οποιοδηποτε και αν το πουμε θα μας πλακωσει στα χαπια

υσ...οι αποψεις σου ταιριαζουν σε μοναχους χριστιανους και ανατολίτικες θρησκειες
αν ησουν θα τις σεβομουν απολυτως
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 17:58

nemo έγραψε:
Highlander έγραψε:Βλακεία το ξέρω ότι είναι, όπως και πολλά άλλα, αλλά το λένε και με την παράνοια που τους βαράει δεν αποκλείω να υλοποιούσαν κιόλας την ονείρωξη άμα έβγαιναν ποτέ κυβέρνηση.

σε αυτα δεν συμφωνω ειναι αυτο που ειπες προηγουμενως οτι δεν συμφωνουμε στα βασικα

και το λαθος εισαι εσυ με την εντελως λαθεμενη αποψη οτι μπορουμε να ταισουμε ολους τους πεινασμενους της γης

δεν γινεται καμια συζητηση σε αυτο το πλαισιο στον οποιοδηποτε και αν το πουμε θα μας πλακωσει στα χαπια

Πρώτον δεν έχει σχέση αυτό που λες με αυτά που είπα.
Δεύτερον μπορούμε να ταισουμε και να προσφέρουμε ενα άλφα επίπεδο διαβίωσης σε όσους φτάνουν εδώ, με πρόβλεψη που υπάρχει από την ΕΕ.

Ε, όταν ο Έλληνας που αισθάνεται αδικημένος από τους ΛαΘρο ΠοΥ ΠεΡνΑΝε ΖωΗ κΑι ΚοΤα θα δει να κόβονται τα ΕΣΠΑ, να κόβονται οι τουρίστες, να έρχονται κυρώσεις και πολύ πιθανώς κανένα πολεμακι να δω τι θα λέει όταν αναγκαστεί να γίνει αυτός λάθρο (εξαιτίας αυτών που ψήφισε κιόλας) και θα έχει την ευκαιρία να ζήσει αυτήν την καταπληκτική ζωή.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 18:04

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:σε αυτα δεν συμφωνω ειναι αυτο που ειπες προηγουμενως οτι δεν συμφωνουμε στα βασικα

Πρώτον δεν έχει σχέση αυτό που λες με αυτά που είπα.
Δεύτερον μπορούμε να ταισουμε και να προσφέρουμε ενα άλφα επίπεδο διαβίωσης σε όσους φτάνουν εδώ, με πρόβλεψη που υπάρχει από την ΕΕ.

Ε, όταν ο Έλληνας που αισθάνεται αδικημένος από τους ΛαΘρο ΠοΥ ΠεΡνΑΝε ΖωΗ κΑι ΚοΤα θα δει να κόβονται τα ΕΣΠΑ, να κόβονται οι τουρίστες, να έρχονται κυρώσεις και πολύ πιθανώς κανένα πολεμακι να δω τι θα λέει όταν γίνει αυτός λάθρο

συμπληρωσα στο πιο πανω ποστ οτι αν ησουν θρησκευομενος μιας οποιαδηποτε θρησκειας
θα σεβόμουν απολυτως την αποψη σου ..απο την στιγμη που δεν εισαι και εισαι πολιτης σαν και εμενα
και λες αυτα που λες ..........εγω τι να προσθεσω;

οτι υπαρχουν εκατομμυρια που ελπιζουν να ερθουν στην δυση και οτι δεν θα τα προλαβαινουμε να τα μετραμε
και συ να λες οτι μπορουμε να τους ταιζουμε ...ε..!!

υποψιν εχω γειτονους λαθρο δεν ξερω ποσοι ειναι σε ενα σπιτι αλλα καθονται ολη μερα και ζουν απο τα επιδοματα
ιντερνετ και ρευμα και νερο δωρεαν
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 18:13

nemo έγραψε:
Highlander έγραψε:Πρώτον δεν έχει σχέση αυτό που λες με αυτά που είπα.

Ε, όταν ο Έλληνας που αισθάνεται αδικημένος από τους ΛαΘρο ΠοΥ ΠεΡνΑΝε ΖωΗ κΑι ΚοΤα θα δει να κόβονται τα ΕΣΠΑ, να κόβονται οι τουρίστες, να έρχονται κυρώσεις και πολύ πιθανώς κανένα πολεμακι να δω τι θα λέει όταν γίνει αυτός λάθρο

συμπληρωσα στο πιο πανω ποστ οτι αν ησουν θρησκευομενος μιας οποιαδηποτε θρησκειας
θα σεβόμουν απολυτως την αποψη σου ..απο την στιγμη που δεν εισαι και εισαι πολιτης σαν και εμενα
και λες αυτα που λες ..........εγω τι να προσθεσω;

οτι υπαρχουν εκατομμυρια που ελπιζουν να ερθουν στην δυση και οτι δεν θα τα προλαβαινουμε να τα μετραμε
και συ να λες οτι μπορουμε να τους ταιζουμε ...ε..!!

υποψιν εχω γειτονους λαθρο δεν ξερω ποσοι ειναι σε ενα σπιτι αλλα καθονται ολη μερα και ζουν απο τα επιδοματα
ιντερνετ και ρευμα και νερο δωρεαν

Εσύ το πας καθαρά στο μεταναστευτικό, δεν ξέρω αν κατάλαβες το πνεύμα του ποστ μου. Για τους Έλληνες που δήθεν υποφέρουν για να καλοπερνουν επίσης δήθεν οι μετανάστες και της σφαλιάρας της πραγματικότητας νπου έρχεται επ αυτού, μιας και η Ελλάδα δεν είναι Γερμανία.

Αν θες την άποψη μου καθαρά για το μεταναστευτικό να σου πω. Το να τραγικοποιεις τα πράγματα σχετικά με αυτό δεν είναι σωστό. Οι αριθμοί που έρχονται είναι συγκεκριμένοι
Να μείνουν όλοι δε γίνεται και για αυτό σωστά έγινε η συμφωνία με την Τουρκία. Να τους διαθέτουμε ένα α βιοτικό επίπεδο είναι εφικτό, χάρη στα κονδύλια από ΕΕ. Επίσης, να ενσωματώσουμε εναν σημαντικό αριθμό από αυτούς είναι και αυτό εφικτό. Γιατί έχουν γίνει προσπάθειες όμορφες από τους αλληλέγγυους και μόνο για να μάθουν τα παιδιά αγγλικά, ελληνικά, να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο τους. Αλλωστε, όλη η Ευρώπη και ειδικά η Ελλάδα έχει μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”