pluton έγραψε:
Σε κλειστό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα θα μεταφερθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες που μπήκαν σε ελληνικό έδαφος είτε από τον Έβρο είτε από τα νησιά στα γεγονότα του τελευταίου τριημέρου.
Α τελικα μπηκαν μεταναστες?
ΟΚ
pluton έγραψε:
Σε κλειστό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα θα μεταφερθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες που μπήκαν σε ελληνικό έδαφος είτε από τον Έβρο είτε από τα νησιά στα γεγονότα του τελευταίου τριημέρου.
ΟΚ
Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:οκ παμε τωρα στα επισημα δεν ειναι μεταναστες αλλα λαθρομεταναστες παρανομοι![]()
που εισχωρουν σε μια χωρα με το ετσι θελω και οταν συλλαμβανονται θα τιμωρουνται
αφου μιλας εσυ νιανιανιανια ... αντε τωρα να κατεβεις και απο το αεροστατο
Καμια αντιρρηση, να συλλαμβανονται και να τιμωρουνται με τις προβλεπομενες διαδικασιες, αυτο ομως ειναι ζητημα της πολιτειας και οχι νεοναζι παρακρατικων.
Επισης τα περι παρανομιας ειναι προσχηματα μια και ολοι εσεις εχετε υποστηριξει απο ξυλοδαρμους και μαχαιρωματα, μεχρι δολοφονιες και τοποθετησεις εμπρηστικων μηχανισμων, και καποιοι απο εσας τα εχετε κανει κιολας, δεν τα υποστηριζετε απλως.
Εσυ πχ υποστηριζες πριν καποιο καιρο τους αληταμπουρες της C18, οποτε ασε τα περι παρανομιας, σε ενοχλουν επειδη ειναι ξενοι οχι επειδη ειναι παρανομοι. Εσεις ειστε ακομα πιο παρανομοι.

nemo έγραψε: εισαι υπερ την εισοδο παρανομων λαθρομεταναστων;
δεν εισαι λιγο παρανομος και συ;![]()
![]()
![]()

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε: εισαι υπερ την εισοδο παρανομων λαθρομεταναστων;
δεν εισαι λιγο παρανομος και συ;![]()
![]()
![]()
Δεν ειμαι υπερ της εισοδου τους. Ειπα οτι η παρανομη εισοδος τους δεν τους κανει εισβολεις ουτε δινει το δικαιωμα σε Κασιδιαρηδες να τους μαχαιρωνουν. Μπουζου και απελαση, αυτη ειναι η λυση των χομο σαπιενς, οχι τα ταγματα εφοδου.
βρε παπαρα η παρανομη εισοδος τους κανει ακριβως εισβολεις 
nemo έγραψε:![]()
οποτε καθε νομιμος κατοικος αυτης της χωρας εχει δικαιωμα απο το συνταγμα
να τους καταγγειλει ή να τους συλλαβει ...νομιζω αν και δεν ειμαι σιγουρος για τα ελληνικα

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:![]()
Αλλο παρανομος ή λαθραιος μεταναστης, αλλο εισβολεας. Η διακριση ειναι ξεκαθαρη, για αυτο πχ ακομα και στον Εβρο τους απωθησαν με δακρυγονα και πιστολιες στον αερα και δεν τους σκοτωσαν.οποτε καθε νομιμος κατοικος αυτης της χωρας εχει δικαιωμα απο το συνταγμα
να τους καταγγειλει ή να τους συλλαβει ...νομιζω αν και δεν ειμαι σιγουρος για τα ελληνικα
Εχεις δικαιωμα να καταγγειλεις αλλα οχι να συλλαβεις ποσο μαλλον να ξυλοκοπησεις ή να σκοτωσεις. Αν σε καιει τοσο πολυ το θεμα παρε το 100 να αναλαβει την κατασταση. Ολα τα αλλα συνιστουν αδικηματα πολυ πιο σοβαρα απο την παρανομη εισοδο.
.gif)

nemo έγραψε:αντε παλι !!! εισβολέας λεγεται αυτος που εισερχεται στον χωρο σου χωρις την αδεια σου

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:αντε παλι !!! εισβολέας λεγεται αυτος που εισερχεται στον χωρο σου χωρις την αδεια σου
Εσυ λες αν μπουν στο σπιτι σου ή το μαγαζι σου, αλλο αν μπουν στην χωρα ως λαθρο.
.gif)

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Εσυ λες αν μπουν στο σπιτι σου ή το μαγαζι σου, αλλο αν μπουν στην χωρα ως λαθρο.
το ιδιο ειναι καλο μου κομμουνιστακι μου
εισβολεας λεγεται οταν εισερχεται χωρις αδεια οπουδηποτε