Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 19 Δεκ 2019, 22:09

Σκηνοθετης + μπουκαρισμα μπατσων = bios+πολιτεια
Σας ταλεγε ο Περακης, στη μπουτσα σας.
Τοτε ειχαμε πασοκαρα. (Παροντες εξαιρουνται)

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 19 Δεκ 2019, 22:11

Ελπιζω να χτυπησουν και σε αλλους φανταστικους ψηφοφορους την πορτα νυχτα.
Ειδικα σε ισαποστασιτες. Και μετα να σκουζουν.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 19 Δεκ 2019, 22:15

Στην πρώτη φωτο ο κ Ινδαρές οδηγείται σήμερα από αστυνομικούς στα δικαστήρια της Ευελπίδων σαν επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια ! Συνελήφθη στα χθεσινά γνωστά γεγονότα στο Κουκάκι ! Κυβέρνηση η ΝΔ
Στην δεύτερη φωτο δυο φοιτητές οδηγούνται απο αστυνομικούς στα ίδια ακριβώς δικαστήρια στις ίδιες ακριβώς αίθουσες με τις ίδιες κατηγορίες ! Συνελήφθησαν στην αντιπολεμική διαδήλωση μπροστά στο άγαλμα Τρούμαν!
Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ
Αυτά για το ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα βγήκε στα κάγκελα για την σημερινή προσαγωγή ενώ όταν ήταν κυβέρνηση έκανε ακριβώς τα ίδια!

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 19 Δεκ 2019, 22:28

Τι ονομα ειναι αυτο το Ινδαρες;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Δεκ 2019, 05:33

Παλιες αθηναικες οικογενειες στην Πλακα και το Κουκακι ειχαν ονοματα σε ες.

Ρερες, Ραγκαβες, Ινδαρες κλπ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Δεκ 2019, 05:34

Εν τω μεταξυ ο σκηνοθετης ειναι δεξιος. Τι σκατα σχεσεις μπορει να εχει ενας δεξιος με αναρχικους ας μας το εξηγησουν οι φωστηρες της ΝΔ.

Εδω τι λεει γι' αυτον ο δημοσιογραφος της Καθημερινης που ειναι γνωστος της οικογενειας.

Εικόνα

.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Δεκ 2019, 08:47

Αρίστος έγραψε:Παλιες αθηναικες οικογενειες στην Πλακα και το Κουκακι ειχαν ονοματα σε ες.

Ρερες, Ραγκαβες, Ινδαρες κλπ.

.

δεν το εχω ακουστα ..για δωσε περισσοτερα στοιχεια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Δεκ 2019, 08:50

L'ami du peuple έγραψε:Ελπιζω να χτυπησουν και σε αλλους φανταστικους ψηφοφορους την πορτα νυχτα.
Ειδικα σε ισαποστασιτες. Και μετα να σκουζουν.

ελπιζω να ανατιναξουν και τις γεφυρες τα αεροδρομια τα λιμάνια τα καφε τα σπιτια των ελ
και να πεσουν και καναδυο μετεωρίτες
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Δεκ 2019, 08:55

μολις σβησει το θεμα αμεσως θα βρουν κατι αλλο να μας κανουν να μη γλεπουμε τα προβληματα

ζητω οι συριζαιοι ζητω οι νεοδημοκρατες ζητω το πασοκ ζητω το ενδοξο κκε

α ρε ραγιαδες γκουλακ που θελετε και μαλιστα στην σιβηρια
0 .

Άβαταρ μέλους
ILIAS GR
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ILIAS GR » 20 Δεκ 2019, 09:31

Εγώ έχω μια απορία και συγχωρέστε με αν είναι χαζή, αλλά από νομικά δεν ξέρω και πολλά.
Διαβάζω σήμερα…. :-/

Εισαγγελική έρευνα για την αστυνομική βία

eis.png

https://www.zougla.gr/greece/article/is ... nomiki-via

Δεν μας είπαν ότι όλα έγιναν παρουσία εισαγγελέα;

Δηλαδή τώρα ο ένας εισαγγελέας θα επικρίνει τον άλλο; :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”