Αν τα καταφερει τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα γιατι ειναι Κουλης επι δεκα και στενη φιλη του Σοιμπλε, παλιοτερα μαλιστα ειχε πει οτι η Ελλαδα πρεπει να παραδωσει το χρυσο της για να μειωθει το χρεος.
.

Στύγιος έγραψε:Εφόσον συμπεριφέρεστε ως αλήτες και ποινικοί ΝΔ, θα φερθούμε αναλόγως, διακόπτουμε τις σχέσεις μας για να μην αρπάξουμε και τίποτα ασθένειες από σας.
Την κόκα κόλα και τον Γαβριδάκη να τα χαίρεστε και να χλιμιντρίζετε μαζί ,αδιάφοροι μας είστε.

Μην θρηνειτε ετσσι.vallon έγραψε:και είναι σίγουρο ότι ο πρόθυμος θα παραδώσει τα πάντα όπως ο μέντορας τους ελιάς

NikosVy έγραψε:Αναφέρθηκε ως "προσβλητικό" (αποτελεί κοινή τακτική των αριστερών του Τσίπρα ή αριστερών εκτός Τσίπρα να βάζουν εν κατακλείδι "ψυχιατρικούς χαρακτηρισμούς" όταν στερεύουν τα επιχειρήματα).
Μααστα. Το ακούσαμε κι αυτό ! Φταίω εγώ τώρα εκτός από αναλφάβητο να τον πω και οτινάνογλου; Όχι βέβαια! 

Στύγιος έγραψε:Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης ,δεν κάνω τον ρουφ , μπινελικώνω κι ας φάω και μπαν

NikosVy έγραψε:Στύγιος έγραψε:Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης ,δεν κάνω τον ρουφ , μπινελικώνω κι ας φάω και μπαν
Εγώ έχω διαφορετική άποψη από εσένα. Η δική σου άποψη έιναι αυτή η άποψη που επικράτησε στα πανεπιστήμια, όπου αυτός που χέζει ή βρίζει επικρατεί.
Με τη δική σου άποψη συμφωνεί (και επαυξάνει) και κάποιος που μονίμως χρησιμοποιεί ψυχιατρικές διαγνώσεις στα ποστ του (τα οποία ποτέ δεν ξεπερνούν τις 10 λέξεις).