Μπορεί να χτυπηθεί η διαφθορά στο δημόσιο;
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Μπορεί να χτυπηθεί η διαφθορά στο δημόσιο;
Get a room ρε ΔΥ 

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Οργισμένος
- Extreme poster

vallon έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Εχει καει η γουνα μου πολλακις επειδη δεν εγλειψα, επειδη δεν εκανα ρουσφετι, και τωρα μεταναστευω ενω καποια αλλα γλυφτρακια poy βλεπουν το δικο μου cv με 10ιντσο κατοπτρικο τηλεσκοπιο εχουν το τελευταιο αηφοουν στα χαρια παντα καθως προκαμαν και καπαρωσαν θεσεις με γερα πακετα ειδικα τις εποχες προ του 2010. Τι να λεμε τωρα. Μια ικανη κυβερνηση θα επρεπε πρωτα απολα να πενταπλασιασει τη χωρητικοτητα των ελλ φυλακων ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ.
Γνωστά πράγματα αυτά,
όμως
εάν την είχες κάνει ρε οργισμένε, θα μπορούσες να αντέξεις τα μούτρα σου στον καθρέπτη κάθε πρωί που ξυρίζεσαι;
αν όχι τότε γιατί σκας;
αφού εσύ επέλεξες να μην ξεπουληθείς
και κατά τη γνώμη μου καλά έκανες, άνθρωπος ανήθικος δεν μπορεί να βρει την ευτυχία στη ζωή.
Και η ευτυχία, αγαπητέ, δεν είναι προϊόν χρημάτων , αυτά ας υπάρχουν για να μπορούμε να κάνουμε όσα θέλουμε , τις τρέλες μας,
αλλά η ευτυχία βρίσκεται στο να μπορείς να κοιμηθείς ήσυχα και να μην σε κυνηγάνε
και σε κάμποσα άλλα πράγματα, που για να τα έχεις προϋπόθεση είναι το ανωτέρω..
οπότε μην μετανιώνεις
Ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια ειδικα οταν δεν εχεις να δωσεις για τα φροντιστηρια του παιδιου σου το οποιο ειναι καλος μαθητης (17) αλλα χρειαζεται βοηθειες τις οποιες ως γονεας δεν τις διδεις ουτε καν στην πρωτη λυκειου ενω καποια αλλα παιδακια βολεμενων γλυφτρονιων πετανε με φροντιστηρια απο την 1η γυμνασιου.
Αστο φιλε, πολυ ρομαντικα τα οσα λες. Ναι δεν ειμαι τυπος του γλυψιματος αλλα αυτο δεν με κανει να παραβλεπω τις απωλειες που εχω εγω και η οικογενεια μου.
λογω μη γλυψιματος .
Απο κει και περα κυνηγια και ιστοριες δεν τα κατανοω. Το βυσμα περναει καλυτερα και πολλες φορες βγαζει πιο πολλα κι εμεις παιρνουμε τις κωλοθεσεις που εχουν τρεξιμο ευθυνες και αγχος. Οχι φιλαρακι εισαι λαθος. Ως εδω ηταν , εκανα υπομονη αλλα οταν κατανοησα οτι θα χαντακωσω τα παιδια μου τελειωσε το θεμα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Ξεκαθαρο παρασιτικο failed state ειμεθα εντος του ξενιστη ΕΕ.
Αντε να κρατικοποιησουμε και κατι ακομα, αντε να καμομε περισσοτερες προσληψεις ΔΥ, αντε ν κατηγορησουμε τους εξωγηινους για την παντελη ντοπια ελλειψη καθε μορφης οργανωσης κοκ κοκ.
Αυτό που φταίει είναι το greek way of life.
Στα ανεπτυγμένα κράτη ο πολίτης νιώθει σταθερά το στιβαρό χέρι, και ενίοτε τον πέλεκυ, του κράτους.
Κρασί, αγόρι/κορίτσι, θάλασσα + ντεμέκ ελευθερία και ανυποταγή = ανεργία, απλήρωτες υπερωρίες, 7ημερή εργασία, αναξιοκρατία, παρεοκρατία, ολιγαρχία.
Κανεις λαθος. Για καποιο λογο (βλεπε θρησκειες μαρξισμου και χριστιανισμου ανακατεμενα με ψεκασμο) η ελλ κοινωνια εχει απωλεσει την αννοια αιτιου αιτιατου, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ. Ουτε παραλιες ουτε μαλακιες, βλεπε Κυπρο και ποσες αλλες χωρες που ειναι παραθαλασσιες και κεντρα τουρισμου.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Get a room ρε ΔΥ
Θα το καμομε μεσω βαημπερ.

0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Προέλλην

Οργισμένος έγραψε:βλεπε Κυπρο
Η Κύπρος υπήρξε αποικία της βρετανικής αυτοκρατορίας και εκπολιτίστηκε.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Οργισμένος έγραψε:Ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια ειδικα οταν δεν εχεις να δωσεις για τα φροντιστηρια του παιδιου σου το οποιο ειναι καλος μαθητης (17) αλλα χρειαζεται βοηθειες τις οποιες ως γονεας δεν τις διδεις ουτε καν στην πρωτη λυκειου ενω καποια αλλα παιδακια βολεμενων γλυφτρονιων πετανε με φροντιστηρια απο την 1η γυμνασιου.
Αστο φιλε, πολυ ρομαντικα τα οσα λες. Ναι δεν ειμαι τυπος του γλυψιματος αλλα αυτο δεν με κανει να παραβλεπω τις απωλειες που εχω εγω και η οικογενεια μου.
λογω μη γλυψιματος .
Απο κει και περα κυνηγια και ιστοριες δεν τα κατανοω. Το βυσμα περναει καλυτερα και πολλες φορες βγαζει πιο πολλα κι εμεις παιρνουμε τις κωλοθεσεις που εχουν τρεξιμο ευθυνες και αγχος. Οχι φιλαρακι εισαι λαθος. Ως εδω ηταν , εκανα υπομονη αλλα οταν κατανοησα οτι θα χαντακωσω τα παιδια μου τελειωσε το θεμα.
Ειστε διαφορετικες περιπτωσεις, ο Βαλλον ειναι μονος του, εσυ εχεις αλλα 3 ατομα να εξαρτωνται απο εσενα και δεχεσαι αλλες πιεσεις. Συμφωνω με τον Βαλλον οτι η ευτυχια βρισκεται στα λιγα και τα απλα, αλλα αν εχεις οικογενεια το ''λιγα'' αφορα περισσοτερα πραγματα απ'οσα αφορουν εναν που ειναι μονος του. Αυτος ειναι ενας σημαντικος λογος που σκεφτομαι σοβαρα να μην κανω δικη μου οικογενεια.
Επιλογες ειναι αυτα, δεν κατακρινω ουτε εσενα, ουτε πολυ περισσοτερο τον Βαλλον. Μια αντικειμενικη εκτιμηση κανω. Σιγουρα σε τιμαει η σταση σου και τα παιδια αν τα εχεις μεγαλωσει σωστα θα την εκτιμησουν.
0 .
-
Προέλλην

Λαχουρένιος έγραψε: τα παιδια αν τα εχεις μεγαλωσει σωστα
Στην ταβέρνα (μέχρι τις 20:00 το αργότερο), κάθονται σαν αγάλματα με τους αγκώνες να μην ακουμπάνε το τραπέζι; Bιολί, παίζουν;
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια ειδικα οταν δεν εχεις να δωσεις για τα φροντιστηρια του παιδιου σου το οποιο ειναι καλος μαθητης (17) αλλα χρειαζεται βοηθειες τις οποιες ως γονεας δεν τις διδεις ουτε καν στην πρωτη λυκειου ενω καποια αλλα παιδακια βολεμενων γλυφτρονιων πετανε με φροντιστηρια απο την 1η γυμνασιου.
λογω μη γλυψιματος .
Ειστε διαφορετικες περιπτωσεις, ο Βαλλον ειναι μονος του, εσυ εχεις αλλα 3 ατομα να εξαρτωνται απο εσενα και δεχεσαι αλλες πιεσεις. Συμφωνω με τον Βαλλον οτι η ευτυχια βρισκεται στα λιγα και τα απλα, αλλα αν εχεις οικογενεια το ''λιγα'' αφορα περισσοτερα πραγματα απ'οσα αφορουν εναν που ειναι μονος του. Αυτος ειναι ενας σημαντικος λογος που σκεφτομαι σοβαρα να μην κανω δικη μου οικογενεια.
Επιλογες ειναι αυτα, δεν κατακρινω ουτε εσενα, ουτε πολυ περισσοτερο τον Βαλλον. Μια αντικειμενικη εκτιμηση κανω. Σιγουρα σε τιμαει η σταση σου και τα παιδια αν τα εχεις μεγαλωσει σωστα θα την εκτιμησουν.
Nαι θα την εκτιμησουν δουλευοντας για 600ευρω και βλεποντας συνομιληκους γονους βυσματων να τξν περνανε ζωη και κοτα. Οχι βεβαια.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
vallon
- Supreme poster

Οργισμένος έγραψε:vallon έγραψε:
Γνωστά πράγματα αυτά,
όμως
εάν την είχες κάνει ρε οργισμένε, θα μπορούσες να αντέξεις τα μούτρα σου στον καθρέπτη κάθε πρωί που ξυρίζεσαι;
αν όχι τότε γιατί σκας;
αφού εσύ επέλεξες να μην ξεπουληθείς
και κατά τη γνώμη μου καλά έκανες, άνθρωπος ανήθικος δεν μπορεί να βρει την ευτυχία στη ζωή.
Και η ευτυχία, αγαπητέ, δεν είναι προϊόν χρημάτων , αυτά ας υπάρχουν για να μπορούμε να κάνουμε όσα θέλουμε , τις τρέλες μας,
αλλά η ευτυχία βρίσκεται στο να μπορείς να κοιμηθείς ήσυχα και να μην σε κυνηγάνε
και σε κάμποσα άλλα πράγματα, που για να τα έχεις προϋπόθεση είναι το ανωτέρω..
οπότε μην μετανιώνεις
Ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια ειδικα οταν δεν εχεις να δωσεις για τα φροντιστηρια του παιδιου σου το οποιο ειναι καλος μαθητης (17) αλλα χρειαζεται βοηθειες τις οποιες ως γονεας δεν τις διδεις ουτε καν στην πρωτη λυκειου ενω καποια αλλα παιδακια βολεμενων γλυφτρονιων πετανε με φροντιστηρια απο την 1η γυμνασιου.
λογω μη γλυψιματος .
Καταλαβαίνω την αγωνία σου να καλύψεις τα παιδιά σου, αλλά εσύ θα ήθελες να τα βλέπεις να πηγαίνουν στα πανάκριβα φροντιστήρια και ιδιαίτερα αλλά να ξέρεις ότι το επόμενο πρωί θα πρέπει να περάσεις με σκυμμένο το κεφάλι μπροστά από τους συναδέλφους που βυσμάτωσες;
Βεβαίως εδώ τίθεται το παρακάτω ερώτημα,
δεν χρησιμοποίησες πλάγια μέσα, γιατί δεν άντεξες το ηθικό κόστος ή γιατί δεν είχες πρόσβαση;
Εάν είχες πρόσβαση στο μέσο, θα το χρησιμοποιούσες;
Απ την άλλη εγώ δεν σου παριστάνω τον ηθικολόγο, μπορεί να είμαι μόνος μου, αλλά τουλάχιστον διαχωρίζω τις καταστάσεις,
η εκπαίδευση για μένα είναι ιδεολογικός χώρος, η αγορά όμως είναι ζούγκλα,
Στην εκπαίδευση ξαναλέω ιδεολογικά δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, ειδικά σε ότι αφορά το μέλλον των μαθητών μου,
Είναι ο χώρος όπου νιώθω ότι επιστρέφω στην κοινωνία , όλα αυτά που της έπαιρνα μετά από τόσα χρόνια πολυεθνικών και δραστηριοποίησης
κάπου δηλ την θεωρώ και εξιλέωση για μένα
Βεβαίως αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν δραστηριοποιήθηκες εδώ στην Ελλάδα, δεν μπορεί να βλέπεις τόσο στεγανά τα πράγματα
ή ίσως δεν το είχες, πάντως εγώ μετά από τρεις διαδοχικές περιόδους δραστηριοποίησης μπορώ να σου πω ότι είναι ένα παιχνιδάκι ...
Όμως ήταν συνειδητή η επιλογή μου να κατέβω από το καράβι της διαφθοράς και να προσπαθήσω για το προσωπικό ισοζύγιο
Τουλάχιστον τώρα μπορώ να πω ότι βρίσκω τον εαυτό μου
Ομοίως λοιπόν κι εσύ σκέψου ότι μπορεί να ζηλεύεις τα λεφτά των βυσμάτων,
αλλά το να χάσεις την ψυχή σου είναι πολύ χειρότερο πίστεψέ με
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Οργισμένος έγραψε:βλεπε Κυπρο
Η Κύπρος υπήρξε αποικία της βρετανικής αυτοκρατορίας και εκπολιτίστηκε.
Εμεις δλδ ΔΕΝ ειμασταν;;;
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!