Ας μιλήσουμε λοιπόν για τους πατεράδες μας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ας μιλήσουμε λοιπόν για τους πατεράδες μας

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μάιος 2019, 14:56

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Απαντάει στον Ιωαννίδη ότι το δημόσιο έργο που ανελαβαν στην Κρητη το ανελαβαν ΠΡΙΝ την χουντα.

To oνομα του Ιωαννιδη δεν υπαρχει καθολου στο αρθρο.

Το αρθρο αναφερεται ρητα ως απαντηση σε ισχυρισμους του Χαλκιαδακη που δημοσιευσαν τα Παραπολιτικα

Ο Ηρακλής Τσίπρας δεν υπήρξε προδότης της αντιστασιακής οργάνωσης ΔΕΚΑ (Δημοκρατικό Εθνικό Κίνημα Αντίστασης), ούτε τον έστειλαν οι Απριλιανοί στην Κρήτη σαν Δούρειο Ιππο πριν από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, σύμφωνα με την άποψη της γνωστής αντιστασιακής Δέσποινας Σκαλοχωρίτου, σε αντίθεση με όσα έγραψε η εφημερίδα «Παραπολιτικά» του κ. Μαρινάκη, προβάλλοντας μονομερώς μια παλιά συνέντευξη του μακαρίτη δημοσιογράφου Γιάννη Χαλκιαδάκη, που είχε δώσει στον Αντώνη Σανουδάκη-Σανούδο.

Το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», το οποίο παρουσιάζει ως γεγονός, μία υπόθεση που έκανε ο δημοσιογράφος Χαλκιαδάκης, ότι δηλαδή ο Δούρειος Ιππος της χούντας στην οργάνωση ΔΕΚΑ και ο άνθρωπος που την πρόδωσε είναι ο Ηρακλής Τσίπρας, είναι προφανές ότι έχει στόχο το χτύπημα της οικογένειας του πρωθυπουργού, λοιδορώντας τον θείο του και πατέρα του συμβούλου του, Γ. Τσίπρα

https://www.efsyn.gr/politiki/158635_ma ... kli-tsipra

Το αρθρο ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ τον Ιωαννιδη χωρις να χρειαζεται να τον αναφερει.

Με βαση την απλη αριστοτελεια λογικη το αρθρο ΑΚΥΡΩΝΕΙ τον βασικοτερο ισχυρισμο του Ιωαννιδη εναντιον των αδελφων Τσιπρα.

Πηραν λεει δουλειες με δρομους στην Κρητη απο τη χουντα λεει ο Ιωαννιδης.

Οχι λεει η Δεσποινα Σκαλογιαννακη, τη δημοπρασια για την παλια Εθνικη Ρεθυμνου-Ηρακλειου την πηρε ο Ηρακλης ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ την χουντα.

Ενω παλι η Δεσποινα λεει πως μετα τη χουντα ο Ηρακλης ΕΦΥΓΕ απο την Κρητη.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Μάιος 2019, 15:42

'71 έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Έχω σχηματίσει. Ότι οι αδελφοί Τσίπρα καμιά σχέση δεν είχαν με πράξεις αντίστασης ενάντια στη χούντα.
Το ότι πέρασαν κάποια στιγμή από την ΕΔΑ, πράγμα που ίσως να λειτούργησε επαγγελματικά εναντίον τους κατά την περίοδο της χούντας, δε σημαίνει ότι δικαιούνται τον τίτλο του αντιστασιακού που προσπαθούν να τους απονείμουν κάποιοι που καίγονται να φτιάξουν αριστερό και αγωνιστικό οικογενειακό προφίλ στον Αλέξη.

Ο ίδιος ο Τσίπρας είπε ότι δεν ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του έχυσε το αίμα του,απλά είπε ότι ήταν άνθρωπος δημοκρατικών πεποιθήσεων.Και συ στην τελική τι έχεις κάνει για το σοσιαλισμό;Τίποτα,σε ένα φόρουμ γράφεις άντε βαριά να κατεβαίνεις σε καμία από τις κρατικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ.Ακίνδυνος για το σύστημα μεν,όχι όμως απαραίτητα και υπερασπιστής του.Γιατί λοιπόν ψέγεις όλο αυτόν τον κόσμο που δε γουστάρει τους δεξιούς,αλλά ταυτόχρονα δεν κάνει και τη μεγάλη προλεταριακή επανάσταση της εποχής του;Είσαι λάθος κατά τη γνώμη μου.

Εγώ, αφού αναφέρεσαι σε εμένα, σε συνθήκες πλήρους κυριαρχίας του καπιταλισμού δηλώνω κομμουνιστής, όχι απλά αριστερός δημοκράτης, αν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά.
Και όχι αόριστα, αλλά κομμουνιστής όπως αυτός προσδιορίζεται από το καταστατικό του ΚΚΕ.
Αυτό είναι το περισσότερο που μπορεί να κάνει κάποιος σήμερα πέρα από τη συμμετοχή του σε δράσεις που εσύ απαξιείς.
Αν το θεωρείς λίγο, ή νομίζεις ότι γράφω όσα γράφω σε ένα φόρουμ επειδή είμαι ανώνυμος και υποστηρίζω ό,τι υποστηρίζω με τη βεβαιότητα της ατιμωρησίας που εγγυάται η δήθεν ανωνυμία, σήμερα ή σε κάποια στιγμή στο μέλλον, κάνεις μεγάλο λάθος.
Δεν υπάρχει φίλε μου ανωνυμία στο διαδίκτυο. Είμαι ήδη γνωστός, όχι μόνο από το διαδίκτυο, σε αυτούς που ενδιαφέρονται, απειλούνται ή θεωρούν ότι θα απειληθούν στο μέλλον από κάποιον σαν κι εμένα.
Και το πόσο ακίνδυνο θεωρεί το σύστημα όλους σαν κι εμένα το έχει καταγράψει η ιστορία.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 13 Μάιος 2019, 16:42

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Εγώ, αφού αναφέρεσαι σε εμένα, σε συνθήκες πλήρους κυριαρχίας του καπιταλισμού δηλώνω κομμουνιστής, όχι απλά αριστερός δημοκράτης, αν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά.
Και όχι αόριστα, αλλά κομμουνιστής όπως αυτός προσδιορίζεται από το καταστατικό του ΚΚΕ.
Αυτό είναι το περισσότερο που μπορεί να κάνει κάποιος σήμερα πέρα από τη συμμετοχή του σε δράσεις που εσύ απαξιείς.
Αν το θεωρείς λίγο, ή νομίζεις ότι γράφω όσα γράφω σε ένα φόρουμ επειδή είμαι ανώνυμος και υποστηρίζω ό,τι υποστηρίζω με τη βεβαιότητα της ατιμωρησίας που εγγυάται η δήθεν ανωνυμία, σήμερα ή σε κάποια στιγμή στο μέλλον, κάνεις μεγάλο λάθος.
Δεν υπάρχει φίλε μου ανωνυμία στο διαδίκτυο. Είμαι ήδη γνωστός, όχι μόνο από το διαδίκτυο, σε αυτούς που ενδιαφέρονται, απειλούνται ή θεωρούν ότι θα απειληθούν στο μέλλον από κάποιον σαν κι εμένα.
Και το πόσο ακίνδυνο θεωρεί το σύστημα όλους σαν κι εμένα το έχει καταγράψει η ιστορία.

Εντάξει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2019, 16:50

Αρίστος έγραψε:Το αρθρο ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ τον Ιωαννιδη χωρις να χρειαζεται να τον αναφερει.

Με βαση την απλη αριστοτελεια λογικη το αρθρο ΑΚΥΡΩΝΕΙ τον βασικοτερο ισχυρισμο του Ιωαννιδη εναντιον των αδελφων Τσιπρα.

Το αρθρο απανταει σε πολυ συγκεκριμενους ισχυρισμους του Χαλκιαδακη στα Παραπολιτικα και το λεει ρητα.
Χρησιμοποιεις ενα αρθρο του Χαλκιαδακη κατα του Ιωαννιδη γιατι ξερεις οτι στον Ιωαννιδη δεν εχουν απαντησει ποτε οι τσιπραιοι.

Αρίστος έγραψε:Εν τω μεταξυ ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πολυ ΠΡΟΣΤΥΧΟ αυτο που εκανες.

Απαντας ΑΝΤΙ του Ραν ταν πλαν στον 71 ενω γνωριζεις μαλιστα οτι ο 71 σε εχει στο ignore.

Δεν με εχει στο ignore, ετσι το λεει για να δικαιολογησει την αδυναμια του να απαντησει. Απο τα σχολια του φαινεται οτι μια χαρα με διαβαζει.

Στην τελικη τα γραφω κυριως για τους αλλους οχι για να απαντησει ο ιδιος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μάιος 2019, 17:55

Σε διαβαζει μονο οταν σε κανω κουοτ εγω.

Γι' αυτο φροντισε να μην απαντας σε καποιον που δεν σε βλεπει γιατι ειναι unfair.

Για τον Ιωαννιδη εχεις λαθος γιατι του διαψευδει τον κυριοτερο ισχυρισμο του.

Το αρθρο επισης διαψευδει τον ισχυρισμο του Λεβεντη για βασιλοχουντικους.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2019, 21:16

Αρίστος έγραψε:Σε διαβαζει μονο οταν σε κανω κουοτ εγω.

Γι' αυτο φροντισε να μην απαντας σε καποιον που δεν σε βλεπει γιατι ειναι unfair.

Αυτα ειναι μουφες, προσφατα του χε ξεφυγει μαλιστα οτι εψαξε παλιες μου δημοσιευσεις και μεταξυ μας συζητησεις.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
'71 έγραψε:Επίσης κάποια βράδυα που είχα αυπνίες και κοίταζα παλιά νήματα παρατήρησα ότι σου χώνεται σε βαθμό ψύχωσης όπως κάνει ο άλλος ο ΓΓ.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. ;)

viewtopic.php?f=5&t=10493&p=253343#p253343

Αν δε θελει να μην του μιλανε να μην γραφει σε φορουμ

Για τον Ιωαννιδη εχεις λαθος γιατι του διαψευδει τον κυριοτερο ισχυρισμο του.

Το αρθρο επισης διαψευδει τον ισχυρισμο του Λεβεντη για βασιλοχουντικους.

Η Σκαλοχωριτη δεν λεει τιποτα για την δραση των τσιπραιων επι χουντας. Αναφερει ενα σκηνικο προ χουντας που μεσολαβησε να παρει ο Ηρακλης ενα εργο. Τιποτα αλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Μάιος 2019, 21:42

Η Σκαλοχωριτη μιλησε για το δρομο που ελεγε ο Ιωαννιδης οτι πηραν οι αδελφοι Τσιπρα και ξεκαθαρισε οτι τον πηραν ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ την χουντα...

και πως μετα την χουντα εφυγαν απο την Κρητη.

Αρα πηραν δημοσιο εργο ΠΡΙΝ την χουντα και ακομη περιμενουμε να μας βρειτε δημοσιο εργο με αναθεση που πηραν επι χουντας εκτος της Νικαιας γιατι ηταν διαγωνισμος.

:D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2019, 21:53

To oτι πηρε δημοσιο εργο πριν της χουντας δεν αναιρει οτι πηρε και επι χουντας. Το εχεις ξαναφερει εκεινο το επιχειρημα.

Διαγωνισμοι και αηδιες, με κονε γινονται μεχρι και σημερα αυτα. Το λεει και η ιστορια της Σκαλοχωριτη οτι πρακτικα μεσολαβησε για να παρει εργο ο Τσιπρας. Ποσο μαλλον επι δικτατοριας.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Μάιος 2019, 22:42

δεν καταλαβαινω. ποιος τρελος ισχυριζεται οτι επι χουντας δεν πρεπει να γινουν εργα ή οτι επι χουντας τα εργα δινοντας σε ημετερους ενω επι πασοκ και νδ δεν δινονταν σε ημετερους. σε ποια χωρα ζειτε, στην γκανα ?
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2019, 22:48

denplirono έγραψε: σε ποια χωρα ζειτε, στην γκανα ?

Εικόνα
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”