'71 έγραψε:Ήρθε και ο άλλος για ενισχύσεις,έπεσε σύρμα φαίνεται.
Έτσι. Είμαι σε ρόλο Μιαούλη που έρχομαι να ανακουφίσω τον στενά πολιορκημένο Λοβέρδο.

'71 έγραψε:Ήρθε και ο άλλος για ενισχύσεις,έπεσε σύρμα φαίνεται.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Εντάξει θα τρελαθουμε τελείως, αθώος ο ένας αθώος ο άλλος που στον πουτσο πήγαν τα λεφτά; Ποιος έκανε το σκάνδαλο;

Αρίστος έγραψε:Ειναι οπως και με τους πρωην Πασοκους που πηγαν στον Συριζα και τους εβγαλες κλεφτες.
Βιαζεσαι φιλαρακο, μεχρις στιγμης ο Συριζα δεν πηρε κλεφτες ουτε το 2012, ουτε το 2014, ουτε το 2015, ουτε το 2018, ουτε το 2019.
ΟΛΕΣ οι μεταγραφες του απο αλλα κομματα ειναι πεντακαθαρες απο σκανδαλα.
Και μην μου λες οτι τα σκανδαλα τους θα βγουν την επομενη τετραετια γιατι τα σκανδαλα των προηγουμενων κυβερνησεων βγαιναν πανω στην δικη τους θητεια.
Και επι Σημιτη και επι Καραμανλη και επι Γκαπ και επι Σαμαρα.

pluton έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Εντάξει θα τρελαθουμε τελείως, αθώος ο ένας αθώος ο άλλος που στον πουτσο πήγαν τα λεφτά; Ποιος έκανε το σκάνδαλο;
Αυτό πρέπει να το αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑς που μιλούσε για ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Προς το παρόν εγώ διαβάζω:
Andreas Loverdos @a_loverdos · 8 Απρ
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Ακόμη κι αν χρειαστεί να γυρίσω τη γη ανάποδα, θα το κάνω, προκειμένου οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν από το εδώλιο του κατηγορουμένου. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μόνο για πολιτική αλητεία μιας συμμορίας κακοποιών οφείλουμε να μιλάμε.
![]()
![]()
![]()
![]()
BaKXOS_Lysios έγραψε:Εντάξει θα τρελαθουμε τελείως, αθώος ο ένας αθώος ο άλλος που στον πουτσο πήγαν τα λεφτά; Ποιος έκανε το σκάνδαλο;

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Εντάξει θα τρελαθουμε τελείως, αθώος ο ένας αθώος ο άλλος που στον πουτσο πήγαν τα λεφτά; Ποιος έκανε το σκάνδαλο;
Δεν ξερω, οι ζαιοι να μας πειτε. Λετε ψεμματα ή τους καλυπτετε.
Διαλιεχτε.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Τι ψέματα να λέμε; Αφού κι ο Κούλης παραδέχεται ότι υπάρχει σκάνδαλο, δεν το λέμε μόνο εμείς. Το ζήτημα είναι ότι έχουν γίνει πια εξπερ και επαγγελματίες και δεν τους πιάνει ούτε ο διάολος! Αυτό νομίζω.
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Τι ψέματα να λέμε; Αφού κι ο Κούλης παραδέχεται ότι υπάρχει σκάνδαλο, δεν το λέμε μόνο εμείς. Το ζήτημα είναι ότι έχουν γίνει πια εξπερ και επαγγελματίες και δεν τους πιάνει ούτε ο διάολος! Αυτό νομίζω.
Πηγη?
Δηλαδη εσυ θεωρεις εξ ορισμου πως οποιον κατηγορει ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενοχος ειτε καταδικαστει ειτε οχι. Ωραιος....![]()

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μα δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο άτομο. Πιθανόν κάνει λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ στα άτομα. Το θέμα είναι ότι το σκάνδαλο υπάρχει και κανείς δεν μπορεί να βρει ποιοι είναι. (Πηγη:: Το ακουσα δια στόματος Κούλη στις ειδήσεις απόψε)