Πως θα μπορούσε να σταματήσει η καταιγίδα των fake news

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πως θα μπορούσε να σταματήσει η καταιγίδα των fake news

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 18:07

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αν εσεις ξεφτιλιζεστε για το τιποτα μην σας κανει εντυπωση που κανουν το ιδιο οι μεγαλοδημοσιογραφοι για πολυ περισσοτερα χρηματα.

Μαρεσει που αναφέρεσαι συνέχεια σε αυτό, και με αποκαλείς Πρετεντέρη εσύ που κατέφυγες στο ψέμα, την λάσπη και την Κατινιά για να με αντιμετωπίσεις.... Πρετεντέρης είσαι και φαίνεσαι λοιπόν. :hat44:

Δεν σε αποκαλω Πρετεντερη, πολυ θα ηθελες να εισαι Πρετεντερης, Βαξεβανης ή καποιος αλλος ροζ ή μπλε μεγαλοδημοσιογραφος. Αυτοι πουλανε το τομαρι τους ακριβα, εσυ το πουλας για ψιχουλα.

Ενω ξερεις οτι δεν ειμαι ΝΔ και ενω ποτε δεν σου ειχα μιλησει ασχημα μου κανες επιθεση επειδη σου θιξαμε το κομμα. Ανθρωποι που βαζουν τα κομματικα πανω απο την τιμη και τον λογο τους δεν αξιζουν τιποτα, λυπαμαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Φεβ 2019, 18:10

Λαχουρένιος έγραψε:. Καλη σχεση ειχαμε μεχρι προσφατα αλλα αφου αποφασισε οτι η τιμη του αξιζει λιγοτερο απο τον ΣΥΡΙΖΑ θα εχει και τις αντιστοιχες συνεπειες.

Εσύ το γάμησες εντελώς, εγώ δεν είχα κάτι εναντίον σου όμως αυτό που βλέπω είναι αυτό που αμφισβητούσα (δυστυχώς). Δεν μπορείς να μιλάς για παντελόνια ΕΣΥ. :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Φεβ 2019, 18:10

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Πως δεν υποστηριζεις τη ΝΔ;

Αφου μονο για το PSI εχεις γραψει υμνους ενω η επισημη θεση του ΚΚΕ ηταν πως ειναι καταστροφικο.

Το PSI το υπερασπιστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στα δικαστηρια εναντι των ομολογιουχων. Οι ζαιοι ειστε υπερμαχοι του PSI οχι εγω.

Η κυβέρνηση υπερασπίστηκε το PSI του Βενιζέλου στο Στρασβούργο

https://www.protagon.gr/epikairotita/i- ... 4341192247

Κλασσικο fake news ειναι που στο ξεφτιλισα παλιοτερα αναλυτικα και πολλες φορες.

Ο Τσακαλωτος ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ εχει κραξει το PSI επανειλημμενα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 18:12

Αρίστος έγραψε:Κλασσικο fake news ειναι που στο ξεφτιλισα παλιοτερα αναλυτικα και πολλες φορες.

Ο Τσακαλωτος ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ εχει κραξει το PSI επανειλημμενα.

Μπα δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν υπερασπιστηκε το ελληνικο δημοσιο το κουρεμα εναντι των ομολογιουχων?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 18:12

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:. Καλη σχεση ειχαμε μεχρι προσφατα αλλα αφου αποφασισε οτι η τιμη του αξιζει λιγοτερο απο τον ΣΥΡΙΖΑ θα εχει και τις αντιστοιχες συνεπειες.

Εσύ το γάμησες εντελώς, εγώ δεν είχα κάτι εναντίον σου όμως αυτό που βλέπω είναι αυτό που αμφισβητούσα (δυστυχώς). Δεν μπορείς να μιλάς για παντελόνια ΕΣΥ. :hat44:

Εσυ το γαμησες οταν υιοθετησες την παραφιλολογια της Κουμουνδουρου σε μια προσπαθεια να κανεις damage control. Λες και αξιζει να κανεις κατι τετοιο σε ενα μικρο φορουμ οπως αυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Φεβ 2019, 18:15

λαχουρ και βακχιε τσακωθειτε σαν ανδρες ρεεεεεεε :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 23 Φεβ 2019, 18:17

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Οποιος λεει μαλακιες του στυλ οτι εγω ειμαι ΝΔ ειναι εξ ορισμου κομματικος ηλιθιος. Τοσα χρονια γραφω εδω, μονο μια συγκεκριμενη κλικα απο ροζ λιγουρια εχει πει αυτο το πραγμα για μενα. Σας αντιμετωπιζω λοιπον αναλογα γιατι ατομα που λενε ψεμματα σε ενα φορουμ των 20 ατομων για να παρει το κομμα τους καμια ψηφο παραπανω δεν ειναι αξια σεβασμου.
.

Βασικά δεν είπα ότι είσαι ΝΔ, είπα αυτό που λίγο πολύ ΟΛΟΙ γνωρίζουν για το κόμμα σου, το οποίο εγώ παλιότερα το αμφισβητούσα αλλά τώρα το βλέπω να επιβεβαιώνεται περίτρανα με την περίπτωση σου: το ΚΚΕ προτιμά δεξιά κυβέρνηση στην εξουσία και πολεμά όλα τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα περισσότερο κι από όσο πολεμά την δεξιά. Δεν χρειάζεται να αναλύσω γιατί συμβαίνει αυτό, κάθε νοήμων ον καταλαβαίνει και το βλέπει να επιβεβαιώνεται στις δημοσιεύσεις και στην στάση σου. Εγώ δεν παίρνω από πουθενά 0,60 κι ούτε τα έχω ανάγκη. Άλλος ξημεροβραδιαζεται εδώ μέσα να ανοίγει αντισυριζεικα νήματα και το παίζει ελεύθερος κι ωραίος. Σίγουρα πάντως εσύ βγάζεις περισσότερα(θα μπορούσε κάποιος απλά να τα έχει βρει έτοιμα) κι από τους ζαιους που αμοίβονται εξ ου και το αφ' υψηλού στυλακι περί αφραγκίας... :laugh1:

Κάπου πήρε το μάτι μου ένα νήμα σχετικά με τα πλεονεκτήματα του να είσαι αριστερός από δεξιά οικογένεια,το είδα εδώ ή στο κομ.γρ που με έχουν αποκλείσει;Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει :D
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 23 Φεβ 2019, 18:21

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Εσύ το γάμησες εντελώς, εγώ δεν είχα κάτι εναντίον σου όμως αυτό που βλέπω είναι αυτό που αμφισβητούσα (δυστυχώς). Δεν μπορείς να μιλάς για παντελόνια ΕΣΥ. :hat44:

Εσυ το γαμησες οταν υιοθετησες την παραφιλολογια της Κουμουνδουρου σε μια προσπαθεια να κανεις damage control. Λες και αξιζει να κανεις κατι τετοιο σε ενα μικρο φορουμ οπως αυτο.

Για να κάνω εγω damage control πρέπει να υφίσταται όντως κάποιο damage plan. Άρα παραδέχεσαι ότι οι δημοσιεύσεις σου έχουν στόχο όντως το damage? Μπράβο! :laugh1: Ή μήπως αυτά που γράφεις εσύ θες να περνάνε απλά σαν ελεύθερη και αντικειμενική κριτική και ολες οι αντίθετες γνώμες να περνάνε για "damage control"?... Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου δλδ. . :laugh1: Άσε μας ρε Λαχουρ. Δεν φταίς εσύ η γραμμή σας είναι τέτοια αλλά μη μας παριστάνεις το μη κομματοσκυλο γιατί δεν πείθεις ούτε νήπια.... ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Φεβ 2019, 18:24

BaKXOS_Lysios έγραψε:Για να κάνω εγω damage control πρέπει να υφίσταται όντως κάποιο damage plan. Άρα παραδέχεσαι ότι οι δημοσιεύσεις σου έχουν στόχο όντως το damage? Μπράβο! :laugh1: Ή μήπως αυτά που γράφεις εσύ θες να περνάνε απλά σαν ελεύθερη και αντικειμενική κριτική και ολες οι αντίθετες γνώμες να περνάνε για "damage control"?... Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου δλδ. . :laugh1: Άσε μας ρε Λαχουρ. Δεν φταίς εσύ η γραμμή σας είναι τέτοια αλλά μη μας παριστάνεις το μη κομματοσκυλο γιατί δεν πείθεις ούτε νήπια.... ;)

Οταν χρησιμοποιεις τα ιδια επιχειρηματα και ατακες που χρησιμοποιουν διαφορα κομματοσκυλα με την βουλα σημαινει οτι εισαι το ιδιο με αυτους.

Το ιδιο και οταν παιρνεις προσωπικα την οποιαδηποτε κριτικη γινεται εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ ή ροζ κομματοσκυλων. Μην ξεχνας οτι σε αυτο το νημα εσυ μου κανες επιθεση γιατι εκανα κριτικη στο ΣΥΡΙΖΑ και σε κατι ροζ λιμοταγαρα.

Ουτε που ειχα αναφερθει σε εσενα σε εκεινο το ποστ, αλλα ειπες να πεταχτεις σαν καλο στρατιωτακι :yesyes:
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 23 Φεβ 2019, 18:25

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Για να κάνω εγω damage control πρέπει να υφίσταται όντως κάποιο damage plan. Άρα παραδέχεσαι ότι οι δημοσιεύσεις σου έχουν στόχο όντως το damage? Μπράβο! :laugh1: Ή μήπως αυτά που γράφεις εσύ θες να περνάνε απλά σαν ελεύθερη και αντικειμενική κριτική και ολες οι αντίθετες γνώμες να περνάνε για "damage control"?... Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου δλδ. . :laugh1: Άσε μας ρε Λαχουρ. Δεν φταίς εσύ η γραμμή σας είναι τέτοια αλλά μη μας παριστάνεις το μη κομματοσκυλο γιατί δεν πείθεις ούτε νήπια.... ;)

Λεόντειος εταιρεία
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”