Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

sharp
Basic poster
Basic poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό sharp » 29 Ιούλ 2018, 11:45

Λαχουρένιος έγραψε:
Εννοεις το κανουν απο αναγκη γιατι ειναι μονοι εξω, και οχι γιατι πραγματικα τους λειπει καποιος.
Αλλα γιατι αποκλειεις να εχει καποιος οντως ουσιαστικους δεσμους? :sgrat:

Το αποκλείω γιατί ποτέ δεν λένε στον ουσιαστικό δεσμό έλα εσύ εδώ, να περάσουμε ωραία, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Επειδή φοβούνται να ανοίξουν τα μάτια τους, νομίζουν ότι τους λείπει η πατρίδα, γενικώς και αορίστως. Ύστερα από κάποια χρόνια πάνε πίσω και τη βρίζουν μια ζωή. Άσε που πολλοί λένε και το αμίμητο "αχ, τι ωραία περνούσαμε έξω". Δεν ξέρει τι θέλει ο Έλληνας, πολλά ξεκινούν από εκεί, είναι η άποψή μου.

Φυσικά υπάρχουν και κάποιες, λίγες εξαιρέσεις.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 29 Ιούλ 2018, 11:46

Η γνώμη του κοινού είναι 61% ΟΧΙ στο: Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια

Μήπως πρέπει να την πάρεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιούλ 2018, 12:07

sharp έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Εννοεις το κανουν απο αναγκη γιατι ειναι μονοι εξω, και οχι γιατι πραγματικα τους λειπει καποιος.
Αλλα γιατι αποκλειεις να εχει καποιος οντως ουσιαστικους δεσμους? :sgrat:

Το αποκλείω γιατί ποτέ δεν λένε στον ουσιαστικό δεσμό έλα εσύ εδώ, να περάσουμε ωραία, κάνοντας κάτι διαφορετικό. Επειδή φοβούνται να ανοίξουν τα μάτια τους, νομίζουν ότι τους λείπει η πατρίδα, γενικώς και αορίστως. Ύστερα από κάποια χρόνια πάνε πίσω και τη βρίζουν μια ζωή. Άσε που πολλοί λένε και το αμίμητο "αχ, τι ωραία περνούσαμε έξω". Δεν ξέρει τι θέλει ο Έλληνας, πολλά ξεκινούν από εκεί, είναι η άποψή μου.

Αυτο παει αναλογα με την ηλικια και την φαση που ειναι οι ανθρωποι. Ξερω αρκετους ξενιτεμενους που ειναι νεοι στην ηλικια που καλουν στενους φιλους και συγγενεις εκει που ειναι.

Αυτο ομως το κανεις πιο δυσκολα οταν εσυ ή ο αλλος εχει οικογενεια.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2018, 15:22

Οργισμένος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Φύγε Όργι να σωθείς απ' τους μαλάκες και τους γδάρτες ονείρων , περιμένω να γεννήσει η Στύγαινα - μπορεί και να φύγουμε μαζί στο τέλος..

ΕΙναι πολυ δυσκολη αποφαση. Εχει πεσει το ηθικο μου κατακορυφα, ειμαι αβεβαιος αν και θα επιχειρηθει η αποβαση αρχης γενόμενης το τελος αυγουστου.
Δεν εχω βρεθει ξανα μπροστα σε μια τοσο δυσκολη αποφαση , το ομολογω.

20 Αυγούστου περίπου περιμένουμε την κόρη , θα πάρω γονική 9μηνη άδεια ανατροφής από Σεπτέμβριο κι είμαι ελεύθερος, μπορεί και να φύγουμε για Σουηδία μαζί στο τέλος ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 29 Ιούλ 2018, 17:43

Στύγιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:ΕΙναι πολυ δυσκολη αποφαση. Εχει πεσει το ηθικο μου κατακορυφα, ειμαι αβεβαιος αν και θα επιχειρηθει η αποβαση αρχης γενόμενης το τελος αυγουστου.
Δεν εχω βρεθει ξανα μπροστα σε μια τοσο δυσκολη αποφαση , το ομολογω.

20 Αυγούστου περίπου περιμένουμε την κόρη , θα πάρω γονική 9μηνη άδεια ανατροφής από Σεπτέμβριο κι είμαι ελεύθερος, μπορεί και να φύγουμε για Σουηδία μαζί στο τέλος ...

Eγω φευγω 18-8. Γεννήστε με το καλό και βλεπουμε που θα τα πιούμε στην Υπερβορεία...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 29 Ιούλ 2018, 17:45

sharp έγραψε:Η γνώμη του κοινού είναι 61% ΟΧΙ στο: Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια

Μήπως πρέπει να την πάρεις;

Η απόφαση επάρθη. Ο μαλακας θα επιχειρησει αποβαση. Το αν θα πετυχει ειναι το ζητουμενο.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 29 Ιούλ 2018, 17:51

Λαχουρένιος έγραψε:
sharp έγραψε:

Αυτο παει αναλογα με την ηλικια και την φαση που ειναι οι ανθρωποι. Ξερω αρκετους ξενιτεμενους που ειναι νεοι στην ηλικια που καλουν στενους φιλους και συγγενεις εκει που ειναι.

Αυτο ομως το κανεις πιο δυσκολα οταν εσυ ή ο αλλος εχει οικογενεια.

Συμφωνώ. Οι νέοι είναι πιο ανοιχτοί στο θέμα αυτό, έτσι κι αλλιώς λόγω Ίντερνετ. Από την άλλη παρατηρώ ότι σύντομα υπερτιμούν την ζωή στην Ελλάδα. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. είτε πάνε μόνο για διακοπές, αλλά ακόμη και αν δουλεύουν έχουν πολλά προβλήματα λυμένα. Σπίτι έτοιμο στους γονείς, συν φαγητό, ρούχα πλυμένα κλπ. Αυτό όμως έχει αρνητικές παρενέργειες που εμφανίζονται αρκετά αργότερα.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 29 Ιούλ 2018, 17:53

Οργισμένε και Στύγιε, δεν πάτε μόνοι σας και να αφήσετε τις γυναίκες πίσω;
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιούλ 2018, 17:56

sharp έγραψε:Συμφωνώ. Οι νέοι είναι πιο ανοιχτοί στο θέμα αυτό, έτσι κι αλλιώς λόγω Ίντερνετ. Από την άλλη παρατηρώ ότι σύντομα υπερτιμούν την ζωή στην Ελλάδα. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. είτε πάνε μόνο για διακοπές, αλλά ακόμη και αν δουλεύουν έχουν πολλά προβλήματα λυμένα. Σπίτι έτοιμο στους γονείς, συν φαγητό, ρούχα πλυμένα κλπ. Αυτό όμως έχει αρνητικές παρενέργειες που εμφανίζονται αρκετά αργότερα.

Και οχι αδικα, αν εξαιρεσεις το εργασιακο η Ελλαδα εχει καλυτερη ζωη και κλιμα. Αν συνυπολογισεις και το οτι εκει ειναι μονοι τους ενω εδω εχουν τοσους ανθρωπους δεν μου κανει εντυπωση που νοσταλγουν.

Ειναι πολυ βασικο να εχεις μια καλη δουλεια, ομως μετα τις 8-10 ωρες δουλειας και στις αργιες τι κανεις?
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 29 Ιούλ 2018, 18:04

Λαχουρένιος έγραψε:
sharp έγραψε:Συμφωνώ. Οι νέοι είναι πιο ανοιχτοί στο θέμα αυτό, έτσι κι αλλιώς λόγω Ίντερνετ. Από την άλλη παρατηρώ ότι σύντομα υπερτιμούν την ζωή στην Ελλάδα. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. είτε πάνε μόνο για διακοπές, αλλά ακόμη και αν δουλεύουν έχουν πολλά προβλήματα λυμένα. Σπίτι έτοιμο στους γονείς, συν φαγητό, ρούχα πλυμένα κλπ. Αυτό όμως έχει αρνητικές παρενέργειες που εμφανίζονται αρκετά αργότερα.

Και οχι αδικα, αν εξαιρεσεις το εργασιακο η Ελλαδα εχει καλυτερη ζωη και κλιμα. Αν συνυπολογισεις και το οτι εκει ειναι μονοι τους ενω εδω εχουν τοσους ανθρωπους δεν μου κανει εντυπωση που νοσταλγουν.

Ειναι πολυ βασικο να εχεις μια καλη δουλεια, ομως μετα τις 8-10 ωρες δουλειας και στις αργιες τι κανεις?

Να μού πεις εσύ τι είναι αυτό το φοβερό που κάνεις στην Αθήνα. Γιατί το 80% εκεί μένει και Θεσ/νίκη. Ειδικά αν οι γνωστοί σου μένουν στην άλλη άκρη της πόλης που συμβαίνει συχνά και τι εφιάλτης είναι μέχρι να συναντηθείτε.

Θα σού πω εγώ τι κάνουν αυτοί που ξέρω στον ελεύθερο χρόνο τους. Μιλάνε στο τηλέφωνο και βρίσκονται ίσως τα Χριστούγεννα (αν δεν πάνε διακοπές στο εξωτερικό). Τώρα πια τα λένε και στο Φαίησμπουκ (με πολύ κακές συνδέσεις ίντερνετ που πολλές φορές δυσκολεύουν το βίντεο και έτσι είναι και πάλι σαν τηλέφωνο). Α, βλέπουν και τηλεόραση.

Όσον αφορά το κλίμα στις πόλεις, μμμ... για σκέψου το πάλι. Εκτός αν μιλάμε για ζωή σε ένα νησί, μη τουριστικό. Εκεί συμφωνώ, αλλά μιλάμε για άλλα πράγματα.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”