ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αυτα τα "You Had One Job " του πληκτρολογιου, τα "επρεπε να λειτουργει" κτλ κτλ εκτος απο ανεξοδα ειναι και της πλακας

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αυτα τα "You Had One Job " του πληκτρολογιου, τα "επρεπε να λειτουργει" κτλ κτλ εκτος απο ανεξοδα ειναι και της πλακας

bizeli έγραψε:Παιδιά συγκεντρωθείτε λίγο όλοι εδώ που σας θέλω... καθίστε σε ένα ημικύκλιο ... και πάμε όλοι μαζί
Η ευθύνη είναι μόνο του σταθμάρχη...
repeat after me
Η ευθύνη είναι ΜΟΝΟ του σταθμάρχη .... ωωωωμμμμμ .... Η ευθύνη είναι ΜΟ-ΝΟ του σταθμάρχη.... ωωωωμμμμμμ
Το καταλάβατε; Το εμπεδώσατε;
Με την ευγενική χορηγία #skai_emetos

bizeli έγραψε:Παιδιά συγκεντρωθείτε λίγο όλοι εδώ που σας θέλω... καθίστε σε ένα ημικύκλιο ... και πάμε όλοι μαζί
repeat after me
Η ευθύνη είναι ΜΟΝΟ του σταθμάρχη .... ωωωωμμμμμ .... Η ευθύνη είναι ΜΟ-ΝΟ του σταθμάρχη.... ωωωωμμμμμμ

repeat after me

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Διαφωνω καθετα
Ευθυνη εχουν οι 3 σταθμαρχες αυτος που εκανε την μαλακια και οι δυο που την κοπανησαν
Ευθυνη εχουν οι δυο μηχανοδηγοι
Ευθυνη μπορει να εχουν και οι σταθμαρχες Νεων Πορων
Ευθυνη εχει ο προισταμενος που πηρε την αναρρωτικη αδεια
Ευθυνη εχουν αυτοι στην υπηρεσια που επεβλεπαν τις ανωμαλιες στο ηλεκτρικο φορτιον και δεν εκαναν επεμβαση
Ευθυνη εχουν και αυτοι που εκπαιδευσαν τον συγκεκριμενο σταθμαρχη και τον εκριναν καταλληλο εργαστει σε αυτην την θεση
Αυτοι προς το παρων και βλεπουμε
Δεν θα μας υπνωτισει ο ΣΚΑΙ
#den_tha_mas_klisoun_ to_stoma
Πρεπει να αποδωθουν ευθυνες σε ολους οσους εμπλεκονται
Να μην τολμησουννα τους βγαλουν λαδι θα ριξουμε την κυβερνηση