Και σε αυτο ψευτης

Αρίστος έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Αυτό είναι το αναπτυξιακό σχέδιο των τιτανοτεράστιων;
...Οι προσλήψεις στο δημόσιο;
![]()
![]()
με καθε μεσο να βρισκει ο κοσμος δουλεια ειναι η φιλοσοφια του Τσιπρα και εχει εξαντλησει καθε διαπραγματευτικη δυθνατοτητα με τους δανειστες για να το πετυχει....
δεν ηταν μονο οι περυσινες δεκαδες χιλιαδες προσληψεις που περασε απο τις Τροικες, ειναι και η φετεινη εφαρμογη του Παραλληλου Προγραμματος που περιλαμβανει αρκετες χιλιαδες προσληψεις ειδικα στην επαρχια...
.

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν εκανε 40 χιλ. προσληψεις ο Τσιπρας,απλως θα μονιμοποιησει 40 χιλ. που υπαρχουν ηδη στο δημοσιο,και ειναι με συμβαση αοριστου χρονου.
Και σε αυτο ψευτης

ΓΑΛΗ έγραψε:
Με γεια τα κόκκινα γαντάκια.
Κατά τα άλλα οι συριζόπληκτοι δεν έχουν φιλοσοφία.
Απλώς αντικάτεστησαν επαξίως τους πασόκους ως είδος.

Αρίστος έγραψε:τι λες βρε απατεωνα; επι Νεας Δημοκρατιας αυτοι θα παιρναν πουλο...![]()
εκτος απο την ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ τους ο Τσιπρας πετυχε και την ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ των παρακατω κλαδων που ειχε απολυσει το ΝΔΣΟΚ...
Ο ίδιος πρόσθεσε πως αυτή η μονιμοποίηση των ΙΔΑΧ δεν έχει κανένα επιπλέον δημοσιονομικό κόστος. Παράλληλα, μέχρι τέλος του έτους θα προσληφθούν 15.000 νέοι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Από αυτούς οι 3900 περίπου θα είναι εκείνοι που είτε είχαν απολυθεί, είτε είχαν τεθεί σε καθεστώς «διαθεσιμότητας» κατά την περίοδο 2013 – 14 (πχ σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ, καθηγητές β’ βάθμιας εκπαίδευσης κλπ.).

Λαχουρένιος έγραψε:Για τελευταια φορα:
Ο Τσιπρας εβαλε τις επαναπροσληψεις αυτες,μεσα στις 15000 που χε ανακοινωσει ο Σαμαρας.
Δεν δημιουργηθηκαν εξτρα θεσεις εργασιας.

Αρίστος έγραψε:3.900 οι επαναπροσληψεις απολυμενων της ΝΔ που εκανε ο Τσιπρας...
και αγνοω ποσες χιλιαδες επιπλεον προληψεις εκανε το 2015 o Aλεξης (καποιες τις δικαιουνταν βασει παλιοτερων νομοθεσιων)...
αφαιρεσε τωρα απο τις προσληψεις Σαμαρα τις 3.900 που απελυσε και do the math...
υγ...δεν εχεις πει πιο ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ απ' αυτο που λες οτι δεν δημιουργηθηκαν νεες θεσεις εργασιας, τελικα εισαι πολυ κατεργαρακος και θα στις βρεξω...

Θρηνώ για την άνεργη νεολαία που δεν έχει στον ήλιο μοίρα αλλά είναι ανάμεσα στην απελπισία και στην παραίτηση. Θρηνώ και για την αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ για την παράδοση σε ξένους των αεροδρομίων, των λιμανιών και γενικά των υποδομών τής πατρίδας μας, γιατί οι κυβερνήσεις δανείζονταν επί δεκαετίες χωρίς να σκέπτονται τις συνέπειες. Θρηνώ για την μερική υποδούλωση των ελλήνων και της πατρίδας μου στις πολυεθνικές και ξένες κυβερνήσεις. Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική για την πατρίδα μου. Δεν θέλω να έρθουν επίσης στην κυβέρνηση αυτοί που κατέστρεψαν το παρόν και το μέλλον της χώρας μου. [Γεώργιος Δημαράς, βουλευτής ΣυΡιζΑ]
Μια ζωή το όνειρο του έλληνα ήταν να μπει στο Δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων (εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι). Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική. (...) Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Είμαστε ανθεκτικός λαός. (...) Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες. Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης. [Άννα Βαγενά, βουλευτής ΣυΡιζΑ]
Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μια πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική και είναι μια απόφαση για την οποία πρέπει να σας πω ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα κι έξω από την βουλή. [Παναγιώτης Καμμένος, πρόεδρος ΑνΕλ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης]

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:3.900 οι επαναπροσληψεις απολυμενων της ΝΔ που εκανε ο Τσιπρας...
και αγνοω ποσες χιλιαδες επιπλεον προληψεις εκανε το 2015 o Aλεξης (καποιες τις δικαιουνταν βασει παλιοτερων νομοθεσιων)...
αφαιρεσε τωρα απο τις προσληψεις Σαμαρα τις 3.900 που απελυσε και do the math...
Απο την στιγμη που 15.000 ατομα θα προσλαμβανονταν ουτως ή αλλως,καμια σημασια δεν εχει μαθηματικα αν και οι 15 χιλ ηταν φρεσκες προσληψεις ή καποιες απο αυτες ηταν επαναπροσληψεις.
Σαμαρας:Προσληψεις 15.000,απολυσεις 3.900.Νεες θεσεις εργασιας:11.100
Τσιπρας:Προσληψεις 15.000,απο τις οποιες 3.900 ειναι επαναπροσληψεις.Νεες θεσεις εργασιας:11.100υγ...δεν εχεις πει πιο ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ απ' αυτο που λες οτι δεν δημιουργηθηκαν νεες θεσεις εργασιας, τελικα εισαι πολυ κατεργαρακος και θα στις βρεξω...
Παει,εκοψε καπιστρι![]()