ειπαμε αλλα θα τα ξαναπουμε παλι 70%-80% δεν τον καταλαβαινουν καν το 15% τον περναει σαν μια απλη γριπη
το 4%5% λιγο βαρια και το ενα με δυο πιο σοβαρα μεχρι και ψοφο
μιση ασπιρινη λιωμενη καθε μερα και προσεχτικο ντύσιμο να μην πουντιασετε -και ειδικα μακρια απο τα ξεκωλα
επιτελους και ενας ανθρωπος που προσφερει λυσεις και στην ιαση
Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
nemo
- Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

micro έγραψε:Άιντε άφου πήρα φόρα με τον σχολιασμό της επικαιρότητας, να πω κι αυτά εδώ. Βάζω τις σχετικά πρόσφατες δηλώσεις Τσιόδρα:
Μήπως να ξαναγυρνούσες στη φιλοσοφία;
Μας έκανες την καρδιά περβόλι.

0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε: Oχι μονο στελνει παραπανω ατομα στις ΜΕΘ απ'οτι η γριπη αλλα αφηνει και κουσουρια μετα την αναρρωση κατι που δεν κανει η γριπη.
Τι κουσούρια αφήνει;
Άσε άσε μη μου πεις. Δε θέλω να ξέρω.

0 .
-
bizeli
- Moderator

-
bizeli
- Moderator

Άντε ρε μαλάκες επιστήμονες κάντε κάτι. Πεθαίνουμε λέμε. Κάντε πιο γρήγορα.
Εγώ πάντως και το εμβόλιο θα κάνω και υπόθετο θα βάλω, αν χρειαστεί, και λοβοτομή θα κάνω και 5 τούμπες στον αέρα και ό,τι θέλουν ... αρκεί να τελειώνουμε με αυτόν τον εφιάλτη.
Δεν αντέχω άλλο.
Εγώ πάντως και το εμβόλιο θα κάνω και υπόθετο θα βάλω, αν χρειαστεί, και λοβοτομή θα κάνω και 5 τούμπες στον αέρα και ό,τι θέλουν ... αρκεί να τελειώνουμε με αυτόν τον εφιάλτη.
Δεν αντέχω άλλο.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε: Oχι μονο στελνει παραπανω ατομα στις ΜΕΘ απ'οτι η γριπη αλλα αφηνει και κουσουρια μετα την αναρρωση κατι που δεν κανει η γριπη.
Τι κουσούρια αφήνει;
Δεν αφήνει τα ίδια κουσούρια στα αγόρια και τα κορίτσια.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη του North Oklahoma univercity τα κορίτσια έχουν τρεις φορές βαρύτερη συμπτωματολογία.
Ένα ενδεικτικό κουσούρι που αφήνει στα κορίτσια είναι το ότι βγάζουν ψαλίδα ακόμα και με τρεις πόντους μαλλί.
Ή το χειρότερο βγάζουν κρεατοελιές με τρίχες στη μύτη και στο σαγόνι.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

στους αντρες μικραινει το τσιου τσιου -προσεξτε ραν και λαχου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Δεν αφήνει τα ίδια κουσούρια στα αγόρια και τα κορίτσια.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη του North Oklahoma univercity τα κορίτσια έχουν τρεις φορές βαρύτερη συμπτωματολογία.
Ένα ενδεικτικό κουσούρι που αφήνει στα κορίτσια είναι το ότι βγάζουν ψαλίδα ακόμα και με τρεις πόντους μαλλί.
Ή το χειρότερο βγάζουν κρεατοελιές με τρίχες στη μύτη και στο σαγόνι.
Α με αυτά δεν έχω πρόβλημα.
Ξέρετε τι μου θυμίζει κάθε φορά που λέω την παραπάνω φράση;
Την κορίνα (από τα εγκλήματα) που είχε ντυθεί μαύρη λόγω επαγγέλματος
και της την πέφτει η Σωσώ και της λέει "θα σε καταγγείλω στο αλλοδαπών" και λέει αυτή "αααααα με το αλλοδαπών δεν έχω πρόβλημα"Αυτή φοβόταν το τμήμα ηθών.
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε: Oχι μονο στελνει παραπανω ατομα στις ΜΕΘ απ'οτι η γριπη αλλα αφηνει και κουσουρια μετα την αναρρωση κατι που δεν κανει η γριπη.
Τι κουσούρια αφήνει;
Περιληπτικα αφηνει βλαβες οπως πυον στους πνευμονες, θρομβους στο αιμα που μπορουν να προκαλεσουν εγκεφαλικα ή πνευμονικη εμβολη, νεφρικη ανεπαρκεια, καρδιακη ανεπαρκεια και νευρολογικα προβληματα (ζαλη, απωλεια γευσης κλπ). Πολλα απο αυτα τα εμφανιζουν και οι ασυμπτωματικοι.
Τα λεει αναλυτικα ο Μοσιαλος εδω: https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/ep ... laves.html
Δεν εχει περασει ουτε ενας χρονος απο την εμφανιση αυτου του ιου οποτε δεν τον γνωριζουμε στο 100% και δεν γινεται να τον αντιμετωπιζουμε επιπολαια και να παιζουμε ρωσικη ρουλετα με την ζωη μας.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ας δουμε και τι ισχυει στις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ευρωπαικες χωρες...
που δεν βασιλευει η θανατολαγνεια του ΣΚΑΙ και του Λαχουρενιου.
viewtopic.php?f=71&t=12376
Τι εγινε; Ψεκες κι αυτοι;
.
που δεν βασιλευει η θανατολαγνεια του ΣΚΑΙ και του Λαχουρενιου.
viewtopic.php?f=71&t=12376
Τι εγινε; Ψεκες κι αυτοι;
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.