https://fb.watch/kRjPqccXDC/

.gif)

vallon έγραψε:ο μητσοτάκης θα μειώσει τους φόρους και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια
ασε που έμαθα ότι θα μας επιτρέπει..... να του βάζουμε φόρους εμείς οι πολίτες στο κράτος
δηλ εντάξει
τι άλλο θέλεις να ψηφίσεις; εκτός απο μητσοτάκη;
![]()

pluton έγραψε:vallon έγραψε:ο μητσοτάκης θα μειώσει τους φόρους και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια
ασε που έμαθα ότι θα μας επιτρέπει..... να του βάζουμε φόρους εμείς οι πολίτες στο κράτος
δηλ εντάξει
![]()
Τι θα τους μειώσει, τους μείωσε ήδη, μείωση φόρων είχαμε να δούμε δύο δεκαετίες. Εγώ και η γυναίκα μου είδα απίστευτα χαμηλή φορολογία, απίστευτα και τα παιδιά μου επίσης τι συζητάμε δηλαδη...

Adminović έγραψε:vallon έγραψε:
Πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι υπάρχει γερή ομάδα υποστήριξης πίσω απο τη νουδουλα
λες να τους φάμε στη μάπα για άλλα τέσσερα χρόνια;
Χλωμό.
Σε 2-3 χρόνια το πολύ θα έχουμε νέο κίνημα αγανακτίστας-κοψοχέρηδων, μουτζώματα στο Σύνταγμα και πιθανόν εκλογές ή οικουμενική κυβέρνηση. Δεν το αποκλείω να χοντρυνει κιόλας το πράγμα και να έχουμε και κάνα ντου στη Βουλή.
Κάντε τα κουμάντα σας και δείτε πώς θα την βολέψετε.

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
Τι θα τους μειώσει, τους μείωσε ήδη, μείωση φόρων είχαμε να δούμε δύο δεκαετίες. Εγώ και η γυναίκα μου είδα απίστευτα χαμηλή φορολογία, απίστευτα και τα παιδιά μου επίσης τι συζητάμε δηλαδη...
δεεεν κατάλαβες
τώρα που θα πάρει 55% , θα μας δίνει πίσω επιστροφή , τους φόρους που δώσαμε τόσα χρόνια επι συριζα
![]()
![]()

pluton έγραψε:
Σου βάζω την φορολογία την δικιά μου:
2017.....277
2018.....360
2019 δεν την βρήκα
2020.....141
2021.......70
2022......118 υπάρχουν κάτι ενοίκια και παρακρατήθηκε φόρος.
Αυτά από εμένα ανάλογη πορεία και τις γυναίκας μου και των παιδιών μου. Περαστικά.

pluton έγραψε:vallon έγραψε:ο μητσοτάκης θα μειώσει τους φόρους και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια
δηλ εντάξει
![]()

vallon έγραψε:οργώνω ένα καινούργιο χωράφι με σκοπό την πλήρη κάλυψη μου σε ζαρζαβατικά και φρούτα
τώρα ίσως βάλω και καμία κοτούλα
έτσι όπως πάμε θα πέσει γερή πείνα , αλλά δεν τους λυπάμαι...
να ΨΟΦΗΣΟΥΝ ρε όλοι τους

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Σου βάζω την φορολογία την δικιά μου:
2017.....277
2018.....360
2019 δεν την βρήκα
2020.....141
2021.......70
2022......118 υπάρχουν κάτι ενοίκια και παρακρατήθηκε φόρος.
Αυτά από εμένα ανάλογη πορεία και τις γυναίκας μου και των παιδιών μου. Περαστικά.
Ή σε φορολογούν με βάση ειδική κλίμακα που έχει φτιαχτεί ειδικά για εσένα επειδή
είσαι φασίστας που ψηφίζει νδ ή λες και πάλι ψέματα.
Και επειδή προς το παρόν δεν υπάρχει προνομιακό φορολογικό νομοσχέδιο ειδικά για φασίστες
λες ψέματα.
Ρε παραμυθά ο φόρος ακινήτων μέχρι 12.000€ είναι 15% φορολογείται αυτοτελώς και δεν παρακρατείται.
Οπότε όπως μας τα λες ή παίρνεις συνολικά ενοίκια γύρω στα 500€ το χρόνο ή δεν τα δηλώνεις
και τα αρπάζεις μαύρα ή δηλώνεις το 1/10 αυτών που παίρνεις και κοροϊδεύεις την εφορία.
Γιατί ακόμα και αν νοικιάζεις κοτέτσι με 100€ το μήνα θα πληρώσεις φόρο 12Χ15=180.