stavmanr έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στο θέμα μας...
σχολιο 20
......χμμ.. ω μα ναι ,,,συνεχιστε το αδιεξοδο αλληλοφαγωμα για το ποιος κανει το καλυτερο ξεψειρισμα της μαιμους ... συνεχιστε ανενοχλητα ....εγω θα κανω τις παρεμβασεις μου με τα καιρια και κρισιμα φιλοσοφικα ζητηματα που προκυπτουν και για τις δυο θεωριες
Θ. Ε και Θ. Ε. Σ...που και τα δυο μαζι μας κανουν την θεωρια του . Θ.Ε.Ε ( Θεωρια Ευφυους Εξελιξης )
ΣΥΝΟΨΙΖΩ κι επανερχομαι ...
..δυο βασικες αρχες εξελικτικες διεπουν την Ζωη του κοσμου μας που αποτελουν και Προγραμματα Μεγιστα του Ευφυους Σχεδιασμου
-η Αρχη της Επιβιωσης
-η Αρχη της Ελαχιστης Ενεργειας Επιβιωσης ...
...η μια εξαφαλιζει την επιβιωση των οργανισμων σε αλλαγες συνθηκων και ειναι μια γενικοτερη αρχη.. η αλλη ειναι μια αρχη που δινει κατευθυνση στην εξελιξη ..την κατευθυνση της ανελιξης και εξασφαλιζει εξευγενισμο των ειδων και σφραγισμα της διαιωνισης τους ...
...σημειωτεον οι ανθρωπινες κοινωνιες ο πολιτισμος μας εχουν αναπτυχθει με βαση την πρωτη αρχη, μαλιστα της επιβιωσης του ισχυροτερου ως προς την ενατση της ισχυος οχι προς την ποιοτητα της ισχυος .. γιαυτο και κινδυνευουν με καταρρευση .. η καταρρευση θα σημαινε την διαωνοβια ισχυ της δευτερης αρχης που δρουσε υποδορια και κρυμμενα ...και ετεινε και τεινει παντα να διορθωσει την κατευθυνση της εξελιξης ...
*εδωσα μια αλλη οπτικη συνθετικη που ναι ειναι εκτος του θεματος του ξεψειρισματος και αλωνισμα των κωνωπων-πειραματων που αποδεικνυουν οσα θελουν οι πειραματιστες ,, θα επανερθω,, εσεις εν τω μεταξυ συνεχιστε να ξεψειριζετε τα πειραματα αυτα ...κα τη φαγωμαρα σας γι ατοποιος εχιε δικιο ...