Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Μάιος 2024, 10:30

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Θα την καταγγείλει σίγουρα αφού πρώτα ρωτήσει τον Τσούνη. :fico:

Σιγά μη καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών ο Κούλης.

Αν θυμάμαι καλά για αυτή τη ρημάδα την καταγγελία τον ψήφισες. :D
Και μας έβγαζες λόγους εδώ μέσα ότι με τη νδ θα σκίσετε τη συμφωνία με ένα νόμο και ένα άρθρο. :fico:
Και όταν σου λέγαμε ότι το μόνο που θα κάνετε είναι γαργάρες γιατί ΝΑΤΟ, ΕΕ και λοιπά μας έλεγες ότι το ΚΚΕ
θέλει να δώσει τη Μακεδονία στους Σλάβους. :giggle02:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μάιος 2024, 10:46

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:
Σιγά μη καταγγείλει την συμφωνία των Πρεσπών ο Κούλης.

Και μας έβγαζες λόγους εδώ μέσα ότι με τη νδ θα σκίσετε τη συμφωνία με ένα νόμο και ένα άρθρο. :fico:
Και όταν σου λέγαμε ότι το μόνο που θα κάνετε είναι γαργάρες γιατί ΝΑΤΟ, ΕΕ και λοιπά μας έλεγες ότι το ΚΚΕ

Την σχέση αριστεράς και Μακεδονίας και ειδικά του ΚΚΕ δεν χρειάζεται να πω τίποτα εγώ, δείτε τις αποφάσεις του κόμματος σας, τι γράφει ο Ριζοσπάστης κλπ κλπ στοιχεία υπάρχουν πλήθος.

Αυταπάτες για τον Κούλη δεν έχω, ούτε με εκπλήσσουν οι κολωτουμπες του, όσο θεαματικές και αν είναι δεν μπορούν καν να πλησιάσουν το μέγεθος της εθνικής προδοσίας της αριστεράς και κυρίως του ΚΚΕ.

Τώρα ποιον ψήφισα και γιατί το ξέρει πολύ καλά το παραβάν στο οποίο φακελωσα την ψήφο μου. Δεδομένος και στο κωλοτσεπακι κανενός δεν ήμουνα ποτέ .... Με την ίδια ευκολία που σταμάτησα να ψηφίζω ΚΚΕ μπορώ να σταματήσω να ψηφίζω τον οποιοδήποτε.... Εσύ το μπορείς δεδομένε;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 14 Μάιος 2024, 12:36

pluton έγραψε:Με την ίδια ευκολία που σταμάτησα να ψηφίζω ΚΚΕ

Συντροφε Πλούτωνα, παρακαλειστε να περάσετε από το αστυνομικον τμήμα της περιοχής σας,
διά προσωπικήν σας υπόθεση
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Μάιος 2024, 12:40

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Την σχέση αριστεράς και Μακεδονίας και ειδικά του ΚΚΕ δεν χρειάζεται να πω τίποτα εγώ, δείτε τις αποφάσεις του κόμματος σας, τι γράφει ο Ριζοσπάστης κλπ κλπ στοιχεία υπάρχουν πλήθος.

Αυταπάτες για τον Κούλη δεν έχω, ούτε με εκπλήσσουν οι κολωτουμπες του, όσο θεαματικές και αν είναι δεν μπορούν καν να πλησιάσουν το μέγεθος της εθνικής προδοσίας της αριστεράς και κυρίως του ΚΚΕ.

Τώρα ποιον ψήφισα και γιατί το ξέρει πολύ καλά το παραβάν στο οποίο φακελωσα την ψήφο μου. Δεδομένος και στο κωλοτσεπακι κανενός δεν ήμουνα ποτέ .... Με την ίδια ευκολία που σταμάτησα να ψηφίζω ΚΚΕ μπορώ να σταματήσω να ψηφίζω τον οποιοδήποτε.... Εσύ το μπορείς δεδομένε;

Όχι, γιατί εγώ δεν ψηφίζω με κριτήριο την τσέπη μου.
Αλλά μόνο με κριτήριο την κοινωνική μου συνείδηση και εναντίον της τσέπης μου.
Δεν είναι μεγάλη η διαφορά μας πέρα από την ασήμαντη λεπτομέρεια της διαφοράς του πολιτικού και κοινωνικού ήθους μας.
Και τη Μακεδονία δεν την έδωσε το ΚΚΕ στους Σλάβους αλλά η πατριωτική παράταξη της νδ για την οποία
έσκιζες τα σώβρακα σου στις εκλογές του 2019-2023. :giggle02:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Μάιος 2024, 12:42

Παυλος Γ. έγραψε:

Συντροφε Πλούτωνα, παρακαλειστε να περάσετε από το αστυνομικον τμήμα της περιοχής σας,

Η καλύτερη ανάρτηση του τελευταίου εξαμήνου. :worship_sq1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μάιος 2024, 12:51

Παυλος Γ. έγραψε:

Αυτά τα κατάργησε ο Παπαδόπουλος.... Δεν το ήξερες Ε! Δεν σας τα λένε όλα εκεί στις ΚΟΒες
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2024, 15:27

pluton έγραψε:Την σχέση αριστεράς και Μακεδονίας και ειδικά του ΚΚΕ δεν χρειάζεται να πω τίποτα εγώ, δείτε τις αποφάσεις του κόμματος σας, τι γράφει ο Ριζοσπάστης κλπ κλπ στοιχεία υπάρχουν πλήθος.

To KKE δεν είχε ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών αλλά ούτε και ζητάει την εφαρμογή της όπως η ΝΔουλα.

Δεν είχες ξεκινήσει και ποτέ :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μάιος 2024, 15:43

To KKE δεν είχε ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών αλλά ούτε και ζητάει την εφαρμογή της όπως η ΝΔουλα.

Ναι δεν ψήφισε τις Πρέσπες, αλλά δεν τις ψήφισε όχι για την Μακεδονία αλλά για να μη γίνουν τα Σκόπια μέλος του ΝΑΤΟ.

Εγώ πάντως όταν μιλούσα για την πολιτική του ΚΚΕ για την Μακεδονία δεν αναφερομουνα στην συμφωνία των Πρεσπών... Η προδοτική πολιτική του ΚΚΕ για την Μακεδονία ξεκινά από την πρώτη ημέρα της ύπαρξης του.

Μήπως πρέπει να κοπιαρω κείμενα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2024, 15:57

pluton έγραψε:Ναι δεν ψήφισε τις Πρέσπες, αλλά δεν τις ψήφισε όχι για την Μακεδονία αλλά για να μη γίνουν τα Σκόπια μέλος του ΝΑΤΟ.

Εγώ πάντως όταν μιλούσα για την πολιτική του ΚΚΕ για την Μακεδονία δεν αναφερομουνα στην συμφωνία των Πρεσπών... Η προδοτική πολιτική του ΚΚΕ για την Μακεδονία ξεκινά από την πρώτη ημέρα της ύπαρξης του.

Όχι, γιατί το νήμα αφορά την ΣτΠ και όχι οτιδήποτε κατεβάσει η γκλάβα σου
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Μάιος 2024, 16:31

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Ναι δεν ψήφισε τις Πρέσπες, αλλά δεν τις ψήφισε όχι για την Μακεδονία αλλά για να μη γίνουν τα Σκόπια μέλος του ΝΑΤΟ.

Όχι, γιατί το νήμα αφορά την ΣτΠ και όχι οτιδήποτε κατεβάσει η γκλάβα σου

Η συμφωνία των Πρεσπών σας μάρανε εδώ σηκώσατε όπλα κατά της πατρίδας με στόχo να αποσπάσετε την Μακεδονία για χάρη των Σλάβων.

FB_IMG_1715700426649.jpg

Σεπτέμβριος 1944. Είσοδος πολιτικής αντιπροσωπείας του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στην Αλεξανδρούπολη. Διακρίνονται να παρελαύνουν επίσης Βούλγαροι στρατιώτες κρατώντας Βουλγάρικη και Ελληνική σημαία. Αυτό συνέβη γιατί λίγες ημέρες πριν η Βουλγαρία άλλαξε στάση και τάχθηκε στο πλευρό των Συμμάχων. (δηλαδή αποδεχθηκε η ηγεσία του ΕΛΑΣ τους χθεσινούς κατακτητές σε διάστημα λίγων 24ωρων ως συμμάχους)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”