Βγήκα ραντεβού

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: Βγήκα ραντεβού

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Ιαν 2019, 00:31

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
ότι συμφωνώ με τον Στυξ το έχω ξαναπεί.
(έχει αναφέρει για την γυναίκα του με την πρόταση γάμου κτλ. και είχα πει ότι και για τον δικό μου χαρακτήρα αν παντρευτώ κάπως έτσι θα γίνει, εγώ θα κάνω προταση γάμου στο χαλαρό

Έτσι να κάνεις, και δε θα χάσεις, ξέρεις μερικές φορές οι άντρες κολώνουμε σε τέτοια ζητήματα ;)
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 25 Ιαν 2019, 00:36

Το κέρασμα της γυναίκας είναι κατάλοιπο από την εποχή που η βιολογική επιβίωση της γυναίκας εξαρτώνταν από την υποταγή της σε ένα αρσενικό.

Ας πούμε, τις γυναίκες μουλάρια που είδαμε σε φωτό παραπάνω, να είστε σίγουροι ότι οι άνδρες τους τις κερνούσαν. Και όχι πρώτο ραντεβού μόνο, αλλά μια ζωή.

Στην σημερινή εποχή, ποιο το νόημα να κεράσεις την γυναίκα; Να δείξεις ότι μπορείς να την συντηρήσεις;
1 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Ιαν 2019, 02:01

Στύγιος έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:στη θέση της θα έκανα κι εγώ το ίδιο πράγμα.
θα τα έπαιρνα στο κρανίο-κι ας μην το έδειχνα γιατί είμαι συγκρατημένη συνήθως-και θα πλήρωνα εγώ γιατί με το ''μισά μισά'' θα εννοούσε ότι θα το θεωρούσα ως δεδομένο ότι θα έπρεπε να πλήρωνε αυτός,οπότε ως προσβεβλημένη που σκέφτηκε ότι είμαι τζαμπατζού κι ότι μ'αρέσει να πληρώνει ο άλλος ,στάνταρ θα πλήρωνα και τα δικά του απλά για να τον ξεφτιλίσω.
σε περίπτωση που δεν πετούσε μία τέτοια παπαριά πάλι θα πλήρωνα εγώ αλλά με τελείως διαφορετικά κίνητρα. :inlove45:

κατα τ'άλλα συμφωνώ με Στύξ(σε όλα).

Ευχαριστώ εεχμ η Στύγαινα ήταν κάποτε και μαθήτρια μου στο φροντιστήριο,μετά από 10 χρόνια ξαναβρεθήκαμε :pardon:

τώρα το είδα αυτό....
:laugh1:
αλλά δεν θα ανοίξω το στόμα μου...

σιωπώ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 25 Ιαν 2019, 03:33

Пэпи έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Κατι ξερει η Πεπυ. Ισχυει οτι πολλες κερνανε σε ενα ραντεβου γιατι περασαν σκατα και δε θελουν να υποχρεωθουν στον αλλο.

Όχι, τον κέρασε γιατί σαν "γύφτος" της είπε μισά μισά, ειδικά στο πρώτο ραντεβού, τον ξεφτίλισε κερνώντας τον.
Εμένα δε θα με ξανάβλεπε.

ρε συ Ραν ταν πλαν τι ρεζιλικια ειναι αυτα? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 25 Ιαν 2019, 03:40

Λαχουρένιος έγραψε:Κατι ξερει η Πεπυ. Ισχυει οτι πολλες κερνανε σε ενα ραντεβου γιατι περασαν σκατα και δε θελουν να υποχρεωθουν στον αλλο.

περασαν σκατα γιατι δεν πληρωσε τα παντα ο αλλος η γιατι οντως δεν περασαν καλα? :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιαν 2019, 07:49

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:εννοώ ρε συ ότι η πρόθεση μου να πληρώσω εγώ είναι εμφανής.μετά έχει να κάνει με τα κινητρα του άλλου.
και σε φιλικό επίπεδο επίσης. αλλά στο σχόλιο πιο πάνω εννοώ περισσότερο το γκομενοραντεβού.
αφενός στο παράδειγμα που έθεσε ο L'ami φαίνεται ότι το κάνει για να μειώσει την κοπέλα.(ή τέλος πάντων να την δοκιμάσει/πικάρει)
προσωπικά θα το έπαιρνα ως προσβολή.
γιατί να πει μισά μισά;τι υπονοούσε; ότι περίμενα να με κεράσει;(του τύπου αν θες να πηδήξεις θα κεράσεις κτλ)
όχι ρε φίλε άντε πνίξου που σκέφτηκες έτσι για μένα.μπορεί να έχω ψίχουλα αλλά ένα καφέ έχω να τον πληρώσω και γιατί όχι να στον κεράσω.
στο άλλο παράδειγμα εννοώ ότι αν μ'αρέσει ο άλλος θέλω να πληρώνω εγώ ... ότι θέλει ο πασάς μου! :ashamed:

Ε ναι, αφου ολες αυτο περιμενετε :dunno:

Για πλακα τα ανοιγει ολα αυτα τα νηματα ο L'ami, φανταστικες ιστοριες ειναι. Δεν νομιζω να κανε οντως κατι τετοιο.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Ιαν 2019, 08:10

εντάξει μωρέ
καλά κάνει ο άνθρωπος και λέμε καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 25 Ιαν 2019, 08:20

Λαχουρένιος έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:εννοώ ρε συ ότι η πρόθεση μου να πληρώσω εγώ είναι εμφανής.μετά έχει να κάνει με τα κινητρα του άλλου.
και σε φιλικό επίπεδο επίσης. αλλά στο σχόλιο πιο πάνω εννοώ περισσότερο το γκομενοραντεβού.
αφενός στο παράδειγμα που έθεσε ο L'ami φαίνεται ότι το κάνει για να μειώσει την κοπέλα.(ή τέλος πάντων να την δοκιμάσει/πικάρει)
γιατί να πει μισά μισά;τι υπονοούσε; ότι περίμενα να με κεράσει;(του τύπου αν θες να πηδήξεις θα κεράσεις κτλ)
όχι ρε φίλε άντε πνίξου που σκέφτηκες έτσι για μένα.μπορεί να έχω ψίχουλα αλλά ένα καφέ έχω να τον πληρώσω και γιατί όχι να στον κεράσω.
στο άλλο παράδειγμα εννοώ ότι αν μ'αρέσει ο άλλος θέλω να πληρώνω εγώ ... ότι θέλει ο πασάς μου! :ashamed:

Για πλακα τα ανοιγει ολα αυτα τα νηματα ο L'ami, φανταστικες ιστοριες ειναι. Δεν νομιζω να κανε οντως κατι τετοιο.

Μαρτυριαρη.
:sealed:
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 25 Ιαν 2019, 13:21

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:
Пэпи έγραψε:
Όχι, τον κέρασε γιατί σαν "γύφτος" της είπε μισά μισά, ειδικά στο πρώτο ραντεβού, τον ξεφτίλισε κερνώντας τον.
Εμένα δε θα με ξανάβλεπε.

ρε συ Ραν ταν πλαν τι ρεζιλικια ειναι αυτα? :D

Τι ρεζιλικια?Ο Ραν ήταν κύριος και στο πρώτο ραντεβού και συνεχίζει να είναι...
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 25 Ιαν 2019, 15:52

Λαχουρένιος έγραψε:

όχι δεν το περιμένουμε όλες.
:s_no :s_no
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”