Kauldron έγραψε:Έστω από τη φορολογία.
Να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να υπάρχουν πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες, με χαμηλή φορολογία (λόγω του αριθμού τους) θα μπορούν να δίνουν στ κράτος τ' απαραίτητα. Κι αυτό δημιουργία πλούτου (τρόπον τινά) είναι.
ΟΧΙ λίγες μεγάλες επιχειρήσεις, πολλές μικρομεσαίες.
Δεν είναι θέμα φόρου, ξέχασέ το, είναι λόγω στρατηγικής επένδυσης, στην Γερμανία οι φόροι είναι πολύ περισσότεροι ακόμη και από την Ελλάδα, επιβιώνει γιατί έχει σχεδιαστεί έτσι η οικονομία της να εξάγει, αυτό θα πρέπει να κοιτάξει η χώρα. Τώρα το πως θα γίνει; Εγώ πιστεύω πως ποτέ δεν θα επενδύσουν ξένοι κολοσσοί, παρά μόνο όταν οι ίδιοι οι Έλληνες επενδύσουν, πως θα επενδύσουν; Κατά την σκέψη μου, όταν υπάρξει μια βοήθεια σε νέα άτομα, αλλά θα σχεδιαστούν έτσι οι επιχειρήσεις, ώστε το 70% να είναι φόρος, για τα επόμενα 3 χρόνια και μετά σταδιακά να μειώνεται στα κανονικά επίπεδα. Οι επιχειρήσεις θα ελέγχονται για την αποδοτικότητά τους, απατεωνιές οι ελεγκτές από το κράτος ξεχάστε το, μιζούλες κομμένες, τώρα πως θα γίνει, δεν ξέρω, αλλά πρέπει να πέσει μαχαίρι στους φοροελεγκτές.