Ενα γαλλικο τις καθημερινές (μια κουτάλια καφε) και τα Σάββατα 2-3
Έχω θέμα με τον ύπνο, αν δεν κλείσω συνεχόμενο 8ωρο είμαι ζόμπι και η δουλεια μου θέλει συγκεντρωση και ακριβεια
Ταχυκαρδια
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Ταχυκαρδια
Λαχουρένιος έγραψε:Ενα γαλλικο τις καθημερινές (μια κουτάλια καφε) και τα Σάββατα 2-3
Έχω θέμα με τον ύπνο, αν δεν κλείσω συνεχόμενο 8ωρο είμαι ζόμπι και η δουλεια μου θέλει συγκεντρωση και ακριβεια
8ωρο κλείνω και εγώ, για να είσαι συγκεντρωμένος όμως πχ σαν ταμίας να δίνεις ρέστα (διότι στην Ελλάδα είναι για τον πτσ καβάλα οι ταμιακές μηχανές), δεν φτάνει να κλείνεις ύπνο, αυτό είναι το δευτερεύον στάδιο, το πρωτεύον είναι να τρέχεις, δεν θα το εξηγήσω εδώ, αλλά με το τρέξιμο παρουσιάζεις μια τρομερή αύξηση της αυτοσυγκέντρωσης, μείωση της κατάθλιψης, του άγχους και του καθημερινού στρες. Παράλληλα βοηθά πχ πιο γρήγορα να υπολογίζεις τα ρέστα με το νου, δηλαδή στις εγκεφαλικές διεργασίες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Διάδοχος
- Danchō

1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Διάδοχος
- Danchō

Freisinniger έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ενα γαλλικο τις καθημερινές (μια κουτάλια καφε) και τα Σάββατα 2-3
8ωρο κλείνω και εγώ, για να είσαι συγκεντρωμένος όμως πχ σαν ταμίας να δίνεις ρέστα (διότι στην Ελλάδα είναι για τον πτσ καβάλα οι ταμιακές μηχανές), δεν φτάνει να κλείνεις ύπνο, αυτό είναι το δευτερεύον στάδιο, το πρωτεύον είναι να τρέχεις, δεν θα το εξηγήσω εδώ, αλλά με το τρέξιμο παρουσιάζεις μια τρομερή αύξηση της αυτοσυγκέντρωσης, μείωση της κατάθλιψης, του άγχους και του καθημερινού στρες. Παράλληλα βοηθά πχ πιο γρήγορα να υπολογίζεις τα ρέστα με το νου, δηλαδή στις εγκεφαλικές διεργασίες.
Εγώ έλυσα το πρόβλημα με τον ζομπισμό από τότε που κατάλαβα ότι καθ όλη την διάρκεια της εργασίας πρέπει να πίνεις υγρά (όχι με ζάχαρη).
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν είμαι ταμίας, τεσ πα δε θέλω να πω δημοσια
Για την γυμναστική εχεις δίκιο Μετρ άλλα ρεαλιστικά στην καλύτερη να μπορέσω να πηγαίνω για περπάτημα τις Κυριακές άντε και το Σάββατο
Για την γυμναστική εχεις δίκιο Μετρ άλλα ρεαλιστικά στην καλύτερη να μπορέσω να πηγαίνω για περπάτημα τις Κυριακές άντε και το Σάββατο
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Freisinniger
- Maître des anions

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Freisinniger έγραψε:
Εγώ έλυσα το πρόβλημα με τον ζομπισμό από τότε που κατάλαβα ότι καθ όλη την διάρκεια της εργασίας πρέπει να πίνεις υγρά (όχι με ζάχαρη).
Υγρά πρέπει να πίνει ο άνθρωπος πάνω από 2 λίτρα την ημέρα (συνήθως νερό), σαφώς και πίνω, εμένα το πρόβλημα με τον ύπνο που είχα ήταν λόγω στρες. Σκέψου, ήμουν σαν ζόμπι στις 10 και στις 12 που πήγαινα για ύπνο δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα, με έπαιρνε ο ύπνος στις 4 τα χαράματα, παρ όλο που την προηγούμενη μέρα είχα κοιμηθεί 5 ώρες. Επίσης δεν ξενυχτώ όπως παλιότερα. Ο κιρκαδικός ρυθμός του ύπνου αναστέλλεται και όχι μόνο αυτό, ο βαθύς ύπνος και η ξεκούραση του ανθρώπου είναι από 12 τα μεσάνυχτα και μετά.
Επίσης στην δημιουργία ντοπαμίνης στον εγκέφαλο βοηθά η σοκολάτα υγείας (μεγάλη περιεκτικότητα κακάου), 4 μικρά κομματάκια την ημέρα φτάνουν. Για να μην τα πολυλογώ, επανήλθα στα φυσιολογικά μου, με την αερόβια γυμναστική και όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα καλυτερεύουν ακόμη περισσότερο.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν είμαι ταμίας, τεσ πα δε θέλω να πω δημοσια
Ανέφερα ένα παράδειγμα, που απαιτεί ακρίβεια στην δουλειά, δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις, συγκεντρώσου!
Όχι περπάτημα, δεν βοηθάει, τρέξιμο 30 λεπτά 2 με 3 φορές την εβδομάδα.
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν μπορω τρεξιμο, μεσα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα ανεβαζω παλμους, και ποναει το στηθος μου αριστερα και μου κοβεται η ανασα
Απο μικρος το χω
Αν με κυνηγησει κανεις να με φαει, την εκατσα
Απο μικρος το χω
Αν με κυνηγησει κανεις να με φαει, την εκατσα
0 .
-
vallon
- Supreme poster

τι λες βρε λαχουρένιε τώρα;
για κάτσε και σκέψου λίγο αυτά που γράφεις
και κάθεσαι και το συζητάς;
ρε ξεκόλα απο τα πισιά και έβγα στη φύση να αναπνεύσεις
δεν είπε κανείς να τρέξεις με ξέφρενο ρυθμό
ξεκίνα περπατώντας και επιτάχυνε λίγο , πολύ λίγο όμως μέχρι να φτάσεις σε ένα επίπεδο τρεξίματος λίγο πιο γρήγορα από το κανονικό περπάτημα.. έστω αυτό
κάθε μέρα και απο λίγο ...
αλλά τώρα που ξαναδιάβαζω το τελευταίο μήνυμά σου μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε ιατρική βοήθεια πρώτα
ανασκευάζω λοιπόν
και νομίζω ότι πρώτα πας σε ένα καρδιολόγο και μετά τα άλλα
Μετρ
το περπάτημα βοηθάει, φίλος μετά από έμφραγμα ο γιατρός του σύστησε να περπατάει κάθε μέρα, αυτός το πήρε σοβαρά ευτυχώς, έκοψε και το βρωμοτσιγάρο και τώρα έχει φτάσει να περπατάει κοντά στα 5 χλμ ημερησίως ή σχεδόν κάθε μέρα
για κάτσε και σκέψου λίγο αυτά που γράφεις
και κάθεσαι και το συζητάς;
ρε ξεκόλα απο τα πισιά και έβγα στη φύση να αναπνεύσεις
δεν είπε κανείς να τρέξεις με ξέφρενο ρυθμό
ξεκίνα περπατώντας και επιτάχυνε λίγο , πολύ λίγο όμως μέχρι να φτάσεις σε ένα επίπεδο τρεξίματος λίγο πιο γρήγορα από το κανονικό περπάτημα.. έστω αυτό
κάθε μέρα και απο λίγο ...
αλλά τώρα που ξαναδιάβαζω το τελευταίο μήνυμά σου μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε ιατρική βοήθεια πρώτα
ανασκευάζω λοιπόν
και νομίζω ότι πρώτα πας σε ένα καρδιολόγο και μετά τα άλλα
Μετρ
το περπάτημα βοηθάει, φίλος μετά από έμφραγμα ο γιατρός του σύστησε να περπατάει κάθε μέρα, αυτός το πήρε σοβαρά ευτυχώς, έκοψε και το βρωμοτσιγάρο και τώρα έχει φτάσει να περπατάει κοντά στα 5 χλμ ημερησίως ή σχεδόν κάθε μέρα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.