Λένιν

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Λένιν

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Δεκ 2017, 17:12

Ρεκ_ _μας έγραψε:
nemo έγραψε:γιατι βρε εγκαταλειψατε τον μεγιστο των ανθρωπων λενιν;

γιατί, δεν ήταν ρε παπάρα; ξέρεις τι έγραψε σε ηλικία μόλις 23 χρονών;
μελέτες για το ρωσικό αγροτικό ζήτημα, το πρόβλημα της καπιταλιστικής αγοράς, το μεγαλοφυές βιβλίο ''τι ειναι οι φίλοι του λαού'' και το ''οικονομικό περιεχόμενο του ναροντνικισμού'' όπου ξεμπρόστιαζε την οικονομική πολιτική των συριζαίων της τότε εποχής.
για να μη μιλήσουμε για το τι μεγαλοφυή πολιτικά, οικονομικά και φιλοσοφικά έργα έγραψε στα υπόλοιπα τριάντα χρόνια της ζωής του, που κανείς αστός πολιτικός, οικονομολόγος ή φιλόσοφος δεν κατάφερε να γράψει.
για να έχεις σημείο σύγκρισης ο χίτλερ που θαυμάζεις έγραψε μια μπούρδα σε όλη τη ζωή του 900 σελίδων και ο λένιν έγραψε έργα που χρειάστηκαν 57 τόμους των 600 σελίδων το λιγότερο ο καθένας για να χωρέσουν. παπάρα. :D :fico:

εγω να δεις τι εγραφα στα 22 μου ή τι γραφω σημερα στις τουαλετες που επισκεπτομαι
γενικα ολοι γραφουν σημασια εχει τι μενει απο ολα αυτα

και γιατι βρε μλκ μου σόνυ και ντε ερχεσαι και μου λες τι διαβασες και δεν γραφεις μια ατακα που ειπε
και εχει μια διαχρονικη αξια και που αν την διαβασει ο νεος σημερα θα εχει να την λεει;
πχ..τι μας νοιαζει για τον ναροντνικισμο εμας που δεν ειμαστε κομμουνιστες; και που δεν ειμαστε και ρωσοι;
ξερεις εσυ τι εγραψε ο ριγας φεραιος ; ο παπαδιαμαντης ο μακρυγιαννης και τοσοι αλλοι που δεν τους ξερεις καν
και χεστηκα για τον χιτλερ εσεις τους θαυμαζετε και οχι εγω
επισης ξερεις ποσους τομους και σελιδες ειναι γραμμενος ο αρχοντας των δακτυλιδιων ;
και θα μπορουσε να γραψει αλλους τοσους ε και τι παει να πει αυτο;
σε ξαναρωταω τι διατανο εγραψε περα απο εναν κοσμο κομμουνιστικο ;
τωρα να αναλυσουμε την αναλυση και την υπεραναλυση που εγραψε για να μαθουμε τι????

αυτο λεμε να μας το πειτε εσεις που το εχετε κανει ζητημα ζωης και θανατου
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Δεκ 2017, 17:27

λαχουρ εγω προσωπικα κουρασθηκα να διαβαζω ενα εκατομμυριο φορες να τον λες ψευτη και φασιστα
για τον ολντι λεω και ασφαλως κουρασθηκαν ολοι οσοι σας διαβαζουν
και ο ιδιος σιχαθηκε να απανταει στα ιδια και στα ιδια ενταξει τον ειπες ψευτη και φασιστα
το εχουμε ολοι μας εμπεδωσει και εσυ εισαι ενας κομμουνιστης που ζεις κομμουνιστικα
και αυτο το εχουμε εμπεδωσει παμε παρακατω γιατι οταν αρχιζουν αυτα παει απατο καθε νημα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Δεκ 2017, 17:30

Ρε συ Νεμο, αν αρχιζω να το παιζω οπαδος της ελευθερης αγορας και φιλελες, δε θα με παρετε με τις ντοματες?

Το ιδιο κανω και γω οταν λεει ο Ολντι οτι ειναι δημοκρατης

Δεν χρειαζεται να κοροιδευομαστε, εγω εχω προβλημα α) με το ψεμα και β) με τις αντικομμουνιστικες εμμονες καποιων

Δεν εχω προβλημα που εχετε αλλες ιδεες, αλλωστε στην πραγματικη ζωη δεν εχω στενο φιλο κομμουνιστη και πολλοι αγαπημενοι μου συγγενεις ειναι απο δεξιουληδες μεχρι χουντικοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Δεκ 2017, 17:38

nemo έγραψε:επισης ξερεις ποσους τομους και σελιδες ειναι γραμμενος ο αρχοντας των δακτυλιδιων ;

ναι ρε, ξέρω. τρεις τόμοι, 577 σελίδες ο πρώτος συν 7 χάρτες, 483 ο δεύτερος συν 8 σελίδες χάρτες και 582 ο τρίτος συν 8 οι χάρτες και το αλφάβητο των έλνταρ. τώρα τι έχεις να πεις; :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Δεκ 2017, 17:43

nemo έγραψε:εγω να δεις τι εγραφα στα 22 μου ή τι γραφω σημερα στις τουαλετες που επισκεπτομαι

το πολύ πολύ να γράφεις το τηλ της γκόμενας που σε παράτησε. δλδ κάτι σαν ''σούζυ, κάνω τρελές πίπες''. :D :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Δεκ 2017, 17:46

Τσιμπουκια ο τιγρης :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Δεκ 2017, 17:47

nemo έγραψε:και χεστηκα για τον χιτλερ

χέστηκες για τον χίτλερ; θέλω ρε παπάρα να το διαβάσει αυτό κάποιος συναγωνιστής σου της χα και θα σε βρουν σε κανα χαντάκι μαχαιρωμένο με τη σβάστικα χαραγμένη στο κούτελο. :D :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Δεκ 2017, 18:03

Ρεκ_ _μας έγραψε:
nemo έγραψε:εγω να δεις τι εγραφα στα 22 μου ή τι γραφω σημερα στις τουαλετες που επισκεπτομαι

το πολύ πολύ να γράφεις το τηλ της γκόμενας που σε παράτησε. δλδ κάτι σαν ''σούζυ, κάνω τρελές πίπες''. :D :fico:

οχι αυτα ποτε μου δεν εγραψα σε τοιχο τουαλετας τον σεβομαι τον χωρο :laugh1:
εννοουσα βρε παπαρα οτι θεωρητικως εγραψε για εναν κοσμο χωρις πραγματικους ανθρωπους
σαν τον τολκι και το κοσμο του
να σου πω βεβαια για τον λενιν οτι δεν πρεπει να διαβασα τιποτα δικο του τουλαχιστον δεν θυμαμαι κατι
περα απο λιγοστες αναφορες και γιαυτο ειπα να γραψετε κατι παραπανω
γιατι μου κανει εντυπωση ακομη και σημερα που ο κκ.κοσμος εσβησε τα φωτα του
δεν υπαρχει καμια σοβαρη κριτική ....αλλα για να μη γραφετε δεν θα ξερετε και εσεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Δεκ 2017, 18:08

Ο ''Τολκι'' :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Δεκ 2017, 18:33

Λαχουρένιος έγραψε:Ο ''Τολκι'' :laugh1: :laugh1:

ναι σου εκανε εντυπωση; ο τολκι; ...για τον λενιν δεν εγραψες τιποτα στο νημα
τελικα τι εγραψε ο λενιν θα μας πει καποιος εδω μεσα με απλα λογια ωστε να τον καταλαβουμε και εμεις
ή να γραψω εγω μια πραγματεια πανω στο παραγομενο πλουτο ενος τυπου που μαζεψε δυο κιλα σαλιγκαρια
στο βουνο και θελει να τα πουλησει ιδιωτικα
θα το ονομασω η αρχη του κακου ή μαλλον το αυγο του φιδιου ; ΄η η ριζα του κακου ;

τι ειπε ο μαρξ;και τι θα μου απαντησει ο λενιν ;
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”