Ρεκ_ _μας έγραψε:nemo έγραψε:γιατι βρε εγκαταλειψατε τον μεγιστο των ανθρωπων λενιν;
γιατί, δεν ήταν ρε παπάρα; ξέρεις τι έγραψε σε ηλικία μόλις 23 χρονών;
μελέτες για το ρωσικό αγροτικό ζήτημα, το πρόβλημα της καπιταλιστικής αγοράς, το μεγαλοφυές βιβλίο ''τι ειναι οι φίλοι του λαού'' και το ''οικονομικό περιεχόμενο του ναροντνικισμού'' όπου ξεμπρόστιαζε την οικονομική πολιτική των συριζαίων της τότε εποχής.
για να μη μιλήσουμε για το τι μεγαλοφυή πολιτικά, οικονομικά και φιλοσοφικά έργα έγραψε στα υπόλοιπα τριάντα χρόνια της ζωής του, που κανείς αστός πολιτικός, οικονομολόγος ή φιλόσοφος δεν κατάφερε να γράψει.
για να έχεις σημείο σύγκρισης ο χίτλερ που θαυμάζεις έγραψε μια μπούρδα σε όλη τη ζωή του 900 σελίδων και ο λένιν έγραψε έργα που χρειάστηκαν 57 τόμους των 600 σελίδων το λιγότερο ο καθένας για να χωρέσουν. παπάρα.![]()
εγω να δεις τι εγραφα στα 22 μου ή τι γραφω σημερα στις τουαλετες που επισκεπτομαι
γενικα ολοι γραφουν σημασια εχει τι μενει απο ολα αυτα
και γιατι βρε μλκ μου σόνυ και ντε ερχεσαι και μου λες τι διαβασες και δεν γραφεις μια ατακα που ειπε
και εχει μια διαχρονικη αξια και που αν την διαβασει ο νεος σημερα θα εχει να την λεει;
πχ..τι μας νοιαζει για τον ναροντνικισμο εμας που δεν ειμαστε κομμουνιστες; και που δεν ειμαστε και ρωσοι;
ξερεις εσυ τι εγραψε ο ριγας φεραιος ; ο παπαδιαμαντης ο μακρυγιαννης και τοσοι αλλοι που δεν τους ξερεις καν
και χεστηκα για τον χιτλερ εσεις τους θαυμαζετε και οχι εγω
επισης ξερεις ποσους τομους και σελιδες ειναι γραμμενος ο αρχοντας των δακτυλιδιων ;
και θα μπορουσε να γραψει αλλους τοσους ε και τι παει να πει αυτο;
σε ξαναρωταω τι διατανο εγραψε περα απο εναν κοσμο κομμουνιστικο ;
τωρα να αναλυσουμε την αναλυση και την υπεραναλυση που εγραψε για να μαθουμε τι????
αυτο λεμε να μας το πειτε εσεις που το εχετε κανει ζητημα ζωης και θανατου