Εκτος και αν θες να μου πεις οτι οποιος δεν συμφωνει με την alt right ιδεοληψια σας ειναι ομοιδεατης του Καρανικα. Ακομα και αν προκειται για ισπανους κληρικους του μεσαιωνα

Λαχουρένιος έγραψε:Εχει σημασια γιατι κανεις χαρακτηρισμους για συγκεκριμενα πολιτικα προσωπα που δεν εχουν καμια σχεση με το βιβλιο αυτο.
Εκτος και αν θες να μου πεις οτι οποιος δεν συμφωνει με την alt right ιδεοληψια σας ειναι ομοιδεατης του Καρανικα. Ακομα και αν προκειται για ισπανους κληρικους του μεσαιωνα
εδω παραδιδω και την ψυχη μου καντε την οτι θες 

Λαχουρένιος έγραψε:Ε ναι χωρις αντιγραφες κειμενων δεν μπορεις να μιλησεις.
Περιμενε να μιλησει παλι η συναδελφος σου στο διπλανο κομπιουτερ για να την χειροκροτησεις. Καιρο εχεις.
δηλαδη το ξαναλεω δεν ευθυνεται μονο ο χριστιανισμος για τους θανατους 

Λαχουρένιος έγραψε:Εν τω μεταξυ, εκτος απο ιδεοληπτικοι εχετε γινει και αμερικανακια. Εχετε μεταφερει αυτουσια την ρητορικη των αμερικανων ακροδεξιων οι οποιοι λογικα θα θελουν να υποβαθμισουν τις σφαγες εναντιον των ιθαγενων.
Εσεις που ειστε ελληνες γιατι τοση καιλα να υπερασπιστειτε τους ισπανους? Διαολε, ουτε καν ορθοδοξοι δεν ειναι![]()
Ξερω στην πραγματικη ζωη δεξιους χριστιανους και παπαδες που κατακρινουν τους κονκισταδορες ως δειγμα του βαρβαρου καθολικισμου σε αντιθεση με την ορθοδοξια που δεν εχει κανει τετοια εγκληματα.
Εσεις ομως δεν κρατιεστε να υπερασπιστειτε τους ισπανους. Βασιλικοτεροι του βασιλεως.
Αλλα αυτα παθαινεις οταν εισαι πνευματικα 0 (σαν παραταξη) και απλως εισαγεις ξενες μοδες. Σε λιγο θα γιορταζετε την 4η Ιουλιου.
ΓΑΛΗ έγραψε:Από εκεί και πέρα, όσο περισσότερο διαβάζει κάποιος την ιστορία των ευρωπαϊκών αυτοκρατοριών και βασιλείων αυτής της περιόδου, τόσο περισσότερες ομοιότητες βρίσκει μεταξύ όλων, ειδικώς μεταξύ των καθολικών. Οι συνωμοσίες, οι εναλλασσόμενες συμμαχίες, οι διπλωματικοί γάμοι, το κυνήγι του στέμματος, η αλληλοεξόντωση των κληρονόμων και φυσικά ο θρησκευτικός φανατισμός, ήταν ο ίδιος παντού. Μερικές φορές έχω την αίσθηση, ότι όσοι αναφέρονται στη βαρβαρότητα και τον σκοταδισμό του Βυζαντίου, δεν έχουν ιδέα το τι συνέβαινε εκτός των βυζαντινών τειχών.