Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Νοέμ 2015, 13:14

ΓΑΛΗ έγραψε:Συμφωνώ με την περιγραφή της κατηγορίας των "αντισυστημικών" που αναφέρεις αλλά δεν νομίζω ότι ο Μάντης συμπεριλαμβάνεται σ' αυτήν.

Δεν έχει την επιθετικότητα των εκσυγχρονισμένων αυριανιστών που χαρακτηρίζει τους περισσότερους συριζαίους.

Δεν ειναι (ιδιαιτερα) επιθετικος αλλα ειναι ενοχικος συντηρητικος.Μονο πορωμενα ατομα συνεχιζουν να στηριζουν το ΣΥΡΙΖΑ με αυτον τον τροπο.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 01 Νοέμ 2015, 13:25

AZUREUS έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν έχει την επιθετικότητα των εκσυγχρονισμένων αυριανιστών που χαρακτηρίζει τους περισσότερους συριζαίους.

σύγκρινε την επιθετικότητα των νταβατζήδων και των καναλιών τους. ή τιη μαφιόζικη επιθετικότητα διάφορων φυλλάδων και ιστοσελίδων των κομιστών και των πρεζέμπορων με την πτωχή πλην τίμια αυριανή και ξαναέλα με τον κηδεμόνα σου. :)

Θα προσπαθήσω χωρίς κηδεμόνα.

Πρώτον, η απάντηση σου σημαίνει ότι αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό.

Δεύτερον, η σύγκριση που προτείνεις απλώς παρατείνει το αδιέξοδο γιατί από τη στιγμή που έφτασες στο σημείο να θεωρείς ως βέλτιστο το φτωχό πλην τίμιο χειρότερο επειδή υπάρχει το χείριστο, οι (διέξ)οδοι για κάτι καλύτερο έχουν ήδη κλείσει.

Τρίτον, είσαι σίγουρος για την φτωχή τιμιότητα αυτών που υποστηρίζεις; Οι φορολογικές δηλώσεις -όσες τουλάχιστον θυμούνται να καταθέσουν- άλλα λένε. Ή έπεσες κι εσύ στην εννοιολογική παγίδα της νομιμοποιημένης -για την ακρίβεια γραφειοκρατικής- ηθικής;
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 01 Νοέμ 2015, 13:28

exomotis έγραψε:To ψεμα, η συκοφαντια, η εξαθλίωση , η εξαγορα συνειδησεων, ο καταναγκασμος, ο φονος των αδυνατων απο αχρειους πολεμοκαπηλους διεθνων πολυεθνικων συμφεροντων, η παιδικη και γενικα ανθρωπινη δουλεια, η απολυτη εκπορνευση ολων σχεδον των ταξεων της αστικης κοινωνιας, τα σκυβαλα της, λουμπεν που προωθουν παιδικη πορνεια και ναρκωτικα, εχουν παρει πρωτοφανεις διαστασεις.
Η σηψη του κακοφορμισμενου υστερου καπιταλισμου δειχνει ακριβως την σηψη της σημερινης συγχρονης κοινωνιας, με τους νομους της και την <<ηθικη>> της.
Η συνθεση αυτης της ιμπεριαλιστικης αχρειοτητας ειναι ο Ναζισμος-φασισμος, αμεσος καρπος της χρεοκοπιας της αστικης δημοκρατιας, μπροστα στα αλυτα προβληματα της ιμπεριαλιστικης εποχης.

Πολύ ωραία δημοσίευση και ταιριάζει απόλυτα στο νήμα για να την βρούνε στο μέλλον να ξέρουν τι γίνεται.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 01 Νοέμ 2015, 13:31

Green Dragon έγραψε:Μάντη θα σου πω εγώ τι βλέπω για το μέλλον:

Ολοκληρωτική και απότομη κατάρρευση της οικονομίας λόγω αδυναμίας εφαρμογής ενός παράλογου προγράμματος δημοσιονομικής αποσταθεροποίησης. Άτακτη έξοδο από το ευρώ, διάλυση πολιτικού συστήματος, ίσως και φυσική εξόντωση κάποιων πολιτικών. Από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά - στρατιωτική δικτατορία, χάος και πόλεμος με την Τουρκία, ασταθείς κυβερνήσεις που θα προσπαθούν να σώσουν το καρκίνωμα του κοινοβουλευτισμού μέχρι να βγει η κατάμαυρη ψυχή του, κλπ κλπ.

Πάμε τώρα και στο καλό (όνειρο ζω μην με ξυπνάτε):

Δύσκολο να πει κανείς που θα καταλήξουμε, εγώ πάντως φαντασιώνομαι παλουκώματα νεοφιλελεύθερων και καιροσκόπων, ποινικοποίηση φιλελεύθερων ιδεών και άγριο κυνηγητό των σάπιων ευρωπαϊστών. Ξαναγράψιμο των βιβλίων της ιστορίας ώστε να αναδεικνυεται μεροληπτικά η σαπίλα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και η αδυναμία εφαρμογής της άμεσης λόγω διανοητικής καθυστέρησης του υποκειμένου (λαός). Ρατσιστικά πογκρόμ, λογοκρισία και κλείσιμο όλων των ΜΜΕ πλην της χουντικής τηλεόρασης. Καταδίκη σε αέναο βασανισμό όλων των πλούσιων και ισχυρών που θα προβάλλεται από την τηλεόραση σε ώρες προσιτές στα παιδιά για να αποκτήσουν επιτέλους σωστή διαπαιδαγώγηση και να μην γίνονται ευρωπαϊκές φλωράντζες που είναι καλές μόνο στο να τον παίρνουν. Εννοείται πιστοποιητικά εθνικών και αντιευρωπαϊκών φρονημάτων για όλους. Ο Τζήμερος θα διατηρηθεί ζωντανός και καλά φροντισμένος σε ζωολογικό κήπο για να βλέπουμε ότι καμιά φορά η εξέλιξη λειτουργεί και ανάποδα. Ο συγκεκριμένος θα διατηρήσει το δικαίωμα να μιλά εντελώς ελεύθερα αφού οι μπούρδες που πετά θα βοηθήσουν την αντιφιλελεύθερη προπαγάνδα της απολυταρχίας.

:s_rofl

Εύχομαι να πέσεις έξω στις προβλέψεις σου.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 01 Νοέμ 2015, 13:37

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Συμφωνώ με την περιγραφή της κατηγορίας των "αντισυστημικών" που αναφέρεις αλλά δεν νομίζω ότι ο Μάντης συμπεριλαμβάνεται σ' αυτήν.

Δεν ειναι (ιδιαιτερα) επιθετικος αλλα ειναι ενοχικος συντηρητικος.Μονο πορωμενα ατομα συνεχιζουν να στηριζουν το ΣΥΡΙΖΑ με αυτον τον τροπο.

Μα και το ΚΚΕ είναι συντηρητικό βρε Λαχουρένιε. Ουσιαστικώς, η διαφορά της ευρύτερης αριστεράς με το ΚΚΕ είναι στη βάση η δογματική ευελιξία. Η αριστερά δογματοληψία είναι ευέλικτη (κάτι σαν κύμα του γιαλού που πάει κι έρχεται, σαν ενόργανη άσκηση εδάφους, σαν μπελιντάνσερ) ενώ το ΚΚΕ είναι σαν τα αγάλματα του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Νοέμ 2015, 13:39

Οριζουμε διαφορετικα το συντηρητικος τοτε
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 01 Νοέμ 2015, 13:44

Λαχουρένιος έγραψε:Οριζουμε διαφορετικα το συντηρητικος τοτε

Σίγουρα. Απλώς γιατί εσύ το ερμηνεύεις ως πολιτικό και εγώ ως κοινωνικό όρο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο σωστό -ή αν υπάρχει σωστό και λάθος σ' αυτό το θέμα- αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, έτσι δεν είναι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Νοέμ 2015, 16:31

Ουτε και γω το οριζω μονο πολιτικα.

Αλλαγες μπορουν να γινουν αρκει να υπαρχει θεληση,αλλα συχνα πρεπει να γινει και κατι συνταρακτικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 01 Νοέμ 2015, 20:40

Μάντης έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Μάντη θα σου πω εγώ τι βλέπω για το μέλλον:

Ολοκληρωτική και απότομη κατάρρευση της οικονομίας λόγω αδυναμίας εφαρμογής ενός παράλογου προγράμματος δημοσιονομικής αποσταθεροποίησης. Άτακτη έξοδο από το ευρώ, διάλυση πολιτικού συστήματος, ίσως και φυσική εξόντωση κάποιων πολιτικών. Από εκεί και πέρα είναι όλα ανοιχτά - στρατιωτική δικτατορία, χάος και πόλεμος με την Τουρκία, ασταθείς κυβερνήσεις που θα προσπαθούν να σώσουν το καρκίνωμα του κοινοβουλευτισμού μέχρι να βγει η κατάμαυρη ψυχή του, κλπ κλπ.

Πάμε τώρα και στο καλό (όνειρο ζω μην με ξυπνάτε):

Δύσκολο να πει κανείς που θα καταλήξουμε, εγώ πάντως φαντασιώνομαι παλουκώματα νεοφιλελεύθερων και καιροσκόπων, ποινικοποίηση φιλελεύθερων ιδεών και άγριο κυνηγητό των σάπιων ευρωπαϊστών. Ξαναγράψιμο των βιβλίων της ιστορίας ώστε να αναδεικνυεται μεροληπτικά η σαπίλα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και η αδυναμία εφαρμογής της άμεσης λόγω διανοητικής καθυστέρησης του υποκειμένου (λαός). Ρατσιστικά πογκρόμ, λογοκρισία και κλείσιμο όλων των ΜΜΕ πλην της χουντικής τηλεόρασης. Καταδίκη σε αέναο βασανισμό όλων των πλούσιων και ισχυρών που θα προβάλλεται από την τηλεόραση σε ώρες προσιτές στα παιδιά για να αποκτήσουν επιτέλους σωστή διαπαιδαγώγηση και να μην γίνονται ευρωπαϊκές φλωράντζες που είναι καλές μόνο στο να τον παίρνουν. Εννοείται πιστοποιητικά εθνικών και αντιευρωπαϊκών φρονημάτων για όλους. Ο Τζήμερος θα διατηρηθεί ζωντανός και καλά φροντισμένος σε ζωολογικό κήπο για να βλέπουμε ότι καμιά φορά η εξέλιξη λειτουργεί και ανάποδα. Ο συγκεκριμένος θα διατηρήσει το δικαίωμα να μιλά εντελώς ελεύθερα αφού οι μπούρδες που πετά θα βοηθήσουν την αντιφιλελεύθερη προπαγάνδα της απολυταρχίας.

:s_rofl

Εύχομαι να πέσεις έξω στις προβλέψεις σου.

Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι οι προβλέψεις μου είναι η πρώτη παράγραφος
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Νοέμ 2015, 14:18

Kauldron έγραψε:
Ωραία αυτά που έγραψες γενικά, και καλά έκανες και ξεμπρόστιασες το κουκουέ..

του έκανε τα τρία δύο.
εκατοντάδες χιλιάδες νούμερα και κοτούλες έχουν περάσει από το 75 και μετά από το κκε γιατί είναι μαστ στους φλώρους να έχεις περάσει κανα δυο χρόνια στην κνε μέχρι να εικοσιπενταρίσεις.
μετά τους βάζει χέρι η μαμά και η θεία ότι που πήγαν και μπλέξανε και θα φάνε το κεφάλι τους και σαν καλά παιδιά καταλαβαίνουν ότι φταίει το κκε και η διεφθαρμένη ηγεσία του που τους αποϊδεολογικοποίησε και τους έστειλε στην αγκαλιά του πασόκ πρώτα και του σύριζα σήμερα.
τι διάλο ρε πστη μου, δεν βαρέθηκαν τόσα χρόνια να πιπιλάνε τη ίδια καραμέλα όλα τα τσόλια που μπήκαν στην κνε μπας και βρούνε γκόμενα;
α και πού 'σαστε, η κνε δεν είναι κκε. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”