Η σύνθεση της κυβέρνησης
-
exomotis
- Chiprleader

-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Re: Η σύνθεση της κυβέρνησης
Εμείς καλύτερα κι από το 2012 θα περάσουμε. Εσείς θα κλαίτε όλη μέρα και θα κυνηγάμε να σας κρεμάσουμε, μαζί φυσικά με όλη τη συγκυβέρνηση των ανύριζα. Ειδικά αν οι γκοπς δώσουν κανένα δις για Γεωργιάδη πρωθυπουργό, βγάλε διαβατήριο και άλλαξε όνομα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
ΧιΞιF
- Basic poster

ΦασιστοΦίλης και μακαρόνια στο μπουντρούμι
Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Υπουργός Παιδείας : Νίκος Φίλης
Η Π.Ο.Ε. βάζει λιπαντικό και ετοιμάζεται για μήνυση στον Φίλη βάσει του αντιρατσιστικού νόμου.
Αυτό που θ' απασχολεί το φασίζον πορδοβούλωμα που έκαναν υπουργό Παιδείας είναι εάν στο μενού της φυλακής έχει μακαρόνια.
Στο Γεντί Κουλέ ειν' ωραία
Πιο καλά κι απ τον Περαία
Στην Κασσάνδρα είναι πιο φίνα
Πιο καλά κι απ' την Αθήνα
Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια
Φάτε μάγκες βγάλτε χρόνια
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
Kauldron
- Supreme poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Αχ Γεωργιάδης αχ Γεωργιάδης........
Καψούρης είσαι?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
AZUREUS
- Crazy poster

αυτός ο Σπιρτζης στο λαιμό μου έχει κάτσει. Δεν καταπίνεται με τίποτα... Ειναι και καναδυο ακόμα άστα να πάνε...
Αντε πρόεδρε έχε το νου σου γι αυτούς γιατί χαλάνε και τους άλλους....
Αντε πρόεδρε έχε το νου σου γι αυτούς γιατί χαλάνε και τους άλλους....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
AZUREUS
- Crazy poster

εγώ πάντως δεν βλέπω κανένα ανήλικο στη φωτογραφία...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Ο Χατζηστεφάνου αν και τον χαρακτηρίζει μια εμμονική πληθωρικότητα, είναι έξυπνος.
Δεν έχουμε την ίδια οπτική αλλά η αρθρογραφία του είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την αρθρογραφία και τον προφορικό λόγο των περισσότερων γιατί παίζει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια.
Δεν μου αρέσει πάντα αλλά μεταξύ της αρνητικής και θετικής, υπερισχύει η θετική γνώμη.
Δεν έχουμε την ίδια οπτική αλλά η αρθρογραφία του είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την αρθρογραφία και τον προφορικό λόγο των περισσότερων γιατί παίζει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια.
Δεν μου αρέσει πάντα αλλά μεταξύ της αρνητικής και θετικής, υπερισχύει η θετική γνώμη.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΑΛΗ έγραψε:Ο Χατζηστεφάνου αν και τον χαρακτηρίζει μια εμμονική πληθωρικότητα, είναι έξυπνος.
+1
Ειναι αρκετα ευστοχος συνηθως.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Ο Χατζηστεφάνου αν και τον χαρακτηρίζει μια εμμονική πληθωρικότητα, είναι έξυπνος.
+1
Ειναι αρκετα ευστοχος συνηθως.
Ναι, γιατί οι εστιασμοί του έχουν πάντα πολιτική -όχι κομματική- δομή. Αν και είναι φανατικός υποστηρικτής των μειονοτήτων και των περιθωριακών του συστήματος, δεν θεωρεί την ερωτική του ιδιαιτερότητα αρχή και τέλος του κόσμου, όπως οι υπόλοιποι γκέι "αναλυτές" και πάσης φύσεως αλληλέγγυοι που πάσχουν από ανίατο σύνδρομο καταδίωξης.
0 .