ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ Ο ΝΓΜ
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Re: ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ Ο ΝΓΜ
Χρυσή Αυγή για να μην αφήσουμε στα ματωμένα χέρια των ψηφοφόρων υποστηρικτών του τόξου και των "μετανάστες" δολοφόνοι των Κανταρή, της Ύδρας, της Μυρτώς, και χιλιάδων Ελλήνων "αδέρφια μας" την τύχη μας
0 .
-
mitsokollias
Εσύ τελικά είσαι ο γλυώδης ψυχάκιας που γράφει ως Γατάκης στο άλλο στέκι των νεοναζί?
0 .
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

mitsokollias έγραψε:Εσύ τελικά είσαι ο γλυώδης ψυχάκιας που γράφει ως Γατάκης στο άλλο στέκι των νεοναζί?
Εγώ είμαι αυτός που όσο είναι ματωμένα τα χέρια μου γιατί ο ψυχάκιας Ρουπακιάς, δολοφόνησε, άλλο τόσο είναι ματωμένα τα δικά σου για κάθε δολοφονία που έχουν κάνει οι μετανάσται αδέρφια μας...
Πως σου φαίνεται το τσουβάλι;
Επειδή λοιπόν δεν είσαι δολοφόνος, ούτε αυτουργός, μη μου χρεώνεις τη μαλακία της μονάδας, γιατί τότε μου δίνεις το δικαίωμα να σου χρεώσω επίσης.

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

τα δύο πολιτικά ''άκρα'', για διαφορετικούς λόγους το καθένα, είναι αυτά που βάζουν τις κοινωνίες σε κίνηση, αρνητική ή θετική.
να βάλουμε το ερώτημα για το ποιος δημιουργεί αυτούς τους λόγους;
να βάλουμε το ερώτημα για το ποιος δημιουργεί αυτούς τους λόγους;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Kauldron
- Supreme poster

mitsokollias έγραψε:Kauldron έγραψε:mitsokollias έγραψε:Εδώ γράφουν τις δικαιολογίες τους αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν τη ναζιστική συμμορία?
Μα γι αυτό ακριβώς θα πάνε να την ψηφίσουν ,επειδή πρόκειται για μαχαιροβγάλτες πρόθυμους να κάνουν τη βρωμοδουλειά που οι ίδιοι επιθυμούν αλλά δεν τολμούν.
Ολα τα άλλα είναι φερετζέδες βρώμικων ψυχών.
Tα περί "μαχαιροβγαλτών" και βρώμικων ψυχών επιστρέφονται, και μάλιστα με αποδείξεις:Μαχαίρωσαν 26χρονο με ελληνική σημαία στην μπλούζα στη συγκέντρωση αντιεξουσιαστών
http://www.newsit.gr/ellada/maxairosan- ... 905/406312ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
http://www.axortagos.gr/simmoria-anarxi ... -as_2.htmlΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΡΕΓΓΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΡΙΣΑ : 14 μήνες φυλακή στον ''Ρέγγα'' που έβγαλε τη μπλούζα από 12χρονο παιδάκι
ΛΑΡΙΣΑ : 14 μήνες φυλακή στον ''Ρέγγα'' που έβγαλε τη μπλούζα από 12χρονο παιδάκι
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΛΑΡΙΣΑ , ΜΠΛΟΥΖΑ , ΠΑΙΔΑΚΙ , ΡΕΓΓΑΣ , ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ , ΦΥΛΑΚΗ
14 μήνες φυλακή άρπαξε ο γνωστός στην Λάρισα με το παρατσούκλι Αναρχοαυτόνομος ''Ρέγγας'' που υποχρέωσε παιδάκι να βγάλει την μπλούζα που φορούσε επειδή είχε πάνω...
την Ελληνική Σημαία!
http://www.axortagos.gr/simmoria-anarxi ... -as_2.html
Τόσος κόπος για να δικαιολογηθείς που κατάντησες συνοδοιπόρος των Ρουπακιάδων? Ωραία δικαιολογία, έγινα ναζί γιατί υπάρχει κι άλλος υπόκοσμος. Μάταιη προσπάθεια για κάποιον που απλά κατέληξε εκεί που ανήκε πάντα.
Δεν υπάρχει ΚΑΙ άλλος υπόκοσμος, ένας είναι ο υπόκοσμος, και αποτελείται από τους "συντρόφους" σου. Αυτό αποδεικνύεται από το παραπάνω, στρεψόδικε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
mitsokollias
Εντάξει κατάλαβα. Δεν συζητώ με νεοναζί. Θα ήθελα να διαγραφεί άμεσα η περσόνα μου και τα πόστς μου από αυτό το νεοναζίστικο σάιτ. Οφείλατε να ενημερώνετε απ την αρχή ότι είστε νεοναζί. Πώς σβήνει ο λογαριασμός?
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Πάλι αποχωρεί...
0 .
-
mitsokollias
Θα μου σβήσετε το λογαριασμό ή θα μου πείτε πώς τον διαγράφω μόνος μου?
Οπως είπα δεν κάνω διάλογο με νεοναζί ούτε θέλω να φαίνεται το όνομα μου σε νεοναζιστικό σάιτ που μπήκα κατα λάθος επειδή παρουσιαζόταν ως σάιτ δημοκρατικού διαλόγου.
Οπως είπα δεν κάνω διάλογο με νεοναζί ούτε θέλω να φαίνεται το όνομα μου σε νεοναζιστικό σάιτ που μπήκα κατα λάθος επειδή παρουσιαζόταν ως σάιτ δημοκρατικού διαλόγου.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Kauldron έγραψε:να πιανόμαστε από μια βλακεία που είπε ο Μιχαλολιάκος πριν 30 χρόνια, είναι ανούσιο.
Σπορά των ηττημένων, νιώσε: του 2012 είναι το βίντεο.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Kauldron
- Supreme poster

mitsokollias έγραψε:Θα μου σβήσετε το λογαριασμό ή θα μου πείτε πώς τον διαγράφω μόνος μου?
Θα το κανονίσει ο Αλε. Στο μεταξύ μπορείς να συνεχίσεις να ανοίγεις νήματα του τύπου "Άντε γειά" όπως την προηγούμενη φορά ή να σπαμμάρεις παντού οτι φεύγεις, μπάς και κάποιος δώσει σημασία.
0 .