ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Και δολοφονίες είχαμε μόνο επί Σαμ, ποτέ ξανά.
Είσαι σοβαρός;
Πες μου άλλο περιστατικό με δολοφονίες που διέπραξαν αυγά. Το ότι δεν απαντάς στα άλλα, επιβεβαιώνει το δίκιο μου.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Και δολοφονίες είχαμε μόνο επί Σαμ, ποτέ ξανά.
Είσαι σοβαρός;

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Πες μου άλλο περιστατικό με δολοφονίες που διέπραξαν αυγά. Το ότι δεν απαντάς στα άλλα, επιβεβαιώνει το δίκιο μου.

Kauldron έγραψε:Και ο Πήξτε γλεντάει τον Ποντικό. Ρε γκάνγκμπανγκ κάνετε και δεν λέτε τίποτα?

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Πες μου άλλο περιστατικό με δολοφονίες που διέπραξαν αυγά. Το ότι δεν απαντάς στα άλλα, επιβεβαιώνει το δίκιο μου.
Άπειρα περιστατικά με μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς, άτομα σε κώμα για μήνες. Το ότι δεν κατέληξε κάποιος είναι συγκυριακό. Ένα αυτό. Δύο, τα άλλα ποια είναι; Εσύ κάνεις υποθέσεις επί πιθανών προθέσεων (οβριοί, αμερικάνοι), εγώ σου μιλάω με γεγονότα. Σαμ μέσα, τσίπρας έξω. Συν η μαλάκω να τους κουβαλάει τα ψάρια στη βουλή. Είσαι ντιπ γκαβός ή κάτι άλλο παίζει;

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Kauldron έγραψε:Και ο Πήξτε γλεντάει τον Ποντικό. Ρε γκάνγκμπανγκ κάνετε και δεν λέτε τίποτα?
Κοίτα πρεμούρα το κακόμοιρο. Μην ανησυχείς κωλντρονάκο, αν βρίσκω χρόνο, θα σε πηδάω κι εσένα όπου σε βρίσκω.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ρε μλκ πήξτε ξέρεις για πόσους έχουν παρέλθει δεκαοκτάμηνα (πληθυντικός) και είναι ακόμα μέσα;

ΠΗΞΤΕ έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ρε μλκ πήξτε ξέρεις για πόσους έχουν παρέλθει δεκαοκτάμηνα (πληθυντικός) και είναι ακόμα μέσα;
Όχι, για διαφώτισέ μας.