Τα κατάπιε όλα ο Αλέξης...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Τα κατάπιε όλα ο Αλέξης...

Δημοσίευσηαπό paralo » 02 Ιούλ 2015, 11:53

Alejandro έγραψε:
paralo έγραψε:Τεσπα. Εμενα με ενοχλουν τωρα στν Τσιπρα 2 πραγματα:
Α. Δεν ειπε οτι λυπαται για την κατασταση, πραγμα που σημαινει οτι ειναι προετοιμασμενος να φτασει στη ρηξη με οτι συνεπαγεται αυτο.
Β . σαν μικρη χωρα θα επρεπε να ειμασταν σημαιοφοροι να τηρουνται οι κανονες στην ευρωπη η οπουδηποτε αλλου κ να γινομαστε ρυθμιστες της τηρησης τους. Οχι να ζηταμε εξαιρεσεις . Στις εξαιρεσεις νικαει ο δυνατοτερος.

Ο Τσίπρας το έχει εγκαταλείψει το ματς. Πάμε για σαρωτική νίκη του ΝΑΙ. Δεν ξέρω αν θέλει ή αν ήθελε ρήξη, πάντως καμία προετοιμασία για ρήξη δεν έκανε.

Τους κανόνες τους έθεσαν οι ισχυροί. Γι' αυτό και τα προβλήματα χτυπάνε τις πιο αδύναμες χώρες. Κακώς βέβαια δεχτήκαμε να ακολουθήσουμε αυτούς τους κανόνες.

Ο τσιπρας αναλαμβανει την εγγυηση χρηματων
Σφαλμα η συγχυση αυτη. Δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη η σκεψη αυτη κ ομολογω οτι το πηρα το μαθημα μου με τον ΓΑΠ κ το λεφτα υπαρχουν.
Οι κανονες της ΕΕ ειναι εκει εδω κ δεκαετιες κ σε καθε δυσκολια οι κανονες επιπροστιθονται. Παντως πρεπει να παιζει καποιος με κανονες γνωστους σε ολους.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιούλ 2015, 12:01

Οι κανόνες σε πολλές περιπτώσεις εχουν αλλάξει. Ειδικά από τότε που η ΕΟΚ έγινε ΕΕ.

Έχουν αλλάξει όμως προς μια πορεία που συμφέρει τους Γερμανούς.

Το κουφό εδώ είναι ότι έχουμε ένα κοινό νόμισμα, αλλά δεν υπάρχει κεντρικός δανεισμός για όλους. Την δε νομισματική πολιτική ασκεί η ΕΚΤ, η οποία βρίσκεται στην Γερμανία και είναι τίγκα στους γερμανόφιλους.
Ή πχ πάρε για παράδειγμα το Δουβλίνο ΙΙ. Μια πρόσθετη συνθήκη, της οποίας το αποτέλεσμα είναι να γίνονται "αποθήκες" μεταναστών χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, η Μάλτα, η Ιταλία, η Ισπανία. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα των βορείων και μόνο αυτών.
Το μόνο θετικό ήταν ότι υποτίθεται θα είχαμε μια οικονομική ευημερία στην ΕΕ, αλλά και αυτό δεν βλέπω να υπάρχει πλέον.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 02 Ιούλ 2015, 12:10

Ο γαλλογερμανικος αξονας ακομα κ τωρα δεν εχει σπασει. Κ ειναι ισχυρεςχωρες.
Οι μικροτερες χωρες που ειναι εντος εε γκαριζουν για τους κανονες που ηδη εχουν στα χερια τους.Για οικονομικα.
Οι ΕΕ λενε ευρωπη.

Δεν καταλαβαινω γιατι στιγματιζεται η γερμανια για τα οικονομικα.

Τα υπολοιπα τ α συζηταμε αλλα να ειμαστε εντος πλαισιου. Φοβαμαι οτι δεν συζηταμε γ εντος πλαισιου.
(Γραφω απο ταμπλετ κ γραφω συμπυκνωμενα )
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Ιούλ 2015, 12:30

Εχει απαντησει ο Γκαιτνερ γιατι στιγματιζεται η Γερμανια οικονομικα.
Γιατι απλα το πλεονασμα της ειναι πανω απο το αποδεκτο που εχει συμφωνηθει για ολες τις χωρες, και σφυριζει αδιαφορα.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 02 Ιούλ 2015, 12:45

Οι μικροτερες χωρες συντασσονται με κανονες. Ουτε υπερ ουτε κατα της γερμανιας. Αυτη ειναι κατα τη γνωμη μιυ η μεγαλη εικονα στη φαση αυτη.

Επιλογες καμικαζι δεν ειναι ουτε προιον της γερμανιας ουτε των αμερικανων ουτε των ελοχιμ ουτε των νεφελιμ.
Ειναι δικη μας η επιλογη αυτη. Εγω δεν την αποδεχομαι α υτη την επιλογη γιατι γουσταρω μανουριασμα κ σκοροφαγωμα με κανονες.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιούλ 2015, 12:44

Τους κανονες κυριως τους θετει η ιδια η αγορα.Η ΕΕ δεν μπορει να προσπερασει τον ανταγωνισμο της Κινας με λεκτικα πυροτεχνηματα περι δημοκρατιας και ιδρυτικων αξιων.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 03 Ιούλ 2015, 13:10

Λαχουρένιος έγραψε:Τους κανονες κυριως τους θετει η ιδια η αγορα.Η ΕΕ δεν μπορει να προσπερασει τον ανταγωνισμο της Κινας με λεκτικα πυροτεχνηματα περι δημοκρατιας και ιδρυτικων αξιων.

Σωστος.
Με δραχμη στη φαση αυτη, στις αγορες δεν μπορουμε να βγουμε.
Τα χρεη του δντ μεταβιβαζονται σε αλλη τραπεζα. Τα χρεη προς εε δεν ξερω τι γινονται. Παντως τα χρεη των Ελς αλλαζουν νομισμα αλλα τοκιζονται στο νομισμα που υπογραφησαν.
Κοινως, ΠΡΕΠΕΙ ννα υπογραφει συμφωνια για μεταρρυθμισεις η φευγουμε απο τον οικονομικο χαρτη. Το βαρελι γενικοτερα εχει κι αλλο πατο.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιούλ 2015, 13:17

Δε μιλουσα για τις αγορες κεφαλαιων συγκεκριμενα,αλλα γενικα.
Συμφωνω σε αυτο που λες για το βαρελι,αλλα ειμαι κατα της συμφωνιας.

Ειμαι υπερ της χρεοκοπιας και του εθνικου νομισματος,αλλα με την παραγωγη στα χερια του λαου,για να μην εχουμε μαυραγοριτικα φαινομενα.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 03 Ιούλ 2015, 13:43

Ποσα πια πραγματα να χρεωθει η Πρωτη ΦοραΑριστερα? Παγκοσμιο ρεκορ θα ειναι!!χαχα

Εγω ειμαι υπερ παραμονης, μορατοριουμ, επενδυσεων στις συνθηκες οπως ειναι τωρα -δλδ χαλια- κ φυσικα κουρεμα.
Οι εθνοτητες ειναι "last year" concept. My forecast.
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 03 Ιούλ 2015, 14:45

Παραμονη θα εχεις, αλλα με πιθανοτητες να υπαρχει μια ικανη ελαφρυνση στον πονο σου με το οχι.

Δεν υπαρχει εξοδος , ετσι στο τυφλο, επειδη μανιυριαζουν οι <<φιλοι μας>> γιατι δεν αρεσει το περιτυλιγμα το νεο στην Ελλαδα.
Θα το φανε, αλλη διεξοδο δεν εχουν.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”