Alejandro έγραψε:paralo έγραψε:Τεσπα. Εμενα με ενοχλουν τωρα στν Τσιπρα 2 πραγματα:
Α. Δεν ειπε οτι λυπαται για την κατασταση, πραγμα που σημαινει οτι ειναι προετοιμασμενος να φτασει στη ρηξη με οτι συνεπαγεται αυτο.
Β . σαν μικρη χωρα θα επρεπε να ειμασταν σημαιοφοροι να τηρουνται οι κανονες στην ευρωπη η οπουδηποτε αλλου κ να γινομαστε ρυθμιστες της τηρησης τους. Οχι να ζηταμε εξαιρεσεις . Στις εξαιρεσεις νικαει ο δυνατοτερος.
Ο Τσίπρας το έχει εγκαταλείψει το ματς. Πάμε για σαρωτική νίκη του ΝΑΙ. Δεν ξέρω αν θέλει ή αν ήθελε ρήξη, πάντως καμία προετοιμασία για ρήξη δεν έκανε.
Τους κανόνες τους έθεσαν οι ισχυροί. Γι' αυτό και τα προβλήματα χτυπάνε τις πιο αδύναμες χώρες. Κακώς βέβαια δεχτήκαμε να ακολουθήσουμε αυτούς τους κανόνες.
Ο τσιπρας αναλαμβανει την εγγυηση χρηματων
Σφαλμα η συγχυση αυτη. Δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη η σκεψη αυτη κ ομολογω οτι το πηρα το μαθημα μου με τον ΓΑΠ κ το λεφτα υπαρχουν.
Οι κανονες της ΕΕ ειναι εκει εδω κ δεκαετιες κ σε καθε δυσκολια οι κανονες επιπροστιθονται. Παντως πρεπει να παιζει καποιος με κανονες γνωστους σε ολους.