Aυστρία συμπαθητικό. Πολύ 90ίλα όμως. Δεν ξέρω αν έχει πέραση το eurodance στις μέρες μας.
Κύπρος πολύ καλύτερο. Και αυτό ρετρό, πιο πολύ σε αρχές 2000s μου κάνει σαν αισθητική και ήχος. Είχα χρόνια να δω τραγουδίστρια με χαμηλοκάβαλο και σκουλαρίκι στον αφαλό.
Πολύ ερασιτεχνική η εμφάνιση της Σάττι μπροστά σε αυτές τις δύο. Κρίμα γιατί το Ζάρι σαν σύνθεση είναι πιο πρωτότυπο και με κατάλληλη παρουσίαση μπορούσε να αναδειχθεί περισσότερο.
Τι είναι αυτό ρε;
-
bizeli
- Moderator

Re: Τι είναι αυτό ρε;
Λαχουρένιος έγραψε:Aυστρία συμπαθητικό. Πολύ 90ίλα όμως. Δεν ξέρω αν έχει πέραση το eurodance στις μέρες μας.
Κύπρος πολύ καλύτερο. Και αυτό ρετρό, πιο πολύ σε αρχές 2000s μου κάνει σαν αισθητική και ήχος. Είχα χρόνια να δω τραγουδίστρια με χαμηλοκάβαλο και σκουλαρίκι στον αφαλό.
Πολύ ερασιτεχνική η εμφάνιση της Σάττι μπροστά σε αυτές τις δύο. Κρίμα γιατί το Ζάρι σαν σύνθεση είναι πιο πρωτότυπο και με κατάλληλη παρουσίαση μπορούσε να αναδειχθεί περισσότερο.
Ξέρεις τι φίλε μου;
Θα εκπλαγείς αλλά βρίσκω τα σχόλιά σου εξαιρετικά εύστοχα.

1 .
-
bizeli
- Moderator

Ααααα by the way το eurodance είναι ξανά της μόδας.
Γενικά όλη αυτή η εποχή 90ς αναβιώνεται και πάλι.
Γενικά όλη αυτή η εποχή 90ς αναβιώνεται και πάλι.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Πάντως οφείλουμε όλοι να τους αναγνωρίσουμε κάτι.
Πώς χορεύουν και τραγουδάνε ταυτόχρονα ρε φίλε;
Και δεν είναι και playback.
respect
Πώς χορεύουν και τραγουδάνε ταυτόχρονα ρε φίλε;
Και δεν είναι και playback.
respect
1 .
-
bizeli
- Moderator

Έτσι είναι. Άμα στέλνεις καραγκιοζιές παίρνεις 11η θέση και πολύ σου είναι.
Πολύ μαγκιά κλανιά και έπαρση η σάττι. Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς καθόταν στον καναπέ.
Κάτσε μαρή αξιοπρεπώς. Τρελή κόμπλα.
Λοιπόν συγχαρητήρια στην Ελβετία, δεν ήταν κακό το κομμάτι, ταπεινός και συμπαθής ο τραγουδιστής. Υπήρχαν και καλύτερα κομμάτια όμως. Γνώμη μου.
Αυτό πιο πολύ μουσική για μιούζικαλ μου έκανε.
Άντε και του χρόνου στην Ελβετία.
Πολύ μαγκιά κλανιά και έπαρση η σάττι. Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς καθόταν στον καναπέ.
Λοιπόν συγχαρητήρια στην Ελβετία, δεν ήταν κακό το κομμάτι, ταπεινός και συμπαθής ο τραγουδιστής. Υπήρχαν και καλύτερα κομμάτια όμως. Γνώμη μου.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αιδώς, ντροπή, καταισχύνη και όλα υπόλοιπα συνώνυμα που συνιστούν την εθνική ξεφτίλα της 11ης, και με το ζόρι, θέσης.
Να καρατομηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι που άκριτα έστειλαν τη λίαν προσεχώς γεροντομπεμπέκα να νιαουρίζει
παριστάνοντας το 16χρονο με μπεμπέ κοτσιδάκια και φουφούλα.
Πού είναι οι ένδοξες εποχές που η Βίσση κοπανιόταν στο πάτωμα σαν κομμένη ουρά σαύρας , ο Ρουβάς καύλωνε όλη
την LGBTQ+ παγκόσμια κοινότητα με τους κοιλιακούς του και η πρωτοπόρα Γαρμπή τραγουδώντας χωρίς βρακί έστελνε
αδιάβαστους τους ξενέρωτους Ευρωπαίους.
Το χθεσινό βράδυ ο ελληνισμός, και η εργατική τάξη της χώρας, έζησαν μια ήττα μεγαλύτερη και από αυτή του ΔΣΕ
από τους αμερικανόδουλους φασίστες και η οποία θα αναφέρεται στο μέλλον ως η ιστορική στιγμή που στιγμάτισε
ανεπανόρθωτα την ψυχή του πιο μουσικοποιοτικού λαού στον κόσμο.
Ήδη η Άντζελα δήλωσε ότι υπέστη τεράστιο σοκ, από την εθνική ήττα, το οποίο δύσκολα θα ξεπεράσει και το οποίο
θέτει εν αμφιβόλω την καλοκαιρινή της περιοδεία στα ανά το πανελλήνιο σκυλάδικα.
Και βρισκόμαστε εν αναμονή των επίσημων δηλώσεων και αντιδράσεων των τηλεοπτικών πρωινάδικων
τα οποία θα ρίξουν φως και στην τελευταία λεπτομέρεια που σενετέλεσε στο να μην έχουμε μούτρα να
αντικρίσουμε στα μάτια τους μουσικά ανταγωνιστές μας Αλβανούς συμπολίτες μας.
Να καρατομηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι που άκριτα έστειλαν τη λίαν προσεχώς γεροντομπεμπέκα να νιαουρίζει
παριστάνοντας το 16χρονο με μπεμπέ κοτσιδάκια και φουφούλα.
Πού είναι οι ένδοξες εποχές που η Βίσση κοπανιόταν στο πάτωμα σαν κομμένη ουρά σαύρας , ο Ρουβάς καύλωνε όλη
την LGBTQ+ παγκόσμια κοινότητα με τους κοιλιακούς του και η πρωτοπόρα Γαρμπή τραγουδώντας χωρίς βρακί έστελνε
αδιάβαστους τους ξενέρωτους Ευρωπαίους.
Το χθεσινό βράδυ ο ελληνισμός, και η εργατική τάξη της χώρας, έζησαν μια ήττα μεγαλύτερη και από αυτή του ΔΣΕ
από τους αμερικανόδουλους φασίστες και η οποία θα αναφέρεται στο μέλλον ως η ιστορική στιγμή που στιγμάτισε
ανεπανόρθωτα την ψυχή του πιο μουσικοποιοτικού λαού στον κόσμο.
Ήδη η Άντζελα δήλωσε ότι υπέστη τεράστιο σοκ, από την εθνική ήττα, το οποίο δύσκολα θα ξεπεράσει και το οποίο
θέτει εν αμφιβόλω την καλοκαιρινή της περιοδεία στα ανά το πανελλήνιο σκυλάδικα.
Και βρισκόμαστε εν αναμονή των επίσημων δηλώσεων και αντιδράσεων των τηλεοπτικών πρωινάδικων
τα οποία θα ρίξουν φως και στην τελευταία λεπτομέρεια που σενετέλεσε στο να μην έχουμε μούτρα να
αντικρίσουμε στα μάτια τους μουσικά ανταγωνιστές μας Αλβανούς συμπολίτες μας.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τον ελβετό τον προώθησε η επιτροπή ξεκάθαρα επειδή είναι κατά δήλωση του τριτοφυλικός. Το κροάτικο από την άλλη, στις στροφές είναι αντιγραφή από Rammstein και το ρεφρέν είναι ξεπατικωσούρα από εδώ
Απορώ πάντως πως δεν το έδωσαν στους σιωνοφασίστες φέτος όπως πρόπερσυ το δωσαν στους ουκρανοναζώφ.
Απορώ πάντως πως δεν το έδωσαν στους σιωνοφασίστες φέτος όπως πρόπερσυ το δωσαν στους ουκρανοναζώφ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Έτσι είναι. Άμα στέλνεις καραγκιοζιές παίρνεις 11η θέση και πολύ σου είναι.
Το μονόπλανο και το χορευτικό την χαντάκωσαν. Τελείως αδιάφορη παρουσίαση. Στην γέφυρα έπρεπε να κάνουν κάτι καλύτερο.
Ο ελβετός ήταν πολύ καλός τεχνικά αλλά η σκηνική παρουσία ήταν χειρότερη και από την δική μας. Το κομμάτι καλό ήταν με εξαίρεση την αρχή που και εμένα μου φάνηκε κάτι σαν από μιούζικαλ. Αν δεν ήταν τόσο θεατρική η ερμηνεία μπορεί να έβγαινε καλύτερο το κομμάτι.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Aυστρία συμπαθητικό. Πολύ 90ίλα όμως. Δεν ξέρω αν έχει πέραση το eurodance στις μέρες μας.
Ξέρεις τι φίλε μου;
Θα εκπλαγείς αλλά βρίσκω τα σχόλιά σου εξαιρετικά εύστοχα.
ο λαχου ειναι μακραν ο πρωτος αναλυτης μουσικων κομματιων
αν σε κατι τον παραδεχομαι ειναι σε αυτο ....στα υπολοιπα τον μηδενιζω πχ πολιτικα!
αλλα για την μουσικη ειναι μια ιδιοφυια .και δεν κανω καθολου πλακα
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου