Γονέας 1 και 2 δεν υπάρχει. Κάθε παιδί έχει μητέρα και πατέρα. Θα μπορούσαν να το πουν κηδεμόνα ή κάτι άλλο, πάντως το "γονέας" δεν στέκει.
Εννοείται ότι παιδιά πρέπει να υιοθετούν μόνο ανδρόγυνα. Κάθε παιδί χρειάζεται μια μάνα και έναν πατέρα.
Γονέας 1 και γονέας 2
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Γονέας 1 και γονέας 2
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

pluton έγραψε:Αχ Μπιζέλι μιλάς σε ένα πολύ δύσπιστο άνθρωπο (σε αυτά τα θέματα τουλαχιστον).... Στενοκεφαλοι, που μισούμε τα πάντα.
Αν λοιπόν η πλειοψηφία είναι με το μέρος των προοδευτικών, γιατί αυτοί οι προοδευτικοί δεν κάνουν δημοψήφισμα, από την μια μεριά οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, όλα αυτά τα φωτισμένα μυαλά που αγαπούν τα πάντα εκτός από την πατρίδα τους και από την άλλη εμείς οι στενοκεφαλοι που μισούμε....
Σε όλα οι δημοκράτες αποφεύγουν την γνώμη του λαού, στις Πρέσπες, στους πουστονομους σε όλα αποφασίζουν οι λίγοι για λογαριασμό των πολλών, αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Βρε πολύ δημοκράτες είστε.
Άκουσε με ο νόμος και του γάμου και της υιοθεσίας θα ψηφιστεί από τους διεφθαρμένους δημοκράτες, θα πανηγυρίζετε, αλλά άλλα τα σχέδια των ανθρώπων και άλλο το σχέδιο του Θεού.
Εμείς τώρα μιλάμε στο φως, εσείς οι δημοκράτες ενεργείτε στο σκοτάδι. Για όλα γνωρίζουμε και δεν ανησυχούμε, εκπροσωπείτε την αυθαιρεσία και ονομάζετε δημοκράτες και εκπροσωπούμε την αλήθεια και λεγόμαστε οπισθοδρομικοί.
Εντάξει Πλούτωνα. Δε θα στο χαλάσω. Συνέχισε να πιστεύεις το παραμύθι που έχεις πλάσει στο κεφάλι σου καλοί vs κακοί.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Εγώ παιδιά για να σας πω την αλήθεια αν είχα παιδί και μου έλεγε ότι είναι γκέι θα ήμουν πολύ κουλ με αυτό.
Για εκείνο όμως που θα τον έσφαζα στο γόνατο θα ήταν αν μου έλεγε ότι θα πάρει ηλεκτρικό πατίνι.
Χίλιες φορές να κυκλοφορεί με γυναικεία ρούχα άμα γουστάρει παρά με πατίνι.
Στην πρώτη περίπτωση δεν ενοχλεί κανέναν. Στη δεύτερη περίπτωση όμως ...
Για εκείνο όμως που θα τον έσφαζα στο γόνατο θα ήταν αν μου έλεγε ότι θα πάρει ηλεκτρικό πατίνι.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:Αχ Μπιζέλι μιλάς σε ένα πολύ δύσπιστο άνθρωπο (σε αυτά τα θέματα τουλαχιστον).... Στενοκεφαλοι, που μισούμε τα πάντα.
Αν λοιπόν η πλειοψηφία είναι με το μέρος των προοδευτικών, γιατί αυτοί οι προοδευτικοί δεν κάνουν δημοψήφισμα, από την μια μεριά οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, όλα αυτά τα φωτισμένα μυαλά που αγαπούν τα πάντα εκτός από την πατρίδα τους και από την άλλη εμείς οι στενοκεφαλοι που μισούμε....
Σε όλα οι δημοκράτες αποφεύγουν την γνώμη του λαού, στις Πρέσπες, στους πουστονομους σε όλα αποφασίζουν οι λίγοι για λογαριασμό των πολλών, αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Βρε πολύ δημοκράτες είστε.
Άκουσε με ο νόμος και του γάμου και της υιοθεσίας θα ψηφιστεί από τους διεφθαρμένους δημοκράτες, θα πανηγυρίζετε, αλλά άλλα τα σχέδια των ανθρώπων και άλλο το σχέδιο του Θεού.
Εμείς τώρα μιλάμε στο φως, εσείς οι δημοκράτες ενεργείτε στο σκοτάδι. Για όλα γνωρίζουμε και δεν ανησυχούμε, εκπροσωπείτε την αυθαιρεσία και ονομάζετε δημοκράτες και εκπροσωπούμε την αλήθεια και λεγόμαστε οπισθοδρομικοί.
Εντάξει Πλούτωνα. Δε θα στο χαλάσω. Συνέχισε να πιστεύεις το παραμύθι που έχεις πλάσει στο κεφάλι σου καλοί vs κακοί.
Όχι λάθος, μειοψηφία δημοκράτες που κάνουν ότι τους καπνίσει και πλειοψηφία φασίστες που τους έχετε γραμμένους κανονικά.... Τόσο δημοκρατία, μετά σας πείραζε ο Παπαδόπουλος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Εγώ παιδιά για να σας πω την αλήθεια αν είχα παιδί και μου έλεγε ότι είναι γκέι θα ήμουν πολύ κουλ με αυτό.
Λοιπόν σε βρίσκω ομοφοβική με τα ηλεκτρικά πατίνια, πάντως αν κάνεις αγοράκι μη το συνηθίσεις με ροζ φουστανακια και για παιχνίδια την μπαρμπι.... Όσο κουλ και να είσαι θα σε πειράξει όταν γυρίσει από το πάρτι με αίμα στο κυλωτακι του, να είσαι βέβαιη ότι δεν θα είναι περίοδος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Τι σημαίνει για τις φτωχές γυναίκες η υιοθεσία από κίναιδους.
Μετατρέπουν τις γυναίκες σε σκεύος παραγωγής παιδιών με αμοιβή, από ευκατάστατους ευρυπρωκτους.
Τα υιοθετημένα παιδιά γίνονται αντικείμενο διδασκαλίας διεστραμμένου προτύπου ζωής.
Κουτσούμπας για παρένθετη μητρότητα: «Μπίζνα δισεκατομμυρίων, δεν είναι πρόοδος αλλά βαρβαρότητα»
https://www.gazzetta.gr/plus/2295679/ko ... oodos-alla
Oι υπόλοιποι αριστεροί είναι υπέρ των π@υστηδων.
Ο κήπος θέλει κηπουρό, το αμπέλι αμπελουργό, το μελίσσι μελισσουργό και η οικογένεια μητέρα.
Άγιος Κλήμης Αλεξανδρείας
Μετατρέπουν τις γυναίκες σε σκεύος παραγωγής παιδιών με αμοιβή, από ευκατάστατους ευρυπρωκτους.
Τα υιοθετημένα παιδιά γίνονται αντικείμενο διδασκαλίας διεστραμμένου προτύπου ζωής.
Κουτσούμπας για παρένθετη μητρότητα: «Μπίζνα δισεκατομμυρίων, δεν είναι πρόοδος αλλά βαρβαρότητα»
https://www.gazzetta.gr/plus/2295679/ko ... oodos-alla
Oι υπόλοιποι αριστεροί είναι υπέρ των π@υστηδων.
Ο κήπος θέλει κηπουρό, το αμπέλι αμπελουργό, το μελίσσι μελισσουργό και η οικογένεια μητέρα.
Άγιος Κλήμης Αλεξανδρείας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Σε πολλά από αυτά που έγραψες στα ποστ σου συμφωνώ.
Να σε ρωτήσω στο νηπιαγωγείο ένα πρό σχολικό παιδάκι θα πει :
,, Η μαμά μου είναι όμορφη, την δική σου μαμά δεν την έχω δει είναι όμορφη; ,,
Το νηπιακι που έχει δύο π@υστηδες για γονείς τι θα απαντήσει;
Ποιός προκαλεί φόβο στα παιδιά αυτά; Η ίδια η φύση ορίζει ότι υπάρχει μαμά με μ@υνακι και μπαμπάς με αρχ@δια, όταν και η μαμά και ο μπαμπάς κατουράνε όρθιοι αρχίζουν οι ερωτήσεις, αρχίζουν οι στεναχώριες, αρχίζουν οι αυτοκτονίες.
FB_IMG_1705071960182.jpg
Τα πιτσιρίκια είναι κωλόπαιδα. Οποιοδήποτε παιδί ξεφεύγει έστω και λίγο από τον μέσο όρο και το θεωρούν αδύναμο είναι δεδομένο ότι θα δεχθεί εκφοβισμό. Νομίζεις ότι τα υιοθετημένα παιδιά από στρέιτ δεν δέχονται μπούλινγκ?
Ένα ζευγάρι γνωστών μου αποκάλυψε στο παιδί τους (ηλικίας δημοτικού) ότι είναι υιοθετημένο. Τους συμβούλεψε ο ψυχολόγος και το έκαναν. Το παιδί το ανέφερε στο σχολείο μια μέρα και από τότε τα κωλόπαιδα του έκαναν καζούρα. Μια χαρά στρέιτ και νορμάλ ήταν οι θετοί γονείς αλλά παρ'όλα αυτά το παιδί δεν γλύτωσε την σκατίλα της κοινωνίας.
Εγώ έχω πιάσει τον πατέρα μου να φυστικωνει την μάνα μου, Ε! Και τι έγινε; Αν όμως έπιανε ένα παιδί π@υστηδων τον ,,μπαμπά,, να φυστικωνει την ,,μαμά,, τότε οι ερωτήσεις έχουν άλλη διάσταση.
Και μιας και είπα αυτά περί φυστικωματος άκου και κάτι που ήταν πραγματικότητα στο σύνολο του πληθυσμού πριν μερικές δεκαετίες.
Πολλές φορές κοιμόντουσαν πολυμελεις οικογένειες σε ένα δωμάτιο όλη η οικογένεια στρωματσαδα, παιδιά και γονείς όλοι μαζί, το πρωί τα στρώματα μαζευοντουσαν για να αδειάσει το δωμάτιο.... Σε μια τέτοια φάση έγινε ο έξεις διάλογος:
Μη με σκουντας ρε.
Δεν σε σκουντω εγώ, ο μπαμπάς σκουντα την μαμά.
stromatsada.jpg
Ό,τι να ναι ρε φίλε. Ειλικρινά

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Συγγνώμη αυτό το νήμα με αρχικό ποστ ομοφυλόφιλα ζευγάρια και παιδεραστία πώς συνδέεται;
Για να μη μιλήσω για την μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος από την πλευρά του νηματοθέτη.
Ως συνήθως η γνωστή τακτική του Πλούτωνα ...κάνει μια γύρα στο ίντερνετ... τσακώνει τις απόψεις που εξυπηρετούν τη δική του και τις πετάει εδώ.
Εγώ νομίζω ότι απλά θέλει να σημειώσει φανταστικές νίκες εναντίον των αριστερών ή όσων θεωρεί εκείνος αριστερούς

bizeli έγραψε:Γενικά ο Πλούτωνας τα έχει κάνει όλα μια σαλάτα.
Το γεγονός ότι οι ομοφυλόφιλοι έφηβοι έχουν μεγαλύτερες τάσεις αυτοκτονίας (αν είναι σωστή η συγκεκριμένη έρευνα) συνδέεται με πολλούς παράγοντες. Και αυτό που λες εσύ αλλά ακόμα και με τους ίδιους που "βασανίζονται" να βρουν τη σεξουαλικότητά τους ειδικά σε αυτή την ηλικία και όλο αυτό τους φαίνεται βουνό. Ακόμα και αν οι ίδιοι αποδεχθούν ότι είναι ομοφυλόφιλοι, γιατί πολλοί διστάζουν ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό να το παραδεχθούν, έχουν μετά να αντιμετωπίσουν μια πληθώρα καταστάσεων μπροστά τους που πολλοί δεν το αντέχουν.
Απλά ο Πλούτωνας θέλει με όλα αυτά τα "παραδείγματα" να παρουσιάσει τους ομοφυλόφιλους ως μια προβληματική, αρρωστημένη, ανώμαλη και διαστροφική κατηγορία ανθρώπων. Γενικά θέλει να σχηματίσει μια στρεβλή εικόνα.
Η ομοφυλοφιλία σε επίπεδο μελετών συνδέεται και με βιολογικούς παράγοντες (αν και ακόμα οι έρευνες είναι σε εξέλιξη) και με ψυχιατρικούς και με κοινωνικούς κτλ
Αλλά άλλο αυτό που λέω εγώ και άλλο αυτό που λέει ο Πλούτωνας που πάει να τους παρουσιάσει ως πορνοδιαστροφικούς και άλλα παλαβά.
Μα και αυτό αποτέλεσμα της προκατάληψης της κοινωνίας δεν είναι? Ένα μέρος της ομοφοβίας εσωτερικεύεται και από τα ίδια τα ομοφυλόφιλα άτομα και δημιουργεί συγκρούσεις μέσα τους. Όπως αντίστοιχα και οι γυναίκες εσωτερικεύουν μισογυνιστικές απόψεις σε πολλές περιπτώσεις.
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Τα γεγονότα Μπιζέλι, τα γεγονότα....
Όταν σε τόσο μικρό δείγμα παιδιών από υιοθεσίες π@υστηδων τείνει προς αυτοκτονία κάτι δείχνει αυτό.... Έτσι δεν είναι;
Εντάξει αυτοκτονίες υπάρχουν και σε παιδιά φυσιολογικών οικογενειών, αλλά όταν είναι τριπλάσιες αναλογικα οι αυτοκτονίες σε παιδιά που υιοθέτησαν οι ευρυπρωκτοι κάτι λέει.
Μα δεν αναφέρεται το άρθρο που έβαλες στα παιδιά που υιοθέτησαν οι γκέι, αλλά στους ίδιους τους γκέι.
Κάποιος γεωπολιτικός αναλυτής που να εκτιμά ότι θα δωθεί η Κωνσταντινούπολη στους Έλληνες, υπάρχει;
Διότι αυτό το πρόβλεψε πριν 250 χρόνια και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Αν αυτό δεν είναι προφητεία τότε τι είναι;
Πχ ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει ότι οι Τούρκοι θα φτάσουν στα Εξαμίλια .... Αναρωτιόμασταν που είναι τα Εξαμίλια (διότι υπάρχουν πέντε τοποθεσίες με αυτό το όνομα ) και ποτέ το έλεγε πριν 250 χρόνια όταν δεν υπήρχε καν ελληνικό κράτος. .... Έρχεται λοιπόν ο άγιος Παΐσιος και λέει: ,,Μη ψάχνεται τα Εξαμίλια δεν είναι τοποθεσία, είναι η διαμάχη Ελλάδας Τουρκίας για τα έξη η δώδεκα ναυτικά μίλια στην θάλασσα. Και ποτέ το λέει αυτό; Πριν ξεσπάσει η κρίση για τα έξη μίλια....
Τι είναι αυτά;
https://www.news.gr/ellada/article/2307 ... llada.html
https://www.newsbomb.gr/ellada/ekklhsia ... toy-teloys
https://www.vimaorthodoxias.gr/gerontas ... -toyrkias/
Τι σόι πρόβλεψη είναι αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ?
.gif)
1 .