FB_IMG_1670838250365.jpg
Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...
-
pluton
- Supreme poster

Re: Σχετικά με το σκάνδαλο Κατάρ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
vallon
- Supreme poster

taxalataxalasa έγραψε:Προέλλην έγραψε:Κανονικότατα, το Βέλγιο δεν είναι Ελλάδα. Το όνομά της φιγουράρει σε όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, το AP έκανε breaking όταν την μπουζουριάσαν.
Bέβαια, δεκανέας ήταν απ ότι φαίνεται στην όλη ιστορία, άλλοι ήταν τα κεφάλια (πρώην ευρωβουλευτές δορυφόροι-λομπίστες του Ευρωκοινοβουλίου και μεγαλοϋπάλληλοι) και μάλλον στην φάση την έμπλεξε ο άντρας της (και αυτός στο κρατητήριο).
Ούτε 10νέας... φαίνεται πως είναι απλά μια ακόμα χρήσιμη ηλίθια... θα δείξει η πορεία...
μπααα
χάπατο πιάστηκε
αυτοπαραμυθιάστηκε
νόμιζε ότι οι Βέλγοι τα κάνουν σαν τους δικούς μας που κανένας ποτέ δεν μπήκε φυλακή ότι κι αν έκλεψε...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
taxalataxalasa
- Basic poster

nemo έγραψε:τεσπα ολοι οι ελ βρισκονται νοητικα διπλα της σε αυτην την δυσκολη ωρα και της ευχομαστε τα καλυτερα
οπως και σε ολους τους συγχρονους πολιτικους στην ελλαδα που τραβανε μεγαλο ζορι μη νιώθοντας καμια σιγουρια
στην ρεμουλα

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Μη διανοηθειτε να την φέρετε να δικαστεί στην Ελλάδα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

κι υστερα εχουμε και το μπιζελι να λεει ενα τιποτα την καιλι μας (το η με ι)
αντε να ειχαν το μυαλο οι συριζαιες να κανουν τετοια κονε!!
οι κομμουνιστριες το εχουν και αρμεγουν απο ολες τις παντες αλλα γνωριζουν καλυτερα απο τον καθενα να προφυλασσονται
Ως Ελληνίδα «Εσκομπάρ» παρουσίασαν τα βελγικά ΜΜΕ την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ε.Καϊλή, καθώς σύμφωνα με βελγικές αστυνομικές πηγές «Αυτά τα ευρήματα τα εντοπίζουμε συνήθως σε έρευνες σπιτιών διακινητών ναρκωτικών» όπως αναφέρουν στη Le Soir.
αντε να ειχαν το μυαλο οι συριζαιες να κανουν τετοια κονε!!
οι κομμουνιστριες το εχουν και αρμεγουν απο ολες τις παντες αλλα γνωριζουν καλυτερα απο τον καθενα να προφυλασσονται
Ως Ελληνίδα «Εσκομπάρ» παρουσίασαν τα βελγικά ΜΜΕ την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ε.Καϊλή, καθώς σύμφωνα με βελγικές αστυνομικές πηγές «Αυτά τα ευρήματα τα εντοπίζουμε συνήθως σε έρευνες σπιτιών διακινητών ναρκωτικών» όπως αναφέρουν στη Le Soir.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

ετσι γινονται οι καθαρες δουλειες γατακια σε ολα τα ποστα
μικαέλα με το κάππα
@queenmikaela_
·
5 ώ
ο ιταλός σύντροφος της καϊλή είχε ιδρύσει μκο με στόχο την καταπολέμηση της ατιμωρησίας *γέλια κοινού*. α ρε γιάσονα, κρίμα που δε σε παρακολουθούν να δούμε και τις δικές σου αγνές προθέσεις
μικαέλα με το κάππα
@queenmikaela_
·
5 ώ
ο ιταλός σύντροφος της καϊλή είχε ιδρύσει μκο με στόχο την καταπολέμηση της ατιμωρησίας *γέλια κοινού*. α ρε γιάσονα, κρίμα που δε σε παρακολουθούν να δούμε και τις δικές σου αγνές προθέσεις
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και στα υποψιν η ωραια μας καιλι ηταν υπερ της αγνης ανθρωπιστικης μεταναστευσης
οπως και ολοι που παιζουν αυτην την μουσικη ..τωρα ξερετε γιατι τους εχει πιασει ολους ο πονος του ανθρωπισμου
ειναι τα πετροδολαρα
οπως και ολοι που παιζουν αυτην την μουσικη ..τωρα ξερετε γιατι τους εχει πιασει ολους ο πονος του ανθρωπισμου
ειναι τα πετροδολαρα
0 .
-
nemo
- Supreme poster

taxalataxalasa έγραψε:nemo έγραψε:τεσπα ολοι οι ελ βρισκονται νοητικα διπλα της σε αυτην την δυσκολη ωρα και της ευχομαστε τα καλυτερα
οπως και σε ολους τους συγχρονους πολιτικους στην ελλαδα που τραβανε μεγαλο ζορι μη νιώθοντας καμια σιγουρια
στην ρεμουλα
δεν εκλεψε ελληνικα χρηματα
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:taxalataxalasa έγραψε:
δεν εκλεψε ελληνικα χρηματα
Δεν κατηγορείται για κλοπή.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

taxalataxalasa έγραψε:Προέλλην έγραψε:Κανονικότατα, το Βέλγιο δεν είναι Ελλάδα. Το όνομά της φιγουράρει σε όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, το AP έκανε breaking όταν την μπουζουριάσαν.
Bέβαια, δεκανέας ήταν απ ότι φαίνεται στην όλη ιστορία, άλλοι ήταν τα κεφάλια (πρώην ευρωβουλευτές δορυφόροι-λομπίστες του Ευρωκοινοβουλίου και μεγαλοϋπάλληλοι) και μάλλον στην φάση την έμπλεξε ο άντρας της (και αυτός στο κρατητήριο).
Ούτε 10νέας... φαίνεται πως είναι απλά μια ακόμα χρήσιμη ηλίθια... θα δείξει η πορεία...
Δεν ξέρω αν το δηλώνει σε συνεννόηση με τον άνδρα της για να τα πάρει πάνω του όλα αυτός, αλλά τώρα λέει ότι δεν έχει ιδέα για όλους αυτούς του κυκλώματος και ότι δεν γνωρίζει τις διάφορες διασυνδέσεις του άνδρα της.
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν κολλάει με το ότι έπιασαν τον πατέρα της με έναν χαρτοφύλακα γεμάτο Ευρώ να προσπαθεί να το σκάσει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts