Την κρίση την δημιούργησε η Ευρώπη και όχι ο Πούτιν, δήλωσε ο δήμαρχος Αμβέρσας και έγινε χαμός

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Την κρίση την δημιούργησε η Ευρώπη και όχι ο Πούτιν, δήλωσε ο δήμαρχος Αμβέρσας και έγινε χαμός

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Σεπ 2022, 21:46

Οι Ρώσοι εισβολείς είναι όρκς, τέρατα, και η φυσική τους θέση είναι στα 4 με έναν Ουκρανό να τους καβαλαει.

Αυτό δεν αναφέρεται στους Ρώσους ως εθνότητα. πχ και εσύ σε αυτή την κατηγορία ανήκεις, και οι Τσετσένοι ισλαμιστές εγκληματίες του Καντυρωφ, κ άλλοι, χωρίς να είστε εθνικά Ρώσοι.

Άλλοι Ρώσοι πάλι, είναι σπουδαίοι. Θυσίασαν την ζωή τους, την υγεία τους, το μέλλον τους, για να υψώσουν το ανάστημα τους απέναντι στο δολοφονικο καθεστώς. Κάτι που εσύ είσαι πολύ μικρός, ένα τίποτε, για να κάνεις. Ένας λακεδακος είσαι που πάει όπου του πει η καθεστωτική αφήγηση.

Είναι δόλιο, ποταπό, ελεεινό και κουτοπόνηρο να προσπαθείς να ταυτίσεις την φασιστική εισβολή, τον ρωσικό φασισμό εν γένει με μια εθνικότητα και λαό συλλήβδην.
Είναι απλά τα σκατα που σας ταιζουν τα πουτλερορκικα ΜΜΕ, ότι και καλά δεν εισβαλατε σε μια ξένη χώρα, αλλά πολεμάτε κατά κάποιων που "σας μισούν" και απεργαζονται την καταστροφή σας. Αυτός ακριβώς είναι ο ορισμός του ναζισμού, και οι ναζι όταν καιγαν τους Εβραίους, σε εθνική φυλετική άμυνα νόμιζαν ότι βρίσκονται.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Την κρίση την δημιούργησε η Ευρώπη και όχι ο Πούτιν, δήλωσε ο δήμαρχος Αμβέρσας και έγινε χαμός

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Σεπ 2022, 21:53

Προέλλην έγραψε:Βιασμός, διασυρμός, ταπείνωση των ρώσων.
Στα 4, στην φυσική τους θέση δηλαδή.

Σλαβα Ουκραηνι!!!

Δεν βλεπω την λεξη "εισβολέων" μετα απο τη λεξη "ρωσων". Και ξέρεις γιατί; Γιατι δεν υπάρχει. Γιατι το ποστ σου κάπου 80-85 χρονια πριν θα ηταν ετσι:
Προέλλην έγραψε:Βιασμός, διασυρμός, ταπείνωση των Εβραίων.
Στα 4, στην φυσική τους θέση δηλαδή.

Χαϊλ Χιτλερ!!!

Γιατι εισαι ναζι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Σεπ 2022, 21:58

Σας έστησαν στα 4 καλά οι Ουκρανοί, φασιστακια , και έχετε σαλεψει :yesyes:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Σεπ 2022, 22:36

Προέλλην έγραψε:Σας έστησαν στα 4 καλά οι Ουκρανοί, φασιστακια , και έχετε σαλεψει :yesyes:

Παω στοίχημα οτι οι παππούδες σου ετρεχαν να αρπαξουν τις ιδιοκτησίες των Εβραίων τον επόμενο δευτερόλεπτο που ειδαν οτι εφυγε το τελευταίο βαγονι προς το Άουσβιτς. Τοτε φαγατε καλα αλλα μια του κλεφτη... ερχεται ομως πουτσα καλη :yesyes: ετοιμασου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Σεπ 2022, 22:46

ВладимирВладимирович έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σας έστησαν στα 4 καλά οι Ουκρανοί, φασιστακια , και έχετε σαλεψει :yesyes:

Παω στοίχημα οτι οι παππούδες σου ετρεχαν να αρπαξουν τις ιδιοκτησίες των Εβραίων τον επόμενο δευτερόλεπτο που ειδαν οτι εφυγε το τελευταίο βαγονι προς το Άουσβιτς. Τοτε φαγατε καλα αλλα μια του κλεφτη... ερχεται ομως πουτσα καλη :yesyes: ετοιμασου.

Α, τώρα θα μου πεις και για τους παππούδες μου :dunno:

Κι εγώ να πω τότε ότι πάω στοίχημα οτι το απόγευμα δελεασες με καραμέλες δύο 6χρόνα αγοράκια και τα βιασες στον υπόγειο του σπιτιού σου.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Σεπ 2022, 22:55

Προέλλην έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Παω στοίχημα οτι οι παππούδες σου ετρεχαν να αρπαξουν τις ιδιοκτησίες των Εβραίων τον επόμενο δευτερόλεπτο που ειδαν οτι εφυγε το τελευταίο βαγονι προς το Άουσβιτς. Τοτε φαγατε καλα αλλα μια του κλεφτη... ερχεται ομως πουτσα καλη :yesyes: ετοιμασου.

Α, τώρα θα μου πεις και για τους παππούδες μου :dunno:

Κι εγώ να πω τότε ότι πάω στοίχημα οτι το απόγευμα δελεασες με καραμέλες δύο 6χρόνα αγοράκια και τα βιασες στον υπόγειο του σπιτιού σου.

Συκοφαντεις εις βαρος μου γιατι δεν εχω δώσει ποτέ κανενα σημάδι για κατι τέτοιες τασεις. Εσυ, αντιθέτως, εχεις εκφρασει πολλακις τις ναζιστικές κουβεντες αρα ειναι λογικο να υποθέτει κανείς οτι δεν το φυτρωσες μονος σου αλλα την εχεις οικογενειακή παράδοση. Ξερεις, απο την μηλια δεν βγαινουν τα ροδακινα ετσι και οι νεοναζι προέρχονται κυρίως απο τις παραδοσιακές φιλοναζιστικες οικογένειες.
Καταλαβαίνεις τωρα που εχεις αδικο εσυ και δικιο εγω;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Σεπ 2022, 23:01

Οση βάση έχει ότι οι παππούδες μου ιδιωποιηθηκαν εβραϊκές περιουσίες άλλη τόση έχει ότι είσαι ένα μανιασμένο παιδεραστικο τέρας.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Σεπ 2022, 23:04

ВладимирВладимирович έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Α, τώρα θα μου πεις και για τους παππούδες μου :dunno:

Συκοφαντεις εις βαρος μου γιατι δεν εχω δώσει ποτέ κανενα σημάδι για κατι τέτοιες τασεις. Εσυ, αντιθέτως, εχεις εκφρασει πολλακις τις ναζιστικές κουβεντες αρα ειναι λογικο να υποθέτει κανείς οτι δεν το φυτρωσες μονος σου αλλα την εχεις οικογενειακή παράδοση. Ξερεις, απο την μηλια δεν βγαινουν τα ροδακινα ετσι και οι νεοναζι προέρχονται κυρίως απο τις παραδοσιακές φιλοναζιστικες οικογένειες.
Καταλαβαίνεις τωρα που εχεις αδικο εσυ και δικιο εγω;

Και οι παιδερες από οικογενειακή παράδοση βγαίνουν. Οι παππούδες σου ήταν γνωστοί στην γειτονιά;
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 11 Σεπ 2022, 23:08

Το ναζουλο ειναι σε αμοκ κατάσταση πια, μαζεπστε τον καπως γιατι θα παθει τιποτα εγκεφαλικο και δεν θα τραβήξει μεχρι το ερχομενο Νυρεμβέργη. Θα ειναι κριμα να γλιτώσει την δικαια λαϊκή οργη το τουτο το ορνιο νεοχιτλερικο.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Σεπ 2022, 23:10

Δεν πιάνουν αυτά τα κολπακια αναίσχυντο κουτοπόνηρο φασιστακι.
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Διεθνή”