Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Μη σβήσεις τα φώτα κοπέλα μου. Εσύ εκπροσωπείς το δυτικό πολιτισμό!
Τελικά τι έγινε, καταστράφηκε ο δυτικός πολιτισμός απο το σβήσιμο των φώτων;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

κάποιοι τα κονόμισαν για τα καλά
ενώ έχουμε εδώ το σκουπίδι να γλύφει τον κούλη
Κρυφτούλι με τα «ουρανοκατέβατα» κέρδη
Ιλιγγιώδη «ουρανοκατέβατα» κέρδη που υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 2 δισ. ευρώ έχει γεννήσει η απογείωση των τιμών μετά το καλοκαίρι στους παραγωγούς ρεύματος. Η κυβέρνηση, που έως τώρα απέρριπτε ακόμη και την ύπαρξή τους, πιέζεται να τα αξιοποιήσει, αλλά αντί να λάβει εκείνη τις αποφάσεις, ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki ... bata-kerdi
ενώ έχουμε εδώ το σκουπίδι να γλύφει τον κούλη
Κρυφτούλι με τα «ουρανοκατέβατα» κέρδη
Ιλιγγιώδη «ουρανοκατέβατα» κέρδη που υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 2 δισ. ευρώ έχει γεννήσει η απογείωση των τιμών μετά το καλοκαίρι στους παραγωγούς ρεύματος. Η κυβέρνηση, που έως τώρα απέρριπτε ακόμη και την ύπαρξή τους, πιέζεται να τα αξιοποιήσει, αλλά αντί να λάβει εκείνη τις αποφάσεις, ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki ... bata-kerdi
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
vallon
- Supreme poster

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Αγοράζουν με 454 ευρώ και πουλάνε με 790» – Προκλητική κερδοσκοπία των παρόχων
Στην καταγγελία ότι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας αγοράζουν με 454 ευρώ και πουλάνε με 790 ευρώ προχώρησε μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. «Αγοράζει αυτή την στιγμή η ΔΕΗ και οι πάροχοι 454 ευρώ και πουλάνε 790 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις τιμές μεγαβατώρας ρεύματος.

https://thepressproject.gr/proedros-gen ... -parochon/
Στην καταγγελία ότι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας αγοράζουν με 454 ευρώ και πουλάνε με 790 ευρώ προχώρησε μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. «Αγοράζει αυτή την στιγμή η ΔΕΗ και οι πάροχοι 454 ευρώ και πουλάνε 790 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις τιμές μεγαβατώρας ρεύματος.

https://thepressproject.gr/proedros-gen ... -parochon/
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Προέλλην

Τελικά τι έγινε, καταστράφηκε ο δυτικός πολιτισμός απο το σβήσιμο των φώτων;
1 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Φασολαδα
- Basic poster

Προέλλην έγραψε:Τελικά τι έγινε, καταστράφηκε ο δυτικός πολιτισμός απο το σβήσιμο των φώτων;
Οχι ακόμα, προηγείται η επισιτιστική κρίση λόγω έλλειψης σιταριού
.gif)
1 .
-
Προέλλην

Μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνα, σβήσαν τα φώτα κάποιες ώρες πριν το ξημέρωμα στην Μαδρίτη και στην λοιπή Ισπανία;
Κι αν σβήσαν, τι καταστρεπτικές συνέπειες είχε αυτό για τον δυτικό πολιτισμό;
Κι αν σβήσαν, τι καταστρεπτικές συνέπειες είχε αυτό για τον δυτικό πολιτισμό;
1 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ΚΕΡΔΑΜΕ - ΝΙΚΑΜΕ
Γερμανία: Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία - Έρχονται μπλακ άουτ από Γενάρη - Μαζέψτε νερό και κονσέρβες
Σε αυστηρές προειδοποιήσεις προχώρησε ο επικεφαλής της γερμανικής Πολιτικής Προστασίας, Ραλφ Τίσερ. Έρχονται μπλακάουτ από τον Γενάρη, ανέφερε.
Για συνεχή μπλακ άουτ προειδοποίησε ο επικεφαλής της γερμανικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, Ραλφ Τίσλερ κάνοντας λόγο για για εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στη Γερμανία, ήδη από τον Γενάρη του 2023, προειδοποιώντας τους συμπατριώτες του για δύσκολο χειμώνα.
Ειδικότερα, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα "Die Welt", ο Τίσλερ ζήτησε από όσους έχουν τη δυνατότητα να έχουν σε ετοιμότητα τις γεννήτριες, ώστε να μην διακοπεί και το τηλεφωνικό δίκτυο, ενώ αναφέρθηκε και στα πολεμικά καταφύγια.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Πνέει τα λοίσθια ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός.
Ίσως σωθεί ένα μέρος του εφόσον ολόκληρη η δυτική Ευρώπη αποψιλώσει τα δάση της και στρωθεί κάθε βουνό, χωράφι, ρέμα και ραχούλα με τρισεκατομμύρια ανεμογεννήτριες.
Στρατηγικός σκοπός για το άμεσο μέλλον να μην αντιμετωπίσει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα η χρήση των σμαρτφον και τα υπόλοιπα ποιος τα γαμεί.
Υπάρχει η εμπειρία της εποχής των παγετώνων.
Ίσως σωθεί ένα μέρος του εφόσον ολόκληρη η δυτική Ευρώπη αποψιλώσει τα δάση της και στρωθεί κάθε βουνό, χωράφι, ρέμα και ραχούλα με τρισεκατομμύρια ανεμογεννήτριες.
Στρατηγικός σκοπός για το άμεσο μέλλον να μην αντιμετωπίσει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα η χρήση των σμαρτφον και τα υπόλοιπα ποιος τα γαμεί.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Προέλλην

Adminović έγραψε:ΚΕΡΔΑΜΕ - ΝΙΚΑΜΕΓερμανία: Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία - Έρχονται μπλακ άουτ από Γενάρη - Μαζέψτε νερό και κονσέρβες
Σε αυστηρές προειδοποιήσεις προχώρησε ο επικεφαλής της γερμανικής Πολιτικής Προστασίας, Ραλφ Τίσερ. Έρχονται μπλακάουτ από τον Γενάρη, ανέφερε.
Για συνεχή μπλακ άουτ προειδοποίησε ο επικεφαλής της γερμανικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, Ραλφ Τίσλερ κάνοντας λόγο για για εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στη Γερμανία, ήδη από τον Γενάρη του 2023, προειδοποιώντας τους συμπατριώτες του για δύσκολο χειμώνα.
Ειδικότερα, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα "Die Welt", ο Τίσλερ ζήτησε από όσους έχουν τη δυνατότητα να έχουν σε ετοιμότητα τις γεννήτριες, ώστε να μην διακοπεί και το τηλεφωνικό δίκτυο, ενώ αναφέρθηκε και στα πολεμικά καταφύγια.
Γενάρη έ; Ένας μήνας έμεινε, για να δούμε
Απο θέρμανση και ζεστό νέρο πάντως αναφέρω ότι μέχρι στιγμής είναι πιο ζεστά και απο την κόλαση.
Περιμένω να βγεί ο χειμώνας, και μετά θα δούμε σούμα το κάθε καταστροφολογικό ποστ.
1 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πνέει τα λοίσθια ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός.
5 την βάση και με το ζόρι, έχουμε δει και καλύτερες αναρτήσεις από εσένα.
Η Ζαχαροβα το έριξε στην ποίηση του Β ΠΠ και συγκινείται το πουλάκι μου (μερακλανταν), βρε Μαράκι αφού το φόρτε σου το αυτοκινητατο τι μπλέκεις με άλλα πράγματα;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».