Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Απρ 2022, 16:56

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ως κανονικος επιχειρηματιας δεν ψαχνω ποτε το γρηγορο κερδος κερδοσκοποντας εις βαρος των πελατων μου καθως αυτο μακροπροθεσμα θα με πληξει.
Οσο μπορεσα να προβλεψω τα πραγματα και οσο εφταναν οι δυνατοτητες μου καταφερα να κανω μεγαλες προπαραγγελιες απο οικους του εξωτερικου με μικρες προκαταβολες λογο εμπιστοσυνης και να κλειδωσω και τιμες και χρονους παραδοσης.
Ταυτοχρονα εκανα ενα στοκ καποιων πρωτων υλων και απεφυγα καποιες πολυ μεγαλες αυξησεις
Ολα αυτα απο περυσι γιατι το ραλι αυξησεων ξεκινησε απο τοτε
Ολα αυτα μου εδωσαν την δυνατοτητα να δωσω πολυ ανταγωνιστικες τιμες και να κλεισω πολλα εργα κανοντας νεο ρεκορ καθως οι χαμλες μου τιμες περασαν στο πελατολογιο μου
Ολα αυτα ομως εχουν ενα τελος δεν υπαρχει ανεξαντλητη πηγη φτηνων υλικων
Εγω θελω οι πελατες μου να βγαζουν χρηματα ωστε να επενδυουν

Αν παλι ειχα καποια εμπλοκη σε τομεις που δεν ειναι το αντικειμενο μου τοτε θα κυνηγουσα το υπερκεδρος αυτην την περιοδο γιατι απλα εχω γραμμενους στα @@ μου τους περιστασιακους αγοραστες
Δεν εχω ομως.
Απο το 2015 καθε χρονο ανεβαινοντας σπαζοντας το ενα ρεκορ μετα το αλλο
Οποτε μην ανησυχεις για εμενα αγαπητε φιλε

Εγω ανησυχω για τους συμπολιτες μου παντως γιατι γνωριζω οτι κανεις δεν προκειται μακροπροθεσμα να μην πληγει απο μια νεα οικονομικη κριση
Ειμαι παντως σουπερ ευχαριστημενος καθως αναπτυσομαι εν μεσω τριων απανωτων κρισεων μνημονια-πανδημια-ουκρανικο

λοιπόν εδώ θα γελάσουμε πολύ

κοιτάξτε τι μας λέει το νεοφίλι

ότι επειδή είχε άκριες στη νουδούλα , το λαμόγιο πέταξε τους ανταγωνιστές του έξω , καθάρισε την πιάτσα, έφαγε τα λεφτά από όλους τους άλλους μιζάροντας τα πολιτικά κομμάτοσκυλα για να τον βάζουν μέσα στο παιχνίδι , ειδικά εάν πρόκειται για διαγωνισμούς δημοσίου, οπότε τώρα κοκορεύεται για τις πουστιές που έκανε και καλά ότι ξέρει να είναι επιχειρηματίας.
Ενω είναι ηλίου φαεινότερο ότι όποιος έχει δουλέψει έστω και λίγο το επιχειρείν.. μπορεί να αντιληφθεί πολύ εύκολα ότι αυτά που γράφει είναι παπαριές καμαρωτές, καθώς σε περιβάλλον κρίσης το μόνο που μετράει σε κάθε συγκεκριμένο κλάδο δραστηριότητας είναι το πόσες παραγγελίες θα κλείσεις και πόσο θα δαγκώσεις στις τιμες όταν οι άλλοι βγαίνουν από το παιχνίδι..
και έρχεται τώρα το νεοφίλι να μας το παίξει επιχειρηματίας , αλλά δεν έχει τα κότσια να μας πει πόσα έδωσε σε μίζες και πόσα έφαγε από την εφορία χωνοντας μαύρα τιμολόγια απο μπογιατζήδες, υδραυλικούς κλπ για να καθαρίσει το μαύρο ταμείο του..
σε τα μας ρε νυχτωμένο;;
αν έχεις κότσια μίλα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Βloomberg: καλπάζει το ρούβλι και η Ρωσία θα έχει φέτος 33% περισσότερα έσοδα από ενεργειακές πωλήσεις

Δημοσίευσηαπό Echelon » 10 Απρ 2022, 18:15

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ως κανονικος επιχειρηματιας δεν ψαχνω ποτε το γρηγορο κερδος κερδοσκοποντας εις βαρος των πελατων μου καθως αυτο μακροπροθεσμα θα με πληξει.
Οσο μπορεσα να προβλεψω τα πραγματα και οσο εφταναν οι δυνατοτητες μου καταφερα να κανω μεγαλες προπαραγγελιες απο οικους του εξωτερικου με μικρες προκαταβολες λογο εμπιστοσυνης και να κλειδωσω και τιμες και χρονους παραδοσης.
Ταυτοχρονα εκανα ενα στοκ καποιων πρωτων υλων και απεφυγα καποιες πολυ μεγαλες αυξησεις
Ολα αυτα απο περυσι γιατι το ραλι αυξησεων ξεκινησε απο τοτε
Ολα αυτα μου εδωσαν την δυνατοτητα να δωσω πολυ ανταγωνιστικες τιμες και να κλεισω πολλα εργα κανοντας νεο ρεκορ καθως οι χαμλες μου τιμες περασαν στο πελατολογιο μου
Ολα αυτα ομως εχουν ενα τελος δεν υπαρχει ανεξαντλητη πηγη φτηνων υλικων
Εγω θελω οι πελατες μου να βγαζουν χρηματα ωστε να επενδυουν

Αν παλι ειχα καποια εμπλοκη σε τομεις που δεν ειναι το αντικειμενο μου τοτε θα κυνηγουσα το υπερκεδρος αυτην την περιοδο γιατι απλα εχω γραμμενους στα @@ μου τους περιστασιακους αγοραστες
Δεν εχω ομως.
Απο το 2015 καθε χρονο ανεβαινοντας σπαζοντας το ενα ρεκορ μετα το αλλο
Οποτε μην ανησυχεις για εμενα αγαπητε φιλε

Εγω ανησυχω για τους συμπολιτες μου παντως γιατι γνωριζω οτι κανεις δεν προκειται μακροπροθεσμα να μην πληγει απο μια νεα οικονομικη κριση
Ειμαι παντως σουπερ ευχαριστημενος καθως αναπτυσομαι εν μεσω τριων απανωτων κρισεων μνημονια-πανδημια-ουκρανικο

Τώρα ησύχασα επιχειρηματία Γιάννη Γιαννόπουλα.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Απρ 2022, 21:10

Καλπάζει το ρούβλι, παιδιά:

Εικόνα

Aναγνώστη, κοίτα καλά τον τίτλο του νήματος, και διάβασε τι έχει γραφεί στις προηγούμενες σελίδες. Για να καταλάβεις με τι έχεις να κάνεις εδώ μέσα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 29 Απρ 2022, 22:52

Ολοι θελουν ρουβλι, νοου ρουβλι νοου αεριο γιου αντεσταντ; :rolleyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Απρ 2022, 23:04

έρχεται γερή κατραπακιά σε κάτι κρατήδια που στέκονται προσοχή στους αμερικανούς

θα παγώσει κόσμακης το χειμώνα που μας έρχεται

άσε τι αιρ κοντίσιον θα αντικατασταθεί με ..βεντάλιες καλοκαιριάτικα

στην Ιταλία όμως το πήρανε χαμπάρι
κάτι βλαχάκια εδώ στην πακιστανοελλάδα κάνουν τους επαναστάτες
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Απρ 2022, 01:52

Βάλλον, μην βλέπεις που τρολάρουμε. Τα 200.000 Ευρώ, κάντα Ρούβλια να θυσαυρίσεις! Μην το βλέπεις τώρα που βολοδέρνει, σε λίγο καιρό θα απογειωθεί!
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Απρ 2022, 02:13

Η μπενζινα στα τζερμανια ποσο παει τωρα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Απρ 2022, 12:22

Όπως μου διηγήθηκε καλό μου φιλαράκι που αράξαμε χτες το βράδυ σε ιν κωλάδικο Πέμπτη μεσημεράκι βάζει την αλά Ρώσος μαφιόζος αντίντας φόρμα του και τραβάει για μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες.
Δυο τρεις γριές απόξω, περιμένει έρχεται η σειρά του δείχνει πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα στη χοντρή σεκιουριτού του ελευθερώνει την είσοδο και κατευθύνεται στο πρώτο άδειο γραφείο.
Κυριλέ ο υπάλληλος με κουστουμιά γραβάτα κούρεμα γυαλί στα πλάγια φούντα στην κορυφή και ύφος δέκα υπουργών της νδ.
Παρακαλώ ο κύριος του λέει κόβοντας τον πατόκορφα και δείχνοντας του ότι δεν του γέμισε το μάτι λόγω φόρμας και αξυρισιάς ενδιαφέρομαι για μετατροπή σε συνάλλαγμα μικροποσού που έχω κατατεθειμένο στην τράπεζα του απαντάει.
Βεβαίως του ξαναλέει για τι ποσό και νόμισμα πρόκειται με εμφανή την ξινίλα στη σπυριασμένη μούρη του χωρίς να του πει να καθίσει.
700.000 ευρώ του λέει τα θέλω σε ρούβλια.
Του κρέμασε το σαγόνι μέχρι τον αφαλό του γκόλντεν μπόι και ψέλλισε ένα σοβαρολογείτε νομίζοντας ότι του κάνει πλάκα.
Το όνομα σας ρωτάει του το λέει και παράλληλα του πασάρει και το βιβλιάριο καταθέσεων.
Πληκτρολογάει στα γρήγορα στον υπολογιστή και όταν του βγαίνουν τα δεδομένα αλλάζει ύφος με ταχύτητα φόρμουλας ένα στην ευθεία της Ίμολα και αρχίζει τα καθίστε και τα τι θα πάρετε.
Τα ρούβλια μου του απαντάει και γρήγορα.
Μια στιγμή του λέει και αρχίζει την τρεχάλα από γραφείο σε γραφείο σαν να του είχαν βάλει νέφτι στον κώλο καταλήγει στο διευθυντή και αρχίζουν τα μουσουτου κοιτώντας τον ταυτόχρονα πότε και οι δύο μαζί και πότε εναλλάξ.
Για να μη μακρυγορώ του 'ρχεται αυτοπροσώπως το μεγαλοστέλεχος που κατείχε τον τίτλο του διευθυντή και σαν βρεγμένη γάτα και με απολογητικό ύφος του λέει ότι η τράπεζα τη δεδομένη στιγμή αδυνατεί να ικανοποιήσει το αίτημα του λόγω διαφόρων εγχώριων και διεθνών συγκυριών που δεν επιτρέπουν άμεσα την εκταμίευση του αιτούμενου ποσού και τη μετατροπή του σε ρούβλια.
Δλδ του λέει παρακρατείτε με κάποιο τρόπο τα δικά μου λεφτά και θα μου τα δώσετε όποτε σας κάνει κέφι.
Όχι του λέει το κεφάλαιο σας σε ευρώ αν το αιτηθείτε σήμερα σε μετρητά η τράπεζα θα φροντίσει να το εκταμιεύσετε στο σύνολο του το πολύ σε τρεις εργάσιμες.
Δε με ενδιαφέρει το κεφάλαιο σε ευρώ απαντά αλλά η μετατροπή του σε ρούβλια.
Αδύνατον του λέει αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα ισχύει αυτό γιατί η τράπεζα της Ελλάδας μαζεύει και δεσμεύει ότι ρούβλι υπάρχει στην αγορά.
Εντάξει τώρα συνεννοηθήκαμε απαντάει χαιρετάει και φεύγει χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα όπως μου είπε.
Για να πω την αλήθεια ούτε κι εγώ κατάλαβα.
Εσείς καταλάβατε;

Εδώ να σημειώσουμε ότι όλο το Μάρτη του 22 το ρούβλι ήταν πάνω από 145 προς 1eur και χτες ήταν 76 προς 1eur δλδ σε επίπεδο 2020 και πιο πίσω απ' ό,τι λίγα ξέρω πάνω στις ισοτιμίες.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Απρ 2022, 12:35

Προέλλην έγραψε:Βάλλον, μην βλέπεις που τρολάρουμε. Τα 200.000 Ευρώ, κάντα Ρούβλια να θυσαυρίσεις! Μην το βλέπεις τώρα που βολοδέρνει, σε λίγο καιρό θα απογειωθεί!

Εκπληκτική ιδέα, πόσες Ρωσίδες θα μου στείλει ο πατερουλης να με.... φροντίζουν;

Ε τάξει για να μη ζηλεύεις κι εσύ δυτικό απόσταγμα θα σου στείλω καμία φωτό τους...
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Απρ 2022, 13:07

Ραν ταν πλαν έγραψε:
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Όπως μου διηγήθηκε καλό μου φιλαράκι που αράξαμε χτες το βράδυ σε ιν κωλάδικο Πέμπτη μεσημεράκι βάζει την αλά Ρώσος μαφιόζος αντίντας φόρμα του και τραβάει για μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες.
Δυο τρεις γριές απόξω, περιμένει έρχεται η σειρά του δείχνει πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα στη χοντρή σεκιουριτού του ελευθερώνει την είσοδο και κατευθύνεται στο πρώτο άδειο γραφείο.
Κυριλέ ο υπάλληλος με κουστουμιά γραβάτα κούρεμα γυαλί στα πλάγια φούντα στην κορυφή και ύφος δέκα υπουργών της νδ.
Παρακαλώ ο κύριος του λέει κόβοντας τον πατόκορφα και δείχνοντας του ότι δεν του γέμισε το μάτι λόγω φόρμας και αξυρισιάς ενδιαφέρομαι για μετατροπή σε συνάλλαγμα μικροποσού που έχω κατατεθειμένο στην τράπεζα του απαντάει.
Βεβαίως του ξαναλέει για τι ποσό και νόμισμα πρόκειται με εμφανή την ξινίλα στη σπυριασμένη μούρη του χωρίς να του πει να καθίσει.
700.000 ευρώ του λέει τα θέλω σε ρούβλια.
Του κρέμασε το σαγόνι μέχρι τον αφαλό του γκόλντεν μπόι και ψέλλισε ένα σοβαρολογείτε νομίζοντας ότι του κάνει πλάκα.
Το όνομα σας ρωτάει του το λέει και παράλληλα του πασάρει και το βιβλιάριο καταθέσεων.
Πληκτρολογάει στα γρήγορα στον υπολογιστή και όταν του βγαίνουν τα δεδομένα αλλάζει ύφος με ταχύτητα φόρμουλας ένα στην ευθεία της Ίμολα και αρχίζει τα καθίστε και τα τι θα πάρετε.
Τα ρούβλια μου του απαντάει και γρήγορα.
Μια στιγμή του λέει και αρχίζει την τρεχάλα από γραφείο σε γραφείο σαν να του είχαν βάλει νέφτι στον κώλο καταλήγει στο διευθυντή και αρχίζουν τα μουσουτου κοιτώντας τον ταυτόχρονα πότε και οι δύο μαζί και πότε εναλλάξ.
Για να μη μακρυγορώ του 'ρχεται αυτοπροσώπως το μεγαλοστέλεχος που κατείχε τον τίτλο του διευθυντή και σαν βρεγμένη γάτα και με απολογητικό ύφος του λέει ότι η τράπεζα τη δεδομένη στιγμή αδυνατεί να ικανοποιήσει το αίτημα του λόγω διαφόρων εγχώριων και διεθνών συγκυριών που δεν επιτρέπουν άμεσα την εκταμίευση του αιτούμενου ποσού και τη μετατροπή του σε ρούβλια.
Δλδ του λέει παρακρατείτε με κάποιο τρόπο τα δικά μου λεφτά και θα μου τα δώσετε όποτε σας κάνει κέφι.
Όχι του λέει το κεφάλαιο σας σε ευρώ αν το αιτηθείτε σήμερα σε μετρητά η τράπεζα θα φροντίσει να το εκταμιεύσετε στο σύνολο του το πολύ σε τρεις εργάσιμες.
Δε με ενδιαφέρει το κεφάλαιο σε ευρώ απαντά αλλά η μετατροπή του σε ρούβλια.
Αδύνατον του λέει αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα ισχύει αυτό γιατί η τράπεζα της Ελλάδας μαζεύει και δεσμεύει ότι ρούβλι υπάρχει στην αγορά.
Εντάξει τώρα συνεννοηθήκαμε απαντάει χαιρετάει και φεύγει χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα όπως μου είπε.
Για να πω την αλήθεια ούτε κι εγώ κατάλαβα.
Εσείς καταλάβατε;

Εδώ να σημειώσουμε ότι όλο το Μάρτη του 22 το ρούβλι ήταν πάνω από 145 προς 1eur και χτες ήταν 76 προς 1eur δλδ σε επίπεδο 2020 και πιο πίσω απ' ό,τι λίγα ξέρω πάνω στις ισοτιμίες
.

Ε, τι ακριβως δεν καταλαβες, ολοφανερη ειναι η φαση. Ο μπαγλαμας ο Μητσοτάκης δεν εχει ρουβλι ουτε για δείγμα ενω η ωρα της πληρωμής πλησιάζει αναπόφευκτα :dunno: τωρα τα μαζεύει ο,τι εχει και δεν εχει για να πληρωθεί ο Πουτιν, γιατι καλα ειναι τα παραμύθια τα πράσινα αλλα η χωρα κοντευει να φτασει σε καταστασεις του 19-ου αιωνα...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Διεθνή”