Όταν λες να πάνε να προσευχηθούνε σε σπηλιές, προφανώς αντιλαμβάνομαι οτι έχω να κάνω με άτομο φανατισμένο. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να κάνει κάποιος συζήτηση με φανατικούς.
Metranion έγραψε:Μα δεν διαφωνούσα, σ' αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη τι σχέση έχει η εκκλησία; Και δεν μου απάντησες ακόμη στο ερώτημα, τι θα γίνει με τα κομματόσκυλα στα πανεπιστήμια; Υπάρχουν πολύ εδώ μέσα που έλαβαν μέρος σε κομματικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια, σας άρεσε; Εγώ ευτυχώς είχα προετοιμαστεί καταλλήλως και σε συμμετείχα σε καμία βρομερή παράταξη.
Και απαντηση δεν πρόκειται να πάρεις.
Επίσης θα ήθελα να ξέρω από πού προκύπτει οτι τα ακριβότερα κτήρια στα χωριά είναι οι Εκκλησίες, και οχι τα σχολεία. Θα ήθελα να δώ κάποια στοιχεία σε σχέση με κόστος λειτουργίας, κόστος συντήρησης. Επίσης να δώ κάποια σύγκριση σχολείων/εκκλησιών στις πόλεις, για να δούμε αν στο σύνολο περνάει μπροστά το σχολείο ή η εκκλησία, ή αν τέλοσπάντων είναι στα ίσια. Φυσικά τέτοια στοιχεία δεν πρόκειται να δώ, γιατί δεν υπάρχουν.
Απλά ένας τρόμπας πετάει ένα τσιτάτο, και οι διάφοροι από κάτω λένε "πω πω, τί ωραία που τα είπε". Είναι ακριβώς η νοοτροπία της κομματικής νεολαί(ρ)ας, που πιάνει ένα σύνθημα και το ουρλιάζει, και τελικά έχουμε διαγωνισμό ποιός θα φωνάξει πιο δυνατά. Αυτό είναι όλο.
Ε, άστους να φωνάζουν.